Καλημέρα σε όλους ...
... Κι όχι μόνο από απότομες κινήσεις, αλλά και στα καλά καθούμενα ...

Πράγματι, εγώ το σ/κ ζορίστηκα άσχημα! Παρασκευή πρωί ξύπνησα "πιασμένος" στον αυχένα και τους ώμους, και με δυνατούς πόνους με την κάθε κίνηση... Κουτσά-στραβά την έβγαλα στη δουλειά, αλλά το απόγευμα με δυσκολία οδήγησα μέχρι το χωριό... Σε κάθε τράνταγμα του αυτοκινήτου στον κωλόδρομο (που έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν Εθνική Οδό...) ένιωθα σουβλιές στο σβέρκο και τις ωμοπλάτες. Μετά, στο σπίτι τρίφτηκα 3-4 φορές με αλοιφή Voltaren, ήπια και 2 αναβράζοντα Panadol extra ... και ως το απόγευμα του Σαββάτου ήμουν αρκετά καλύτερα ...
Τόσο που δεν κρατήθηκα και έκανα την πρώτη μου κυνηγετική έξοδο … για καμιά φάσσα … Είδα μερικά πουλιά, αλλά δεν κατάφερα να βάλω στο χέρι καμιά. Ένα σμαράκι 5-6 πουλιά πέρασε εκτός βολής από δύσβατο σημείο, μετά ανέβηκα λίγο ψηλότερα και στην πορεία σηκώθηκαν άλλες 7-8 μέσα από αζηλάκους (αριές) και καστανιές, αλλά ήταν πυκνά και τις έβλεπα στιγμιαία μόνο σαν σκιές μέσα από τα κλαδιά … Έριξα μια μπηχτή τουφεκιά σε μια που πέρασε πολύ κοντά, αλλά μέσα από τα κλαδιά μιας καστανιάς … και πήρα τον πούλο … Δεν πειράζει, αρκεί που είδα ότι κυκλοφορούν εκεί γύρω. Ελπίζω άλλη φορά να χουφτώσω καμιά …