Kostas ContraDosi
Moderator
Το Smartaki εκει στην αυλη, κλεμένο για ανταλλακτικά;;;Σπέρα σας!!!!
Και οι ευάλωτοι σε αγωνιστικό κλίμα...
Το Smartaki εκει στην αυλη, κλεμένο για ανταλλακτικά;;;Σπέρα σας!!!!
Και με ηλιοπροστασία..μάλλον για προσωπική χρήση,,.Το Smartaki εκει στην αυλη, κλεμένο για ανταλλακτικά;;;
Η πλειοψηφία υποστηρίζει την συγκεκριμένη ομάδαΣπέρα σας!!!!
Παρόλο που υποστηρίζω άλλη ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα ναι θα την υποστηρίξω και μακάρι να το πάρει.Η πλειοψηφία υποστηρίζει την συγκεκριμένη ομάδα
Κ εγώ φίλε μου, αφού έφτασε μέχρι εδώ ας το πάρειΠαρόλο που υποστηρίζω άλλη ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα ναι θα την υποστηρίξω και μακάρι να το πάρει.
Αυτό ακριβός! Αφού έφτασε ως εδώ ας το πάρει.Κ εγώ φίλε μου, αφού έφτασε μέχρι εδώ ας το πάρει
Μην αγχώνεσαι, θα καθαρίσει η πράσινη αρμάδα, τρομάρα τους...Ευελπιστώ να πάμε καλύτερα στο μπάσκετ, ίδωμενΚαλησπέρα σας κυνηγοί.Πάντως και εγώ θέλω να ακουστεί θετικά η Ελλάς έστω και διά του Ολυμπιακού!Αυτό που ΔΕΝ θέλω είναι να να πάρει Κύπελλο Ελλάδος ο Άρης:δε θα μπορούμε πλέον και να τον λέμε Νeverκούπεν...
![]()
Aρχοντιες, μερακλιδικα πραγματα
Ε ναι ας το παει ο σορυ ass τον πάρειΚ εγώ φίλε μου, αφού έφτασε μέχρι εδώ ας το πάρει
σπερααα...Καλησπέρα μάγκες!
Δε μπορούμε να σε πιάσουμε απο πουθενά μια ελαφρές μια βαριέςΚαλησπέρα σε όλους τους λάτρεις των βαρέων γομώσεων.
Ό,τι και να ρίξω, είμαι πάρα πολύ εύστοχος.Δε μπορούμε να σε πιάσουμε απο πουθενά μια ελαφρές μια βαριές