Καλησπέρα και πάντα με υγεια παλικάρια!!

Βάλε μια ψησταριά στην γκιολα μπας και ψηθεί ο Γιάννης να κατέβει.Καλημέρα σας....
![]()
Καλώς τον!Αθήνα ή εξω?Καλησπέρα .....
Εδώ είμαι....είχα πάει μια καταδρομική Τρίτη Τετάρτη έφαγα το κρύο τις αρκούδας.....όταν είμαι όρθιος δεν πέρναγε τίποτα όταν καθόμουν μου πέρναν το σκαλπ...και όταν πάγωσαν τα δάκτυλα δεν έβρισκα την σκανδάλη....τους έκανα περιποίηση το πρώτο απόγευμα.....και από μπεκάτσα έβλεπα διψήφιο νούμερα βράδυ, πρωί...παρέα με τον θ/φ τις περιοχής που μου έκανε παρέα....Καλώς τον!Αθήνα ή εξω?
Αφού αφήνεις τις μπύρες και τρέχεις για πουρνάρια ρε ΓιάννηΕδώ είμαι....είχα πάει μια καταδρομική Τρίτη Τετάρτη έφαγα το κρύο τις αρκούδας.....όταν είμαι όρθιος δεν πέρναγε τίποτα όταν καθόμουν μου πέρναν το σκαλπ...και όταν πάγωσαν τα δάκτυλα δεν έβρισκα την σκανδάλη....τους έκανα περιποίηση το πρώτο απόγευμα.....και από μπεκάτσα έβλεπα διψήφιο νούμερα βράδυ, πρωί...παρέα με τον θ/φ τις περιοχής που μου έκανε παρέα....
Τι να κάνω...ήταν το πρώτο χιόνι που έριξε στα γύρω βουνά...και όταν γίνεται αυτό έχει παιχνίδι.....Αφού αφήνεις τις μπύρες και τρέχεις για πουρνάρια ρε Γιάννη![]()
Εδώ έχουμε αέρα μέχρι στιγμής....αλλά μας έρχεται και μάς.Καλησπερα σας....βουλιαζουμε σπο τις 20:30....![]()