free 26 Οκτωβρίου 2020 #122.261 Καλημέρα και καλή βδομάδα. Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες. Πέρασα ένα Σ/Κ με ωραίο διήμερο κυνήγι σε λαγό και πέρδικα αλλά χωρίς ορτύκια. Πάλι δε μας καταδέχτηκαν. Ας όψονται. Εμείς τα περιμένουμε.
Καλημέρα και καλή βδομάδα. Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες. Πέρασα ένα Σ/Κ με ωραίο διήμερο κυνήγι σε λαγό και πέρδικα αλλά χωρίς ορτύκια. Πάλι δε μας καταδέχτηκαν. Ας όψονται. Εμείς τα περιμένουμε.
Darkness 26 Οκτωβρίου 2020 #122.264 Καλημέρα στην παρέα. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις οικογένειές τους.
Duca di Montefeltro 26 Οκτωβρίου 2020 #122.268 Καλησπέρα τελειώνει σε λίγο η βάρδια... Πολύχρονοι οι Δημήτρηδες και οι Δημητρούλες, να χαιρόμαστε και τους "Μητσάρες" μας
Καλησπέρα τελειώνει σε λίγο η βάρδια... Πολύχρονοι οι Δημήτρηδες και οι Δημητρούλες, να χαιρόμαστε και τους "Μητσάρες" μας
B BENELLI M2 SP 26 Οκτωβρίου 2020 #122.269 Καλό μεσημέρι νοικοκυραίοι , καί χρόνια πολλά στους εορτάζοντες , πάντα με υγεία , και ευλογία.
michael 26 Οκτωβρίου 2020 #122.277 Καλησπέρα σε όλους. Να ετοιμάζονται σιγά σιγά όσοι θα εξορμήσουν στα βουνά Εμεις στην τσιμεντούπολη δυστυχώς
Καλησπέρα σε όλους. Να ετοιμάζονται σιγά σιγά όσοι θα εξορμήσουν στα βουνά Εμεις στην τσιμεντούπολη δυστυχώς
benelli deluxe 26 Οκτωβρίου 2020 #122.278 Καλησπερα σας.Τελικα το μοριακο τεστ που εκανα για το κορονοιο ηταν αρνητικο...αρα ιωση που μου κολησε ο μικρος μου γιος...ολα καλα.
Καλησπερα σας.Τελικα το μοριακο τεστ που εκανα για το κορονοιο ηταν αρνητικο...αρα ιωση που μου κολησε ο μικρος μου γιος...ολα καλα.
benelli deluxe 26 Οκτωβρίου 2020 #122.280 tasos hunter said: καλησπερα σε ολους! περαστικα Λεωνιδα! Click to expand... Ευχαριστω φιλε Τασο.Ηδη σημερα πηρα τα βουνα για γαλαζιες....δυστυχως ακαρπα.
tasos hunter said: καλησπερα σε ολους! περαστικα Λεωνιδα! Click to expand... Ευχαριστω φιλε Τασο.Ηδη σημερα πηρα τα βουνα για γαλαζιες....δυστυχως ακαρπα.