Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Διόδια Ελευσίνας με κατεύθυνση το μπορντελ@ .hair.
Πανικός
View attachment 16547
Η κάρτα για την συναλλαγή των 2.10 ευρώ πάει σύννεφο hippo
Γιατι Κωστακο μου, ασε τον κοσμο να ξεκουραζεται και να κανει τα weekend του εκτος.....
Ξερεις τι κουραση κουβαλαει????
Ξερεις με ποση δυσκολια πιανει το τιμονι στα χερια του για να φυγει εξω απο την πολυκοσμια????
Ολη την εβδομαδα τηλεργασια απο το σπιτι....ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο????
Καλησπερα σας κυριοι, δεν αλλαξε, δεν αλλαζει κι ουτε προκειται.....

απο φυσιγγι θα εξοπλιστω καταλληλα και θα σου στειλω..θα τα χω περασει απο πολλα σταδια Καραϊσκακη Σεφ Ολυμπιακο Τουμπα Καφτατζογλειο Παναχαϊκο κλπ..κοσμογυρισμενα θα ναι
ποιος τα γεμίζει αυτά τα φυσίγγια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος;;;; .sarcastic. .sarcastic.

Τι καλησπέρα? Αφου εσύ πέφτεις νωρίς για υπνο ..Σε κανά μισάωρο θα πείς καληνύχτα.. .sarcastic. .yel.

Φιλε Αρη.......ολο το απογευμα με ''φαγανε'' οι δοκιμες στον βουνο...με μισοταπες....και μετα μου βγηκαν τα
ματια να μετραω σκαγια ..... .sarcastic.
Η αληθεια ειναι οτι σε κανα μισαωρο θα σας πω καληνυχτα....το πρωι εχει εγερτηριο στις 6.
Φωτο αυριο...πρωτα ο Θεος....στις βλητικες δοκιμες....
Και καλο ξημερωμα να εχετε καληνυχτα λεω απο τωρα...μην με παρει ο υπνος στην πολυθρονα
και δεν προλαβω να σας πω!!!!.sarcastic..sarcastic.

Γιατι Κωστακο μου, ασε τον κοσμο να ξεκουραζεται και να κανει τα weekend του εκτος.....
Ξερεις τι κουραση κουβαλαει????
Ξερεις με ποση δυσκολια πιανει το τιμονι στα χερια του για να φυγει εξω απο την πολυκοσμια????
Ολη την εβδομαδα τηλεργασια απο το σπιτι....ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο????
Καλησπερα σας κυριοι, δεν αλλαξε, δεν αλλαζει κι ουτε προκειται.....
Σταυρο εκανα μια βολτα στην Μεγαλοπολη και στην Ανδριτσαινα για προμηθειες
Δεν ξερω αλλα ο κοσμος εκει ειναι πολυ χαλαρος σε σχεση με εμας εδω στο χαος
Απο φιμουτρα στα προσωπα ελαχιστα
μονο σε μαρκετ
και γενικα ο κοσμος ζει μια ποιοτικη ζωη χωρις φοβο και ανασφαλεια για τον διπλανο του εδω σε λιγο θα βγουν μαστιγια και τοξα
Μου φαινεται ηρθε η ωρα ειδικα εμεις οι Κυνηγοι
να την κανουμε απο το μπετον αρμε
διαφορετικα το Δαφνι θα χρειαστει και αλλες κλινες

Status
Not open for further replies.
Back