Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα είχε σκοπευτήριο, ως συνήθως. Όλη σχεδόν η γνωστή καλή παρέα εκεί. Ο καιρός ήταν σχεδόν ιδανικός, χωρίς πολλή ζέστη, με ένα ελαφρό αεράκι ακριβώς τόσο όσο χρειαζόταν για να προκαλεί μια ευχάριστη δροσερή αίσθηση, χωρίς να ενοχλεί και να εκνευρίζει... Μόνο ο ήλιος σε κάποιους δίσκους ήταν πρόβλημα, αλλά με το "κατάλληλο πλάνο" το ξεπέρασα. Έριξα 2 πούλες, από τις καλύτερές μου ως τώρα φέτος, 20 και 22 και το καταχάρηκα!!! Η αλήθεια είναι ότι σήμερα από πολύ νωρίς είχα καλή ψυχολογία και "θετική" διάθεση. Από το πρωί που είπε ο Βίκτωρας ότι τους ντουμπλέδες τους έχουν κάνει sim δεν αγχώθηκα καθόλου, απεναντίας σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να μου βγει σε καλό, αφού ο περιορισμένος χρόνος δεν σε αφήνει να "παρασυρθείς" και να προσπαθήσεις να "σημαδέψεις", αλλά αναλαμβάνει τη "δουλειά" το ένστικτο και το υποσυνείδητο. Και πράγματι ακριβώς έτσι έγινε !!! :)

Σπύρο καλωσόρισες και πάλι στο φόρουμ. Πολύ ωραίες οι εικόνες που μας έφερες από τον τόπο σου !!! .well done.

Άντε καλό βράδυ σε όλους και καλό ξημέρωμα !!!

Αν ξεπερασεις τελικα το ψυχολογικο οτι βγαινουν μαζι, και σκεφτεις τι θα σπασεις πρωτο και που, ειναι μια χαρα.

Αμαν με αυτές τις μύτες..
Αύριο θέλω φωτο πέρδικα Παντοκράτορα...sarcastic.
Άκουσε τώρα μια Καλαματιανη και να σου λείπουν οι Κερκυραιες Τάσο .sarcastic.

Πλάκα πλάκα δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα την ώρα που ξημερώνει να σαι στο βουνό και να ακούς το κακαρισμα τής.

Status
Not open for further replies.
Back