Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι μια κινεζική που μου την έκανε δώρο ένας θείος μου. Βαρύ σχετικά όπλο που όμως βγάζει ντουφεκιες φάρμακι και χωνεύει όλα τα φυσίγγια. Παλιά σε κορακοειδη έκανα μεγάλες κηδείες μαζί της ρίχνοντας ο, τι πολύκαιρινο και ο, τι πιο φθηνό και άχρηστο φυσιγγι είχα...
Οι επαναληπτικές είναι χωνευτηρια όντως, αυτές και τα δικαννα ότι πιο αξιόπιστο και ευκολοσυντηριτο υπάρχει. Ωραίος ο θείος!

Και σε εμένα έκανε μια κινέζα δώρο ο θείος μου αλλά εντάξει τι να του πω να κάτσω να μαλώσω η κίνηση μετράει View attachment 37078
Γουσταρεις μαυροτριχα φουλ,ε????(Δεν εννοω το μαλλι:rolleyes:)
Ενας ενας οι μερακληδες βγαινετε στην επιφανεια εδω μεσα....:eek:

Όχι μια κινεζική που μου την έκανε δώρο ένας θείος μου. Βαρύ σχετικά όπλο που όμως βγάζει ντουφεκιες φάρμακι και χωνεύει όλα τα φυσίγγια. Παλιά σε κορακοειδη έκανα μεγάλες κηδείες μαζί της ρίχνοντας ο, τι πολύκαιρινο και ο, τι πιο φθηνό και άχρηστο φυσιγγι είχα...
Και αχρωμιωτη.

Καλησπέρα στη παρεα!
Όλα τα λεφτά μετά από μια κουραστικη μέρα είναι ο ελληνικός στο τζάκι.....

Καλημέρα σε όλους, αν δεν μπορείς να βγεις για κυνήγι, το επόμενο καλύτερο είναι να βγάλεις έξω όλο τον όπλοβαστο και να περιποιηθεις όλα τα κουκλιά σου μέχρι τελευταίας βίδας...

Με το τζάκι για παρέα και το σκύλο για επιστάτη παρατηρητή...

View attachment 37055
View attachment 37056
Γρηγόρη να χαίρεσαι τα οπλάκια σου..... Το πλαγιο με την όμορφη παράσταση πιο είναι;

Status
Not open for further replies.
Back