μμμμμ βλεπω να εχουμε εξοδο αυριο χαχχαχαχακαλό βράδυ από μένα
ήπια τίλιο με παξιμάδι και 2 ελιές(θρούμπες)έβαλα πυτζαμούλες και νάνι
![]()
δουλειά φίλεμμμμμ βλεπω να εχουμε εξοδο αυριο χαχχαχαχα
καλο βραδυ φιλαρακι
![]()
Ελάτε Μάνο με το καλό και κάτι θα γίνει...Που είσαι ρε Σπύρο, να ξέρεις η σκέψη που είχα στην πρώτη φετινή τουφεκιά ήταν ότι φέτος όταν με το καλό ανεβούμε πάνω να κυνηγήσουμε παρέα!![]()
άσε με ρε να πάω για ύπνο.....κρασιά και μεζέδες ξέρεις μ αγριεύουνΕλάτε Μάνο με το καλό και κάτι θα γίνει...
Το κρασάκι μας πάντως, θα το πιούμε σίγουρα...![]()
Σκέψου Μάκη (και ονειρευσου) να έχεις και το κάμπο της Κόνιτσας φάτσα και τα βουνά της αποκούμπι...άσε με ρε να πάω για ύπνο.....κρασιά και μεζέδες ξέρεις μ αγριεύουν![]()
Σκέψου Μάκη (και ονειρευσου) να έχεις και το κάμπο της Κόνιτσας φάτσα και τα βουνά της αποκούμπι...![]()
ααααααχ καλά να μαστε και με δανεικά θα έρθωΣκέψου Μάκη (και ονειρευσου) να έχεις και το κάμπο της Κόνιτσας φάτσα και τα βουνά της αποκούμπι...![]()
Εχω τις ιδιες μαυρη ομως και η απο πανω. Ελα μωρη αρρωστειααααααακαλό βράδυ από μένα
![]()
Ναι αλλά όταν θα κατεβαίνουν από το βουνό οι κυρομύτιδες σφυρίζοντας, φωτιά θα σου παίρνει...Και -15 να σου παγώνουν τον κώλο![]()
Καλό βράδυ φίλε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ξαστεριά με ελαφρύ βοριαδάκι. Μακάρι να έχει κάτι γιατί θέλω να δοκιμάσω τα φυσίγγια που μου έστειλεςκαλό βράδυ από μένα
![]()
θα τις βρεις εσυ δεν ανησυχω......χαχαχαχαχαχαΧαιρετώ την παρέα.
Τι γινεται εδώ ;άλλοι ονειρεύονται Κόνιτσα με -15
και άλλοι μεζέδες με κρασιά.Εγω πάντως ονειρεύομαι τα Τζουμέρκα ,ασχέτως με το αν σε λίγες μέρες θα τα χώνω που δεν θα εχει φάσσες.
Δε θέλω ηττοπάθειες...Χαιρετώ την παρέα.
Τι γινεται εδώ ;άλλοι ονειρεύονται Κόνιτσα με -15
και άλλοι μεζέδες με κρασιά.Εγω πάντως ονειρεύομαι τα Τζουμέρκα ,ασχέτως με το αν σε λίγες μέρες θα τα χώνω που δεν θα εχει φάσσες.
Μακαρι να εχει κατι , αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω. Το προηγουμενο ΣΚ οι ανεμοι περνουσαν απο Ουκρανια-Κριμαια και μετα απο Θρακη. Τωρα ειναι αλλιως. Δες εδω:Καλό βράδυ φίλε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ξαστεριά με ελαφρύ βοριαδάκι. Μακάρι να έχει κάτι γιατί θέλω να δοκιμάσω τα φυσίγγια που μου έστειλες
τρομερό λινκ..........πώς ξέρουμε σε ποιά χρονική περίοδο αναφέρεται ??
Ο άνεμος θα τα φέρει κουρασμένα από Γεωργία-Ρωσία-Ουκρανία αφού θα έχουν περάσει τη μαύρη θάλασσα...Μακαρι να εχει κατι , αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω. Το προηγουμενο ΣΚ οι ανεμοι περνουσαν απο Ουκρανια-Κριμαια και μετα απο Θρακη. Τωρα ειναι αλλιως. Δες εδω:
https://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=-333.97,42.03,1660