Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω εχω μπει σε καταστολή. Αλλα οχι μεχρι 1/12. Εχω βαλει και μια βδομάδα ακόμη και το βλέπουμε.
Εσύ μάντη της Δωδώνης να βάλεις ξυπνητήρι στις 20/8/2021 είσαι πλήρης για εφέτος.!! :)

(Γνωρίζεις για τις μάντισσες στην Δωδώνη; ... φάσες ήταν!!!)

Μην περιμενεις αρση Νικολα!!! Στην καλυτερη περιπτωση κατα τις 10/12.....σκατα στο στομα μου....
αλλα αυτο πιστευω φιλε!!!:(

Φίλε μου Νίκο καλησπέρα, ανεξάρτητα τι πιστεύουμε ότι θα γίνει, επίσημα μας έχουν πει από την έναρξη της καραντίνας ότι δεν κυνηγάμε ως τις 30/11 .
Όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες είναι δικές μας μαντεψιές ! που πιστεύω ότι μάλλον κακό μας κάνουν, γιατί δίνουμε την εντύπωση ότι το πήραμε απόφαση πως δεν θα κυνηγήσουμε!... αυτό διευκολύνει μόνο όσους θέλουν να μας πουν όχι κυνήγι.!!!

Φίλε μου Νίκο καλησπέρα, ανεξάρτητα τι πιστεύουμε ότι θα γίνει, επίσημα μας έχουν πει από την έναρξη της καραντίνας ότι δεν κυνηγάμε ως τις 30/11 .
Όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες είναι δικές μας μαντεψιές ! που πιστεύω ότι μάλλον κακό μας κάνουν, γιατί δίνουμε την εντύπωση ότι το πήραμε απόφαση πως δεν θα κυνηγήσουμε!... αυτό διευκολύνει μόνο όσους θέλουν να μας πουν όχι κυνήγι.!!!

Εχεις απολυτο δικιο Γιωργο!!!! Ακουω......και διαβαζω τα ''διάφορα''.....κουνηθηκε το μυαλο μου φιλε!!!
Συγχωρα με για την απαισιοδοξη μαντεψιά . Και εγω περιμενω την αρση πως και πως να κυνηγησω
χωρις αγχος... Αν και το σπιτι μου ειναι μεσα στο βουνο.........οι ρουφιανοι δεν ειναι διπλα μας.......

Status
Not open for further replies.
Back