Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λίγες μέρες ακόμα με αυτή τη ζέστη και δεν την γλιτώνω...big smile.
Άντε να έρθει ο Αύγουστος να ανηφορίσουμε στα χωριά.
Καλησπέρα! Κάντε κουραγιο! Από Τεταρτη θα έχουμε ακόμα περισσότερη ζεστη!!! Μακαρι να πεσουν εξω αλλά άμα είναι για καύσωνα τον πιάνουν τα μοντέλα πολλές μέρες πριν. Άμα είναι να κάνει κάνα χιόνι μας γκαστρωνουν ως να το βγαλουν!
Καλησπέρα παίδες!!

View attachment 28581
Βρε αδερφουλη τι ποτο πάει με το καρπουζι?????

Καλησπέρα! Κάντε κουραγιο! Από Τεταρτη θα έχουμε ακόμα περισσότερη ζεστη!!! Μακαρι να πεσουν εξω αλλά άμα είναι για καύσωνα τον πιάνουν τα μοντέλα πολλές μέρες πριν. Άμα είναι να κάνει κάνα χιόνι μας γκαστρωνουν ως να το βγαλουν!

Βρε αδερφουλη τι ποτο πάει με το καρπουζι?????
Υπομονή,σπίτι όσο μπορούμε και air condition αυτές τις μέρες.
Κοιτούσα για Λάρισα που είναι το ένα μου χωριό και για Πέμπτη βγάζει 44 βαθμούς.:oops:

Υπομονή,σπίτι όσο μπορούμε και air condition αυτές τις μέρες.
Κοιτούσα για Λάρισα που είναι το ένα μου χωριό και για Πέμπτη βγάζει 44 βαθμούς.:oops:
Μακριά από κάμπους και πεδιάδες στους καυσωνες! Παραλιακά και υψόμετρο! Εγώ που με σκίζει το air condition και δεν το αντέχω τι να πω?

Μακριά από κάμπους και πεδιάδες στους καυσωνες! Παραλιακά και υψόμετρο! Εγώ που με σκίζει το air condition και δεν το αντέχω τι να πω?
Ο Θεσσαλικός κάμπος είναι ιδιαίτερη περίπτωση.Υψηλες θερμοκρασίες και υγρασία το καλοκαίρι που δεν αντέχονται.
Ευτυχώς το χωριό είναι προς τον Όλυμπο και τα ρέματα κατεβάζουν καλό αεράκι.
Πάντως το τιμάω περισσότερο το χειμώνα που έχει αρκετα τσιχλοκοτσυφα και όχι μόνο .yel. .

Καλησπερίζω την παρέα.
Νεύρα τεντωμένα σήμερα. Ζεστη και δυόμιση ώρες για 28 χλμ.
Τέτοια βλέπω και ακούω και νιωθω τυχερός που τα έσπασα με μια κοπέλα που πήγαινα για καπως πιο σοβαρα. Ήθελε να μείνει Αθήνα και όχι στο χωριο! Ω ρε φιλε τι θα τραβαγα!

Ο Θεσσαλικός κάμπος είναι ιδιαίτερη περίπτωση.Υψηλες θερμοκρασίες και υγρασία το καλοκαίρι που δεν αντέχονται.
Ευτυχώς το χωριό είναι προς τον Όλυμπο και τα ρέματα κατεβάζουν καλό αεράκι.
Πάντως το τιμάω περισσότερο το χειμώνα που έχει αρκετα τσιχλοκοτσυφα και όχι μόνο .yel. .
Οι κάμποι παντου είναι πιο καυτοι! Χθες κατέβηκα από την δουλειά στη παραλία της Αρτάκης και είχε 34 βαθμους. Φεύγοντας προς το χωριό μου που είναι σε κάμπο εβλεπα το θερμόμετρο να τσιμπάει μέχρι που έφτασε 39 βαθμους. Και αυτό σε απόσταση 30 χιλιομετρων και πολλά λεω.

Τέτοια βλέπω και ακούω και νιωθω τυχερός που τα έσπασα με μια κοπέλα που πήγαινα για καπως πιο σοβαρα. Ήθελε να μείνει Αθήνα και όχι στο χωριο! Ω ρε φιλε τι θα τραβαγα!
Τρελός είσαι,ουτε για πλάκα.
Εγω προτρεπω και τα παιδια μου απο μικρά στο να προσπαθήσουν να φύγουν απο δω .Δεν ειναι ζωή ετούτη φιλε. Ούτε η Αθήνα ειναι αυτή που ήταν κάποτε.

Τρελός είσαι,ουτε για πλάκα.
Εγω προτρεπω και τα παιδια μου απο μικρά στο να προσπαθήσουν να φύγουν απο δω .Δεν ειναι ζωή ετούτη φιλε. Ούτε η Αθήνα ειναι αυτή που ήταν κάποτε.
Επειδη σπουδασα Θεσσαλονίκη και εμεινα και λίγο Αθήνα εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου αν ποτέ κάνω παιδιά να μην μεγαλώσουν σε μεγαλουπολη.

Καλησπερίζω την παρέα.
Νεύρα τεντωμένα σήμερα. Ζεστη και δυόμιση ώρες για 28 χλμ.
Μην εχουμε και παραπονο
αλλοι λιωνουν στα γυμναστηρια σηκωνοντας βαρη για να γυμνασουν τα ποδαρια τους
εμεις ειμαστε ποιο προχω
βαραμε εναν κηφισο και ο συμπλεκτης γινεται ενα με την φτερνα
στο τελος θα ξερασει με τοσο δωθε κειθε :mad:
Καλησπερα Αρχοντες

Status
Not open for further replies.
Back