Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τουλάχιστον να βγούμε όσοι είμαστε κακοί κυνηγοί και πηγαίνουμε μόνοι μας
Γιατί όπως είπε η έγκριτη δημοσιογράφος μετά από έρευνα που έκανε φαντάζομαι οι καλοί κυνηγοί πάνε πολλοί μαζί

Τι άλλο θα ακούσουμε δεν ξέρω .hair.

Γιατί όπως είπε η έγκριτη δημοσιογράφος μετά από έρευνα που έκανε φαντάζομαι οι καλοί κυνηγοί πάνε πολλοί μαζί

Έτσι το φαντάζεται ρε παιδί μου , εσύ τι ζόρι τραβάς; :D

Καλημέρα σε όλους.

Τέτοια εποχή Κώστα; Δεν θα προλάβουν να ξεραθουν... Θα φλομώσεις στην κάπνα όταν τα κάψεις αφού θα είμαι χλωρά... Καλοκαίρι θέλουν να αφήσεις τους κορμός με τα φύλλα να τραβήξουν τους χυμούς και μετά αφού ξεραθουν να τα σχισεις και να τα ντανιασεις να είσαι ετοιμος τώρα...
Το ένα δέντρο είναι 1 χρόνο κομμένο Γρηγόρη.
Κάτι ελιές είναι ξεριζωμένες από τν Αύγουστο....ως τέλει του μήνα που ανάβω σόμπα, τουλάχιστο οι ελιές θα είναι demi προς το ξερό...;)

Έχει βγει και ο τελευταίος λιγδίλος και μας κάνει κηρύγματα ηθικής, μέχρι και ένας τραχανοπλαγιάς απ'το best Καλαμάτας...
Με διπλό προγουλι απ'τα ξυγκια που με πολύ κόπο και σπουδή έχει φτιάξει απ' τα κοπάδια γουρνοπουλας που έχει ξεκοκκαλισει, όταν τους πετούν κάνα"κασέρι" απ' το κράτος (περί τα 30+ χιλιάρικα € τσίμπησαν επιχορήγηση για την καμπάνια του κόβιντ)

Το ένα δέντρο είναι 1 χρόνο κομμένο Γρηγόρη.
Κάτι ελιές είναι ξεριζωμένες από τν Αύγουστο....ως τέλει του μήνα που ανάβω σόμπα, τουλάχιστο οι ελιές θα είναι demi προς το ξερό...;)
Αν είναι έτσι μια χαρά! Αν και ένα χρόνο ξερό θα τα δει όλα η αλυσίδα... Τροχισε την καλά αλλά με λίγο πρόσωπο και μη κατεβάσεις οδηγούς να μην σου κάνει πολύ αντίσταση και κουράσει το μηχανάκι... Στην ελιά δωστα όλα θα την πάει βούτυρο. Εδώ σε μας εδώ γυρνάνε κάτι αλάνια παντός κυνηγίου και ο, τι βρουν ήδη κομμένο κάνει φτερά... Όχι χρόνο, ούτε μήνα δεν μένει ακόμα και λουμακι αν είναι...

Αν είναι έτσι μια χαρά! Αν και ένα χρόνο ξερό θα τα δει όλα η αλυσίδα... Τροχισε την καλά αλλά με λίγο πρόσωπο και μη κατεβάσεις οδηγούς να μην σου κάνει πολύ αντίσταση και κουράσει το μηχανάκι... Στην ελιά δωστα όλα θα την πάει βούτυρο. Εδώ σε μας εδώ γυρνάνε κάτι αλάνια παντός κυνηγίου και ο, τι βρουν ήδη κομμένο κάνει φτερά... Όχι χρόνο, ούτε μήνα δεν μένει ακόμα και λουμακι αν είναι...
Τέτοιοι λοποδήτες παντού υπάρχουν.
Η αλυσίδα καινούρια.....το μηχανάκι δν παίρνει χαμπάρι.... .big smile. ..OLEO MAC 952 52cc 3.5hp.....big smile. την 52άρα λάμα την πάει μαλλιά...εξάλλου ζήτημα να το δουλεύω σύνολο 1 μήνα το χρόνο....

