Ρε Μητσο αφου τα εχουμε ξαναπεί μιας και οι δυο έχουμε το ίδιο πάθος με το τρέξιμο.
Στην περιπτωση μας ο πόνος στο ισχίο οφείλεται 99% σε κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου η οποία πιεζει το ισχιακο νεύρο με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η αντανάκλαση του πονου από τους γλουτούς μεχρι χαμηλά στους αστραγάλους.
Ισως να πρέπει να διακόψεις το τρέξιμο και να το αντικαταστήσεις με γρηγορο βάδην , περίπου 6 χλμ την ώρα.
Κάνε μαγνητική. ....
Διονύση το δικό μου παλιό πρόβλημα έχει να κάνει με την τροχαντερίτιδα.Ο πόνος είναι ψηλά στο ισχύο απο την έξω πλευρά αλλά τώρα πονάει πολύ και μπροστά και έχει ελαφρώς πρηστεί. Δεν ακουμπιέται.
Ο γιατρός στο ΚΑΤ δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα ούτε να με εξετάσει. Έβγαλα ακτινογραφίες και τις είδε καθιστός πίνοντας καφέ .Η διάγνωση του ήταν πως αφού δεν έχω κάταγμα η κάτι "κακό" αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο !!!! Ούτε καν διάγνωση δεν έκανε ο παλιόπουστας.
Κάποιος άλλος μου είπε πως πέρα απο την τροχαντερίτιδα είναι και θυλακίτιδα του λαγονοψοΐτη μυ-μορφή τενοντοπάθειας- και προήλθε από το - πολύ τρέξιμο και το πολύ πήδημα

http://www.activephysiotherapy.com.gr/index.php/el/articles/97-syndromo-lagonopsoiti
Το απόγευμα θα πάω σε γιατρό έξω γιατί στα νοσοκομεία πια πας η για να πεθάνεις η για να σε τρελάνουν.