Καλημερα σας κυριοι
Χθες το απογευμα σχολασα νωρις και πηγα για ενα ψαρεματακι. Αλλα 5 ψαρια με ακολουθησαν σπιτι.
Καλημερα σε ολους...
-Τι ειναι αυτο???
-Εεεεεεε θα ρωτησεις το λογιστη σου...
-Τι ειναι εκεινο?
-Ξερει ο λογιστης σου κυριε, απευθυνσου σε αυτον....hit.
Αυτος ο που...στης ο λογιστης το wikipedia ειναι...
Δεν βαριεσαι, το απογευμα εχει σκοπευτηριο... .shoot.
Πες καμια λεπτομερεια ρε φιλε κ μας εχει φαει ο "κουβας" φετος... Τετοιο κακο δεν εχει ξαναγινει....kkk. Αφου σκεφτομαι να ξαναβγαλω μετα απο 3 χρονια τα καλαμια του casting...
κ εχω κ την κοπελια... "βρε αγαπη μου σιγουρα πας για ψαρεμα? .xm. Περυσι τρωγαμε 2 φορες την εβδομαδα ψαρια, φετος τι γινεται?"![]()
Καλημερα εστω και καθυστερημενα σε ολους! Δουλεια απο τις 6 σημερα τωρα κανω διαλλειμα καθως ειχαμε τρεξιματα..
Γεια σου Κωνσταντίνε!Γειά σας κύριοι, ρεπό σήμερα θα ρίξω καμία βόλτα στα κυνηγομαγαζα και αν προλάβω και το επιτρέψει ο καιρός καμία μπαλοτα.
Γειά σου Άρη, ο πονοκέφαλος είναι μόνιμος εδώ πέρα φίλε .smashfrak. απλά εκεί κάνω λίγη ψυχοθεραπεία και με τις τουφεκιές απελευθερωνω λίγο το στρες.Γεια σου Κωνσταντίνε!
Καλό ρεπό..., αλλά σε τρώει ο πισινός σου για να σε πιάσει πονοκέφαλος, εεε.....![]()
Γεια σου Κωνσταντίνε!
Καλό ρεπό..., αλλά σε τρώει ο πισινός σου για να σε πιάσει πονοκέφαλος, εεε.....![]()
γειά σας ρε πατρίδεςΓειά σου Άρη, ο πονοκέφαλος είναι μόνιμος εδώ πέρα φίλε .smashfrak. απλά εκεί κάνω λίγη ψυχοθεραπεία και με τις τουφεκιές απελευθερωνω λίγο το στρες.
Τι ειναι αυτα που λες;;;;;αν θέλει το έτερον μου ήμισυ Λάκης![]()
μην τ ακούς όλα ρε ha haaaΤι ειναι αυτα που λες;;;;;