Έχει βγει και ο τελευταίος λιγδίλος και μας κάνει κηρύγματα ηθικής, μέχρι και ένας τραχανοπλαγιάς απ'το best Καλαμάτας...
Με διπλό προγουλι απ'τα ξυγκια που με πολύ κόπο και σπουδή έχει φτιάξει απ' τα κοπάδια γουρνοπουλας που έχει ξεκοκκαλισει, όταν τους πετούν κάνα"κασέρι" απ' το κράτος (περί τα 30+ χιλιάρικα € τσίμπησαν επιχορήγηση για την καμπάνια του κόβιντ)
Ρε πως τα λες πατρίδα πρόσεχε γιατί υπάρχουν και λαμόγια που παρακολουθούν τα διάφορα site και ρουφιανευουν έτσι μου είπαν προχθές που είχα μία συζήτηση και βγάζουν τα παπαγαλάκια να διχάζουν και να καθοδηγούν τούς ανεγκεφαλους και την μάζα.

Ρε πως τα λες πατρίδα πρόσεχε γιατί υπάρχουν και λαμόγια που παρακολουθούν τα διάφορα site και ρουφιανευουν έτσι μου είπαν προχθές που είχα μία συζήτηση και βγάζουν τα παπαγαλάκια να διχάζουν και να καθοδηγούν τούς ανεγκεφαλους και την μάζα.
Δε λέω ψέματα και δε βάζω λόγια στο στόμα κάποιου που δεν τα είπε..
Τα ποσά της επιχορήγησης όλων των σταθμών πανελλαδικά είναι δημοσιευμένα.
Οι δημοσιολογουντες που (μας) κρίνουν, κρίνονται παράλληλα κιόλας.
Όσο για τα .... προγουλια, μπορεί να μην τον κολάκευε ο φακός, δε φταίω...

Καλημερίζω την παρέα.
Παω να ετοιμάσω την προβατίνα για το μεσημέρι . Μόνο μ αυτη θα ξεχάσω. Θα χωθώ μεσα στην τσίκνα της και θα εισπνέω αχόρταγα μέχρι μαστούρας. Μονο για τέτοια είμαστε

Δε λέω ψέματα και δε βάζω λόγια στο στόμα κάποιου που δεν τα είπε..
Τα ποσά της επιχορήγησης όλων των σταθμών πανελλαδικά είναι δημοσιευμένα.
Οι δημοσιολογουντες που (μας) κρίνουν, κρίνονται παράλληλα κιόλας.
Όσο για τα .... προγουλια, μπορεί να μην τον κολάκευε ο φακός, δε φταίω...
Ρε bill μαζί σου είμαι..

Καλημερίζω την παρέα.
Παω να ετοιμάσω την προβατίνα για το μεσημέρι . Μόνο μ αυτη θα ξεχάσω. Θα χωθώ μεσα στην τσίκνα της και θα εισπνέω αχόρταγα μέχρι μαστούρας. Μονο για τέτοια είμαστε
Το ίδιο dim μία από τα ίδια μαστουρα μέχρι τελικής πτώσεως και χοληστερίνη να βγαίνει από τα αυτιά η καραντίνα θέλει καλοπέραση. Βλεπω στο τέλος να θέλουμε γερανό να σηκωθούμε από τον καναπέ.χαχα

Καλημέρα σε όλους μόλις πριν λίγο πέρασε ένα κοπάδι με καμία 40 κύκνους σε μεγάλο ύψος ερχόμενοι από βορά ( Βουλγαρία) και πήγαιναν νότια δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό ;)
Σημαινει οτι πανε γυρευοντας και αυτοι
να γίνουν με πιλάφι στην κατσαρόλα εδώ στα νοτια

Καλημέρα σε όλους μόλις πριν λίγο πέρασε ένα κοπάδι με καμία 40 κύκνους σε μεγάλο ύψος ερχόμενοι από βορά ( Βουλγαρία) και πήγαιναν νότια δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό ;)
Κάτι καλό σημαίνει σίγουρα
Αρκεί όμως να μάς βγάλουν και το παλούκι που μας έβαλαν που είναι μακρύτερο και από τον λαιμό του Κύκνου μπας και το διαπιστώσουμε

Το ίδιο dim μία από τα ίδια μαστουρα μέχρι τελικής πτώσεως και χοληστερίνη να βγαίνει από τα αυτιά η καραντίνα θέλει καλοπέραση. Βλεπω στο τέλος να θέλουμε γερανό να σηκωθούμε από τον καναπέ.χαχα
Ευτυχώς εγω την εχω υπό έλεγχο φίλε , 160 αντε 170 σπάνια . Τώρα που ξανάρχισα και τρέξιμο , ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να τρώω πιο συχνά γιατι εχω και πεσμένα τριγλυκερίδια . 55!!!
.big smile.

Status
Not open for further replies.
Back