Εγώ τον ενφια θα τον εξοφλούσα ούτως ή άλλως Αλλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι από τη μία σου δίνω την επιστροφή και μάλιστα πολύ γρήγορα και το διατυμπανίζω αυτό ,αλλα την άλλη σου τα παίρνω για να εξοφλήσεις κάτι εξ ολοκληρου ενω σου δίνω το δικαίωμα να το εξοφλήσεις σε 12 μήνες.
Δηλαδή αν κάποιος έχει επιστροφή δεν έχει δικαίωμα εξόφλησης του ενφια σε 12 μήνες ; Γιατι ; Δεν νομίζω ότι είμαι άδικος πάνω αυτό.
Το αν κάποιοι δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ δεν έχει να κάνει , όπως δεν πληρώνουν και χίλιες δύο άλλες υποχρέωσης όπως δεν πληρώνουν και τα κόμματα αυτά που χρωστάνε στο δημόσιο όπως δεν πληρώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες ,οι δήμοι και οι κοινότητες, αυτά που χρωστάνε στο δημόσιο στην δεη και όπου αλλού. Νομίζω η παρατήρηση είναι άστοχη για το συγκεκριμένο θέμα.