Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλό βράδυ από μένα
ήπια τίλιο με παξιμάδι και 2 ελιές(θρούμπες)έβαλα πυτζαμούλες και νάνι
%CF%80%CF%85%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CE%BA-fc.jpg

Που είσαι ρε Σπύρο, να ξέρεις η σκέψη που είχα στην πρώτη φετινή τουφεκιά ήταν ότι φέτος όταν με το καλό ανεβούμε πάνω να κυνηγήσουμε παρέα!:)
Ελάτε Μάνο με το καλό και κάτι θα γίνει...
Το κρασάκι μας πάντως, θα το πιούμε σίγουρα...;)

καλό βράδυ από μένα
ήπια τίλιο με παξιμάδι και 2 ελιές(θρούμπες)έβαλα πυτζαμούλες και νάνι
%CF%80%CF%85%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CE%BA-fc.jpg
Καλό βράδυ φίλε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ξαστεριά με ελαφρύ βοριαδάκι. Μακάρι να έχει κάτι γιατί θέλω να δοκιμάσω τα φυσίγγια που μου έστειλες

Χαιρετώ την παρέα.
Τι γινεται εδώ ;άλλοι ονειρεύονται Κόνιτσα με -15
και άλλοι μεζέδες με κρασιά.Εγω πάντως ονειρεύομαι τα Τζουμέρκα ,ασχέτως με το αν σε λίγες μέρες θα τα χώνω που δεν θα εχει φάσσες.

Χαιρετώ την παρέα.
και άλλοι μεζέδες με κρασιά.Εγω πάντως ονειρεύομαι τα Τζουμέρκα ,ασχέτως με το αν σε λίγες μέρες θα τα χώνω που δεν θα εχει φάσσες.
θα τις βρεις εσυ δεν ανησυχω......χαχαχαχαχαχα

Χαιρετώ την παρέα.
Δε θέλω ηττοπάθειες...
Τα ωραία είναι πίσω ακόμα...

Καλό βράδυ φίλε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ξαστεριά με ελαφρύ βοριαδάκι. Μακάρι να έχει κάτι γιατί θέλω να δοκιμάσω τα φυσίγγια που μου έστειλες
Μακαρι να εχει κατι , αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω. Το προηγουμενο ΣΚ οι ανεμοι περνουσαν απο Ουκρανια-Κριμαια και μετα απο Θρακη. Τωρα ειναι αλλιως. Δες εδω:
https://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=-333.97,42.03,1660

Μακαρι να εχει κατι , αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω. Το προηγουμενο ΣΚ οι ανεμοι περνουσαν απο Ουκρανια-Κριμαια και μετα απο Θρακη. Τωρα ειναι αλλιως. Δες εδω:
https://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=-333.97,42.03,1660
Ο άνεμος θα τα φέρει κουρασμένα από Γεωργία-Ρωσία-Ουκρανία αφού θα έχουν περάσει τη μαύρη θάλασσα... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back