ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΡΓΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ !!!!!!! fgr 

Εγω σου ειπα για κυνηγι και οχι για σκοπευτηρια..Είχα όμως αφήσει το δίκαννο στο χωριό, έτσι πήρα την γρια Mossberg-9200, που την έχω παροπλίσει για χρόνια σχεδόν τελείως ... Έτσι, να μη μου τη λέει κι ο Τάσος ότι το'χω παρακάνει ...![]()
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα δεν πήγα στη δουλειά γιατί προέκυψε πάλι "κοινωνική υποχρέωση" (κηδεία) ...
Το απόγευμα, μιας και ο καιρός ήταν καλός πήγα μια βόλτα στο σκοπευτήριο, που είχα να πάω ούτε θυμάμαι από πότε, πάνω από μήνα σίγουρα ... Είχα όμως αφήσει το δίκαννο στο χωριό, έτσι πήρα την γρια Mossberg-9200, που την έχω παροπλίσει για χρόνια σχεδόν τελείως ... Έτσι, να μη μου τη λέει κι ο Τάσος ότι το'χω παρακάνει ...
Ήπια και τον καθιερωμένο απογευματινό φραπέ, που κι από αυτό είχα αποχή πάνω από μήνα, έριξα και μια πούλα, ένα κουτί Ρουμελιώτης 30 και μισό Lambro sporting ... τα περισσότερα βέβαια πήγαν στο γάμο του καραγκιόζη ... ούτε τα μισά πιάτα δεν πέτυχα, μετά από τόση αποχή και με ζόρικο σχήμα, που δεν το είχε αλλάξει από τις τελευταίες φορές που είχα πάει, με πολλές περίεργες και μακρινές τροχιές, βέβαια και με το δίκαννο τα ίδια έκανα δε μου είχε κάτσει καλά το συγκεκριμένο σχήμα - Δεν μου έφταιξε δηλαδή η καραμπίνα, η οποία πάντως δούλεψε ρολόι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Το θέμα είναι τώρα ... ποιος την καθαρίζει !!!!![]()
Μάλλον αύριο το απόγευμα θα ασχοληθώ ...
![]()
Κόψε κάτι.....Γεια σου φίλε Γιάννη, μπεκατσοφονια![]()