οτι και να ειναι στο 1,65 παιζεις και εισαι οκ!Μοιάζει αλλά δεν είναι τόσο έντονα φωτεινό το πράσινο. Είναι πιο λαδί.
Ωραια !!!οτι και να ειναι στο 1,65 παιζεις και εισαι οκ!
ποια γραφη ρε και εχω κατεβασει ολα τα ιταλικα μου?Μάλλον λύθηκε η απορία. Από ιταλικό forum βρήκα τα παρακάτω:
Discussione 'Fiocchi pl 34' https://www.migratoria.it/forum/threads/fiocchi-pl-34.1957510/
3 διαφορετικές άλλαξε. Ξεκίνησε λέει με rex36, όταν σταμάτησε πήγε σε Α1 (fblu A1 το λέει μέσα, δεν ξέρω διαφορές) και τέλος με ισπανικές csb.ποια γραφη ρε και εχω κατεβασει ολα τα ιταλικα μου?
Έτσι είναι Νίκο. Ούτε καν εμπειρία. Μόνο για την ευχαρίστηση θα έλεγα.Άντε να βρεις άκρη . Να ήταν μισό κιλό+ να ψαχτείς, είναι μικρή η ποσότητα, μόλις της το βρεις θα έχει τελειώσει το μπαρούτι και μετά τι. Μόνο για την εμπειρία.
Βάλε βρε μετάφραση. Αυτά που έγραψε ο Nick M παραπάνω γραφουν οι Ιταλοί.ποια γραφη ρε και εχω κατεβασει ολα τα ιταλικα μου?
Άρα η csb1 είναι σίγουρα.3 διαφορετικές άλλαξε. Ξεκίνησε λέει με rex36, όταν σταμάτησε πήγε σε Α1 (fblu A1 το λέει μέσα, δεν ξέρω διαφορές) και τέλος με ισπανικές csb.
Ναί καί την γέμιζαν στο 1.67 Χ 34 !!!!Άρα η csb1 είναι σίγουρα.
Πρειν χρόνια αγόρασα με φίλους ένα γνωστό 34 δεν γράφω όνομα??! Είχε csb1 1,65*34 δεν σκοτωναμε ούτε γάιδαρο δεμένο..όντος πολύ χαμηλάΝαί καί την γέμιζαν στο 1.67 Χ 34 !!!!
Οπόταν πρέπει να υποθέσουμε ότι αποτελούσε αποκλειστικά δικό τους lot
καθότι για τα εμπορίου lot είναι πολύ χαμηλά η πυρίτιδα .
Κρατάει σκάγια ο γάιδαρος αχαχαχχαδεν σκοτωναμε ούτε γάιδαρο δεμένο..όντος πολύ χαμηλά
Ποιο ήταν?δεν σου άρεσε απλά γιατί δεν γράφεις?Πρειν χρόνια αγόρασα με φίλους ένα γνωστό 34 δεν γράφω όνομα??! Είχε csb1 1,65*34 δεν σκοτωναμε ούτε γάιδαρο δεμένο..όντος πολύ χαμηλά