Καμία τροποποιημένη μόνοβασικη δεν σβολιάζει από αυτά που έχω δει….
Όχι νικο την δουλευει φίλος τον ρωτησα .. δες την mb32 σου έχει σβολιάσει ποτε!! Μέσα σε μια μέρα η ακόμα και περισσοτεροΤην συγκεκριμενη πυριτιδα ( g3000 ) την εχεις τσεκαρει ??
Δεν σβολιαζει ???
Αρα Νικο ειναι δυβασικη ξεκινα με τα σεταπ απο s4- sipe και βλεπεις μετα αν ειναι τεκναΠαλικαρια...επανερχομαι...και ρωταω...Η G3000 σβολιαζει ???? Εννοω...γινεται ενα σωμα μια ψυχη η πυριτιδα
οπως η S4-SIPE -TECNA. ????
Θελω σιγουρη απαντηση....απο καποιον που την ξερει καλα..
Η G3000 εχει αυτην την μορφη μετα απο σφαξιμο μιας ημερας ???
View attachment 75279
Νίκο δεν την έχω δουλέψει την G3000,αλλά ξέρω ότι έχει το ίδιο ποσοστό νιτρογλυκερινης με ΜΒ32,36.Η ΜΒ δεν γίνεται ένα σώμα με τίποτα Από την άλλη όμως το ζβολιαζμα της Τecna είναι ισχυρό,δηλαδή γίνεται τσιμέντο.Απο την φωτογραφία που βλέπω, αυτό το ζβολιασμα δεν είναι από Τecna.Την συγκεκριμενη πυριτιδα ( g3000 ) την εχεις τσεκαρει ??
Δεν σβολιαζει ???
Όχι, ξεκινά τώρα να βρείς ποιά από της τρείς είναι. Ψηφίζω τέκνα παλιά.Την συγκεκριμενη πυριτιδα ( g3000 ) την εχεις τσεκαρει ??
Δεν σβολιαζει ???
Νίκο το βουναλάκι αυτό είναι σκληρό ή όχι; Δηλαδή αν το πατήσεις ελαφρά με το δάχτυλο σου θα σκορπίσει αμέσως ή όχι;Παλικαρια...επανερχομαι...και ρωταω...Η G3000 σβολιαζει ???? Εννοω...γινεται ενα σωμα μια ψυχη η πυριτιδα
οπως η S4-SIPE -TECNA. ????
Θελω σιγουρη απαντηση....απο καποιον που την ξερει καλα..
Η G3000 εχει αυτην την μορφη μετα απο σφαξιμο μιας ημερας ???
View attachment 75279
Μιας μέρας φυσιγγι είναι κλειστό δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό το θέμα είναι ότι σβολιασει και είναι διβασικη.Νίκο το βουναλάκι αυτό είναι σκληρό ή όχι; Δηλαδή αν το πατήσεις ελαφρά με το δάχτυλο σου θα σκορπίσει αμέσως ή όχι;
Mb36Ποια πυρίτιδα θα επιλέγατε για βαριές γομώσεις 36-40γρ από τις παρακάτω τις οποίες μπορώ να βρω στο εμπόριο; ΜΒ36, m92s και psb special.
ΜΒ36.....34-39grΠοια πυρίτιδα θα επιλέγατε για βαριές γομώσεις 36-40γρ από τις παρακάτω τις οποίες μπορώ να βρω στο εμπόριο; ΜΒ36, m92s και psb special.
Έχω τέκνα του 11 και είναι ίδια!!! Διβασηκη είναι σιγουρα το θέμα είναι ποιαΌχι, ξεκινά τώρα να βρείς ποιά από της τρείς είναι. Ψηφίζω τέκνα παλιά.
Τα 36-40 ειναι μεσαιες γομωσεις Βασιλη !! Μβ36 και μετα psb sp η οποια γεμιζεται απο 36 μεχρι 42 !!Ποια πυρίτιδα θα επιλέγατε για βαριές γομώσεις 36-40γρ από τις παρακάτω τις οποίες μπορώ να βρω στο εμπόριο; ΜΒ36, m92s και psb special.
Δίκιο έχεις. Μεσαίες είναι!Τα 36-40 ειναι μεσαιες γομωσεις Βασιλη !! Μβ36 και μετα psb sp η οποια γεμιζεται απο 36 μεχρι 42 !!
Νίκο το βουναλάκι αυτό είναι σκληρό ή όχι; Δηλαδή αν το πατήσεις ελαφρά με το δάχτυλο σου θα σκορπίσει αμέσως ή όχι;
ΜΒ36...η Μ92s θελει σέσουλα.Ποια πυρίτιδα θα επιλέγατε για βαριές γομώσεις 36-40γρ από τις παρακάτω τις οποίες μπορώ να βρω στο εμπόριο; ΜΒ36, m92s και psb special.
Δεν γέμιζα ποτέ πάνω από 33 γρ. Πέρυσι με τεκνα πήγα μέχρι τα 42γρ.ΜΒ36...η Μ92s θελει σέσουλα.
Για 34gr τι θα επελεγες δηλαδη;;;;