Οι επαναληπτικές είναι χωνευτηρια όντως, αυτές και τα δικαννα ότι πιο αξιόπιστο και ευκολοσυντηριτο υπάρχει. Ωραίος ο θείος!Όχι μια κινεζική που μου την έκανε δώρο ένας θείος μου. Βαρύ σχετικά όπλο που όμως βγάζει ντουφεκιες φάρμακι και χωνεύει όλα τα φυσίγγια. Παλιά σε κορακοειδη έκανα μεγάλες κηδείες μαζί της ρίχνοντας ο, τι πολύκαιρινο και ο, τι πιο φθηνό και άχρηστο φυσιγγι είχα...
Γουσταρεις μαυροτριχα φουλ,ε????(Δεν εννοω το μαλλιΚαι σε εμένα έκανε μια κινέζα δώρο ο θείος μου αλλά εντάξει τι να του πω να κάτσω να μαλώσω η κίνηση μετράει View attachment 37078
Και αχρωμιωτη.Όχι μια κινεζική που μου την έκανε δώρο ένας θείος μου. Βαρύ σχετικά όπλο που όμως βγάζει ντουφεκιες φάρμακι και χωνεύει όλα τα φυσίγγια. Παλιά σε κορακοειδη έκανα μεγάλες κηδείες μαζί της ρίχνοντας ο, τι πολύκαιρινο και ο, τι πιο φθηνό και άχρηστο φυσιγγι είχα...
Μπανιέρα σου πήρε ρε?Και σε εμένα έκανε μια κινέζα δώρο ο θείος μου αλλά εντάξει τι να του πω να κάτσω να μαλώσω η κίνηση μετράει View attachment 37078
Γρηγόρη να χαίρεσαι τα οπλάκια σου..... Το πλαγιο με την όμορφη παράσταση πιο είναι;Καλημέρα σε όλους, αν δεν μπορείς να βγεις για κυνήγι, το επόμενο καλύτερο είναι να βγάλεις έξω όλο τον όπλοβαστο και να περιποιηθεις όλα τα κουκλιά σου μέχρι τελευταίας βίδας...
Με το τζάκι για παρέα και το σκύλο για επιστάτη παρατηρητή...
View attachment 37055
View attachment 37056
Τι περίμενες να μου πάρειΜπανιέρα σου πήρε ρε?
Άμα είναι να μαλώσεις στειλτην σε μαςΚαι σε εμένα έκανε μια κινέζα δώρο ο θείος μου αλλά εντάξει τι να του πω να κάτσω να μαλώσω η κίνηση μετράει View attachment 37078
Καλησπέρα σάς....αντε σιγά σιγά να τελειώνουμε με τις βροχές και να γυρίσουμε σε κάνα βοριαδακι....![]()
Τι αυλο έχει φίλος?Και σε εμένα έκανε μια κινέζα δώρο ο θείος μου αλλά εντάξει τι να του πω να κάτσω να μαλώσω η κίνηση μετράει View attachment 37078
18.2 γιατί δουλεύει πολύ μάλλινη τάπαΤι αυλο έχει φίλος?