Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλησπερα στην παρεα!
Σημερα τον ειδα τον φαντομα 3 φορες!Ενα λαγοπουλο 1,5 κιλο περιπου,την εκανε την μπιγκλιτσα Τουρκο.fiurius.
Καλο αυτο,αφου της εβγαλε το λαδι στις σβουρες.Καθομουνα και τα χαζευα τα δυο τους.
Οταν πατησε 2 φορες την ιδια σβουρα της εκαψε τον εγκεφαλο και σταματησε η σκυλα.Πολλες φορες
δεν χρειαζεται ουτε 1 φυσσιγι για να ευχαριστηθεις.Να ειμαστε καλα,το ΣΚ παλι:)

Καλησπέρα στη παρέα από τον κάμπο, είπα να κάνω μια περιπολία μήπως με το ανακατεμα του καιρού δω κάνα τρυγονακι. Έχω περπατήσει ήδη καμιά ωρίτσα αλλά τίποτα, πιο νότια είναι ο Παύλος (milvus) για περπάτημα και αυτός. Ότι πρέπει δηλαδή να τα βάλουμε στη μέση .sarcastic.. Θα κάτσω λίγο σε ένα χωράφι και μετά θα την κάνω. Καλή συνέχεια παλικάρια μου.

Καλως το mr jonh που χαθηκες?περασες καλα το καλοκαιρι;)?
Εκανα πολλες διοφθαλμες στοχευσεις και κοντινες και μακρινες και ντουμλεδακια αριστη προπονηση για τα ματακια και ειμαι ετοιμος για τα μπασιματα.sarcastic..ha ha ha.

Καλησπέρα λεβέντες.
Σε λίγη ώρα έχει "μπυροκρασοκατανυξη" με την υπόλοιπη κυνηγοπαρεα με συνοδεία τσίχλας..beer.
Έχουμε ακόμα κάποια περσινά αποθέματα .eat.
Ετσι μπράβο!!!.RESPECT.
Να ξεστοκάρετε.
Να αδειάσουν οι καταψύκτες, να καθαριστούν, να πάρουν ....ανάσες.
Όπως τα ...κρασοβάρελα.:)

Η νέα "σοδειά" ετοιμάζεται για απογείωση.;)

Καλησπέρα στη παρέα από τον κάμπο, είπα να κάνω μια περιπολία μήπως με το ανακατεμα του καιρού δω κάνα τρυγονακι. Έχω περπατήσει ήδη καμιά ωρίτσα αλλά τίποτα, πιο νότια είναι ο Παύλος (milvus) για περπάτημα και αυτός. Ότι πρέπει δηλαδή να τα βάλουμε στη μέση .sarcastic.. Θα κάτσω λίγο σε ένα χωράφι και μετά θα την κάνω. Καλή συνέχεια παλικάρια μου.
Γιαννη για πες για λευκιμη αμα ξερεις,εσυ σε ποιο μερος εισαι?:)

Status
Not open for further replies.
Back