Καλησπέρα ... Τι να πω κι εγώ που θα μείνω νηστικός ;;; Έκανα άλλο ένα σφραγισματάκι απόψε, και δεν πρέπει λέει να φάω τίποτα !!! Άσε που είναι το στόμα μου μουδιασμένο ακόμα ... Και το στομάχι μου έχει ήδη αρχίσει να διαμαρτύρεται. Πώς θα τη βγάλω τη νύχτα δεν ξέρω γμτ !!!Μπαινω σουπερμαρκετ και πεφτω πανω σε κατι κ@λομερια τσιμεντενια!!
Delete-Restart....Αντε τωρα να θυμηθω τι ηθελα να παρω.....
Παλι σουβλακια σημερα.
Δεν εχει τρυφερη προβατινα πουθενα?Με τζατζικακι να γλυστραει?Καλησπέρα ... Τι να πω κι εγώ που θα μείνω νηστικός ;;; Έκανα άλλο ένα σφραγισματάκι απόψε, και δεν πρέπει λέει να φάω τίποτα !!! Άσε που είναι το στόμα μου μουδιασμένο ακόμα ... Και το στομάχι μου έχει ήδη αρχίσει να διαμαρτύρεται. Πώς θα τη βγάλω τη νύχτα δεν ξέρω γμτ !!!![]()
Τσιμεντένια κωλομέρια βλέπω κάθε μέρα......χρώστα χάρη που τα καρότσια του super market δν έχουν τα χερούλια χαμηλώτερα.......να περνάω δίπλα τους κ να τα ζουλάω.......Μπαινω σουπερμαρκετ και πεφτω πανω σε κατι κ@λομερια τσιμεντενια!!
Delete-Restart....Αντε τωρα να θυμηθω τι ηθελα να παρω.....
Παλι σουβλακια σημερα.
Σε μαντρα οικοδομων η σουπερμαρκετ δουλευεις ρε?Τσιμεντένια κωλομέρια βλέπω κάθε μέρα......
Σε super market...Σε μαντρα οικοδομων η σουπερμαρκετ δουλευεις ρε?
Και μετά μου λένε να μην πίνω μπύρες............μάλιασε η γλώσσα μου κάθε βράδυ να λέω.....άσπρο ΠΑΤΟ....Σε μαντρα οικοδομων η σουπερμαρκετ δουλευεις ρε?
Στέλιο μάλλον θα σου είπε για απόψε γιαούρτι και χυμούςΚαλησπέρα ... Τι να πω κι εγώ που θα μείνω νηστικός ;;; Έκανα άλλο ένα σφραγισματάκι απόψε, και δεν πρέπει λέει να φάω τίποτα !!! Άσε που είναι το στόμα μου μουδιασμένο ακόμα ... Και το στομάχι μου έχει ήδη αρχίσει να διαμαρτύρεται. Πώς θα τη βγάλω τη νύχτα δεν ξέρω γμτ !!!![]()