......τελικά μεταμορφώθηκες ή παραμορφώθεικες από τη ζέστη;;;39,5 βαθμούς το μεσημέρι στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Λίγες μέρες ακόμα με αυτή τη ζέστη και δεν την γλιτώνω........τελικά μεταμορφώθηκες ή παραμορφώθεικες από τη ζέστη;;;![]()
![]()
Καλησπέρα! Κάντε κουραγιο! Από Τεταρτη θα έχουμε ακόμα περισσότερη ζεστη!!! Μακαρι να πεσουν εξω αλλά άμα είναι για καύσωνα τον πιάνουν τα μοντέλα πολλές μέρες πριν. Άμα είναι να κάνει κάνα χιόνι μας γκαστρωνουν ως να το βγαλουν!Λίγες μέρες ακόμα με αυτή τη ζέστη και δεν την γλιτώνω..
Άντε να έρθει ο Αύγουστος να ανηφορίσουμε στα χωριά.
Βρε αδερφουλη τι ποτο πάει με το καρπουζι?????
Υπομονή,σπίτι όσο μπορούμε και air condition αυτές τις μέρες.Καλησπέρα! Κάντε κουραγιο! Από Τεταρτη θα έχουμε ακόμα περισσότερη ζεστη!!! Μακαρι να πεσουν εξω αλλά άμα είναι για καύσωνα τον πιάνουν τα μοντέλα πολλές μέρες πριν. Άμα είναι να κάνει κάνα χιόνι μας γκαστρωνουν ως να το βγαλουν!
Βρε αδερφουλη τι ποτο πάει με το καρπουζι?????
Μακριά από κάμπους και πεδιάδες στους καυσωνες! Παραλιακά και υψόμετρο! Εγώ που με σκίζει το air condition και δεν το αντέχω τι να πω?Υπομονή,σπίτι όσο μπορούμε και air condition αυτές τις μέρες.
Κοιτούσα για Λάρισα που είναι το ένα μου χωριό και για Πέμπτη βγάζει 44 βαθμούς.![]()
Ο Θεσσαλικός κάμπος είναι ιδιαίτερη περίπτωση.Υψηλες θερμοκρασίες και υγρασία το καλοκαίρι που δεν αντέχονται.Μακριά από κάμπους και πεδιάδες στους καυσωνες! Παραλιακά και υψόμετρο! Εγώ που με σκίζει το air condition και δεν το αντέχω τι να πω?
Τέτοια βλέπω και ακούω και νιωθω τυχερός που τα έσπασα με μια κοπέλα που πήγαινα για καπως πιο σοβαρα. Ήθελε να μείνει Αθήνα και όχι στο χωριο! Ω ρε φιλε τι θα τραβαγα!Καλησπερίζω την παρέα.
Νεύρα τεντωμένα σήμερα. Ζεστη και δυόμιση ώρες για 28 χλμ.
Οι κάμποι παντου είναι πιο καυτοι! Χθες κατέβηκα από την δουλειά στη παραλία της Αρτάκης και είχε 34 βαθμους. Φεύγοντας προς το χωριό μου που είναι σε κάμπο εβλεπα το θερμόμετρο να τσιμπάει μέχρι που έφτασε 39 βαθμους. Και αυτό σε απόσταση 30 χιλιομετρων και πολλά λεω.Ο Θεσσαλικός κάμπος είναι ιδιαίτερη περίπτωση.Υψηλες θερμοκρασίες και υγρασία το καλοκαίρι που δεν αντέχονται.
Ευτυχώς το χωριό είναι προς τον Όλυμπο και τα ρέματα κατεβάζουν καλό αεράκι.
Πάντως το τιμάω περισσότερο το χειμώνα που έχει αρκετα τσιχλοκοτσυφα και όχι μόνο.
Τρελός είσαι,ουτε για πλάκα.Τέτοια βλέπω και ακούω και νιωθω τυχερός που τα έσπασα με μια κοπέλα που πήγαινα για καπως πιο σοβαρα. Ήθελε να μείνει Αθήνα και όχι στο χωριο! Ω ρε φιλε τι θα τραβαγα!
Επειδη σπουδασα Θεσσαλονίκη και εμεινα και λίγο Αθήνα εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου αν ποτέ κάνω παιδιά να μην μεγαλώσουν σε μεγαλουπολη.Τρελός είσαι,ουτε για πλάκα.
Εγω προτρεπω και τα παιδια μου απο μικρά στο να προσπαθήσουν να φύγουν απο δω .Δεν ειναι ζωή ετούτη φιλε. Ούτε η Αθήνα ειναι αυτή που ήταν κάποτε.
Μην εχουμε και παραπονοΚαλησπερίζω την παρέα.
Νεύρα τεντωμένα σήμερα. Ζεστη και δυόμιση ώρες για 28 χλμ.
Εφαγες να σε αρχισω στο χορο;