Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαίρετε παίδες....weather1
Έριξε πάλι τ'άντερά του.....12:00-13:30 ήταν αρκετό για να πλημυρίσουν πάλι τα πάντα....

Πάντως ένα κεραυνάκι,βρήκε κέντρο το λεύκο....

Δεν είναι τίποτα.Μονο 20.000.000 volt.
Ακουμπησε στην λευκα να ανάβεις τις λάμπες στην Αμαλιάδα για δέκα χρόνια τσάμπα.

Καλώς τον!Αθήνα ή εξω?
Εδώ είμαι....είχα πάει μια καταδρομική Τρίτη Τετάρτη έφαγα το κρύο τις αρκούδας.....όταν είμαι όρθιος δεν πέρναγε τίποτα όταν καθόμουν μου πέρναν το σκαλπ...και όταν πάγωσαν τα δάκτυλα δεν έβρισκα την σκανδάλη....τους έκανα περιποίηση το πρώτο απόγευμα.....και από μπεκάτσα έβλεπα διψήφιο νούμερα βράδυ, πρωί...παρέα με τον θ/φ τις περιοχής που μου έκανε παρέα....

Για να δω θα κυνηγήσω σκ μιας και φεύγω σε κάνα μισάωρο για Μάνη και και ο κωλοκαιρος μου χάλασε ένα ραντεβού με φίλο θα πηγαίναμε για καμιά μπεκάτσα πέριξ Τρίπολης γιατί σήκωσε μια ντουζίνα προχτές άλλες σε απάτητα μέρη και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας .

Εδώ είμαι....είχα πάει μια καταδρομική Τρίτη Τετάρτη έφαγα το κρύο τις αρκούδας.....όταν είμαι όρθιος δεν πέρναγε τίποτα όταν καθόμουν μου πέρναν το σκαλπ...και όταν πάγωσαν τα δάκτυλα δεν έβρισκα την σκανδάλη....τους έκανα περιποίηση το πρώτο απόγευμα.....και από μπεκάτσα έβλεπα διψήφιο νούμερα βράδυ, πρωί...παρέα με τον θ/φ τις περιοχής που μου έκανε παρέα....
Αφού αφήνεις τις μπύρες και τρέχεις για πουρνάρια ρε Γιάννη :D

Status
Not open for further replies.
Back