Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε Μητσο αφου τα εχουμε ξαναπεί μιας και οι δυο έχουμε το ίδιο πάθος με το τρέξιμο.
Στην περιπτωση μας ο πόνος στο ισχίο οφείλεται 99% σε κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου η οποία πιεζει το ισχιακο νεύρο με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η αντανάκλαση του πονου από τους γλουτούς μεχρι χαμηλά στους αστραγάλους.
Ισως να πρέπει να διακόψεις το τρέξιμο και να το αντικαταστήσεις με γρηγορο βάδην , περίπου 6 χλμ την ώρα.
Κάνε μαγνητική. ....

Διονύση το δικό μου παλιό πρόβλημα έχει να κάνει με την τροχαντερίτιδα.Ο πόνος είναι ψηλά στο ισχύο απο την έξω πλευρά αλλά τώρα πονάει πολύ και μπροστά και έχει ελαφρώς πρηστεί. Δεν ακουμπιέται.
Ο γιατρός στο ΚΑΤ δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα ούτε να με εξετάσει. Έβγαλα ακτινογραφίες και τις είδε καθιστός πίνοντας καφέ .Η διάγνωση του ήταν πως αφού δεν έχω κάταγμα η κάτι "κακό" αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο !!!! Ούτε καν διάγνωση δεν έκανε ο παλιόπουστας.
Κάποιος άλλος μου είπε πως πέρα απο την τροχαντερίτιδα είναι και θυλακίτιδα του λαγονοψοΐτη μυ-μορφή τενοντοπάθειας- και προήλθε από το - πολύ τρέξιμο και το πολύ πήδημα .sex hard.- οπότε κόβω το πήδημα ..... ζόρισμα στο τρέξιμο η κακό ζέσταμα και μάλλον έχει δίκιο.
http://www.activephysiotherapy.com.gr/index.php/el/articles/97-syndromo-lagonopsoiti

Το απόγευμα θα πάω σε γιατρό έξω γιατί στα νοσοκομεία πια πας η για να πεθάνεις η για να σε τρελάνουν.

• Like
Reactions: jnp
Καλό κουράγιο...
Πάντως χωρίς να υποστηρίζω πως είναι ο κανόνας, ο αδερφός μου μετά από ατύχημα με την μηχανή είχε πάει στο ΚΑΤ και τον έδιωξαν "τι ήρθες εδώ δεν έχεις τπτ μόνο εγκαύματα" κτλ και 3 μέρες μετά βρέθηκε στην εντατική με πνευμονική εμβολή και αν αργούσε το ασθενοφόρο 5 λεπτά όχι παραπάνω θα τον είχαμε χάσει.
Δεν ξέρω αλλά η αδιαφορία ορισμένων είναι τραγική..kkk.

• Like
Reactions: jnp
Διονύση το δικό μου παλιό πρόβλημα έχει να κάνει με την τροχαντερίτιδα.Ο πόνος είναι ψηλά στο ισχύο απο την έξω πλευρά αλλά τώρα πονάει πολύ και μπροστά και έχει ελαφρώς πρηστεί. Δεν ακουμπιέται.
Ο γιατρός στο ΚΑΤ δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα ούτε να με εξετάσει. Έβγαλα ακτινογραφίες και τις είδε καθιστός πίνοντας καφέ .Η διάγνωση του ήταν πως αφού δεν έχω κάταγμα η κάτι "κακό" αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο !!!! Ούτε καν διάγνωση δεν έκανε ο παλιόπουστας.
Κάποιος άλλος μου είπε πως πέρα απο την τροχαντερίτιδα είναι και θυλακίτιδα του λαγονοψοΐτη μυ-μορφή τενοντοπάθειας- και προήλθε από το - πολύ τρέξιμο και το πολύ πήδημα .sex hard.- οπότε κόβω το πήδημα ..... ζόρισμα στο τρέξιμο η κακό ζέσταμα και μάλλον έχει δίκιο.
http://www.activephysiotherapy.com.gr/index.php/el/articles/97-syndromo-lagonopsoiti

Το απόγευμα θα πάω σε γιατρό έξω γιατί στα νοσοκομεία πια πας η για να πεθάνεις η για να σε τρελάνουν.
Οκ οι γιατροί ξέρουν καλύτερα....
Εγώ όμως επιμένω διότι 3μιση χρόνια τώρα έχω γίνει ειδικός.Να ελεγχθεί ενδελεχώς η σπονδυλική σου στήλη για τυχόν κήλες!!!!!
Εύχομαι περαστικά.

Δημήτρη και Παύλο περαστικά.
Καλό μηνά με καυτές και όχι απλά ζεστές κάννες. .hunter.1

Καλησπέρα και καλό απόγευμα. .well done.

καλησπέρα
Δημήτρη περαστικά ρε φίλε .love.
μέσα στ άλλα να κόψεις και το φωτομονταζ γιατί κουράζεσαι ώρα στον υπολογιστή και τα παίζουν οι τένοντες :)

Περαστικά στα γεροντάκια .. Μητσαρα περαστικά

Εγω δε το κουνω από το Μαραθώνα στα μπασίματα αχ ωχ αχ ...

Γεια σας παίχται...

Εγω δε το κουνω από το Μαραθώνα στα μπασίματα αχ ωχ αχ ...
στα χρόνια που κυνηγώ 4-5 φορές έφυγα μονοήμερα και πήρα τα λιόκια μου .hit.
θυμάμαι μια φορά Στυλίδα είχα πάρει 9 τσίχλες και στο Μαραθώνα είχαν κάνει το όριο από 18-98 χρονών .sarcastic.

Παιδιά, όλοι Μαραθώνα από αύριο... .very funny..very funny..very funny.
Έχω και τον γερό-μαζετα που μου λέει όλο ότι στην εποχή του πήγαιναν στο Σούλι συνέχεια. Ήταν κάπου εκεί και ένας μπάρμπας με ένα καφενείο και τους έφτιαχνε πρωί-πρωί τηγανιτά αυγά ... .llk.

Παιδιά, όλοι Μαραθώνα από αύριο... .very funny..very funny..very funny.
Έχω και τον γερό-μαζετα που μου λέει όλο ότι στην εποχή του πήγαιναν στο Σούλι συνέχεια. Ήταν κάπου εκεί και ένας μπάρμπας με ένα καφενείο και τους έφτιαχνε πρωί-πρωί τηγανιτά αυγά ... .llk.
γύρω στις 16-18/10 πάρε μου φρέντο κι έλα
υ.σ.μόνος σου :)

στα χρόνια που κυνηγώ 4-5 φορές έφυγα μονοήμερα και πήρα τα λιόκια μου .hit.
θυμάμαι μια φορά Στυλίδα είχα πάρει 9 τσίχλες και στο Μαραθώνα είχαν κάνει το όριο από 18-98 χρονών .sarcastic.

Εισαι Δούκας του Μοντεφέλτρο είσαι και κόμης του Μαραθώνα μιλάς και ξένες γλώσσες...

Status
Not open for further replies.
Back