Δηλωνω παρων με τρελα και κορδελα και ας με πηρε λιγο απο κατω.ha ha ha..banana.Τρελιάρη που είσαι;![]()
Εκανα πολλες διοφθαλμες στοχευσεις και κοντινες και μακρινες και ντουμλεδακια αριστη προπονηση για τα ματακια και ειμαι ετοιμος για τα μπασιματαΚαλως το mr jonh που χαθηκες?περασες καλα το καλοκαιρι?
Ετσι μπράβο!!!Καλησπέρα λεβέντες.
Σε λίγη ώρα έχει "μπυροκρασοκατανυξη" με την υπόλοιπη κυνηγοπαρεα με συνοδεία τσίχλας.
Έχουμε ακόμα κάποια περσινά αποθέματα .eat.
Το απο κατω φτιαχνει.το άλλο το πίσω πρόσεχεΔηλωνω παρων με τρελα και κορδελα και ας με πηρε λιγο απο κατω.ha ha ha..banana.
Καλησπέρα στη παρέα από τον κάμπο, είπα να κάνω μια περιπολία μήπως με το ανακατεμα του καιρού δω κάνα τρυγονακι. Έχω περπατήσει ήδη καμιά ωρίτσα αλλά τίποτα, πιο νότια είναι ο Παύλος (milvus) για περπάτημα και αυτός. Ότι πρέπει δηλαδή να τα βάλουμε στη μέση. Θα κάτσω λίγο σε ένα χωράφι και μετά θα την κάνω. Καλή συνέχεια παλικάρια μου.
![]()
Γιαννη για πες για λευκιμη αμα ξερεις,εσυ σε ποιο μερος εισαι?Καλησπέρα στη παρέα από τον κάμπο, είπα να κάνω μια περιπολία μήπως με το ανακατεμα του καιρού δω κάνα τρυγονακι. Έχω περπατήσει ήδη καμιά ωρίτσα αλλά τίποτα, πιο νότια είναι ο Παύλος (milvus) για περπάτημα και αυτός. Ότι πρέπει δηλαδή να τα βάλουμε στη μέση. Θα κάτσω λίγο σε ένα χωράφι και μετά θα την κάνω. Καλή συνέχεια παλικάρια μου.
![]()