Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπαινω σουπερμαρκετ και πεφτω πανω σε κατι κ@λομερια τσιμεντενια!!
Delete-Restart....Αντε τωρα να θυμηθω τι ηθελα να παρω.....
Παλι σουβλακια σημερα.
Καλησπέρα ... Τι να πω κι εγώ που θα μείνω νηστικός ;;; Έκανα άλλο ένα σφραγισματάκι απόψε, και δεν πρέπει λέει να φάω τίποτα !!! Άσε που είναι το στόμα μου μουδιασμένο ακόμα ... Και το στομάχι μου έχει ήδη αρχίσει να διαμαρτύρεται. Πώς θα τη βγάλω τη νύχτα δεν ξέρω γμτ !!! .hair.

Καλησπέρα ... Τι να πω κι εγώ που θα μείνω νηστικός ;;; Έκανα άλλο ένα σφραγισματάκι απόψε, και δεν πρέπει λέει να φάω τίποτα !!! Άσε που είναι το στόμα μου μουδιασμένο ακόμα ... Και το στομάχι μου έχει ήδη αρχίσει να διαμαρτύρεται. Πώς θα τη βγάλω τη νύχτα δεν ξέρω γμτ !!! .hair.
Δεν εχει τρυφερη προβατινα πουθενα?Με τζατζικακι να γλυστραει? .sarcastic.

Καλησπέρα......beer
Μπαινω σουπερμαρκετ και πεφτω πανω σε κατι κ@λομερια τσιμεντενια!!
Delete-Restart....Αντε τωρα να θυμηθω τι ηθελα να παρω.....
Παλι σουβλακια σημερα.
Τσιμεντένια κωλομέρια βλέπω κάθε μέρα......χρώστα χάρη που τα καρότσια του super market δν έχουν τα χερούλια χαμηλώτερα.......να περνάω δίπλα τους κ να τα ζουλάω........sarcastic..sarcastic.

Στέλιο μάλλον θα σου είπε για απόψε γιαούρτι και χυμούς .hair. παθών και μαθων
Εγώ συνήθως κοπαναγα μισό κοτόπουλο από σούπα
το ρύζι δεν το άγγιζα για να μην πάει στο σφράγισμα :p:p
και όλα δούλευαν ρολόι
Καλησπέρα Μορτες

Καλημέρα σε ολους
από τον ακριτικο Έβρο.
Εδώ και λιγες μέρες που γυρνάω από φέρρες και πάνω πολύ ηλιόσπορος.
Τρυγόνια δεν είδα πολλά άλλα γυρνάω κυρίως βράδυ οπότε λογικό.
Πάντως τόσο ηλιόσπορο δεν είδα Θεσσαλονίκη ούτε και Κιλκίς.
Ας ελπίσουμε να έχει τρυγόνια και να επιτρέπονται.

Status
Not open for further replies.
Back