Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παλικαρια...επανερχομαι...και ρωταω...Η G3000 σβολιαζει ???? Εννοω...γινεται ενα σωμα μια ψυχη η πυριτιδα
οπως η S4-SIPE -TECNA. ????
Θελω σιγουρη απαντηση....απο καποιον που την ξερει καλα..

Η G3000 εχει αυτην την μορφη μετα απο σφαξιμο μιας ημερας ???

εικόνα_Viber_2023-07-22_08-28-41-186.jpg

Την συγκεκριμενη πυριτιδα ( g3000 ) την εχεις τσεκαρει ??
Δεν σβολιαζει ???
Όχι νικο την δουλευει φίλος τον ρωτησα .. δες την mb32 σου έχει σβολιάσει ποτε!! Μέσα σε μια μέρα η ακόμα και περισσοτερο

Παλικαρια...επανερχομαι...και ρωταω...Η G3000 σβολιαζει ???? Εννοω...γινεται ενα σωμα μια ψυχη η πυριτιδα

View attachment 75279
Αρα Νικο ειναι δυβασικη ξεκινα με τα σεταπ απο s4- sipe και βλεπεις μετα αν ειναι τεκνα

Την συγκεκριμενη πυριτιδα ( g3000 ) την εχεις τσεκαρει ??
Δεν σβολιαζει ???
Νίκο δεν την έχω δουλέψει την G3000,αλλά ξέρω ότι έχει το ίδιο ποσοστό νιτρογλυκερινης με ΜΒ32,36.Η ΜΒ δεν γίνεται ένα σώμα με τίποτα Από την άλλη όμως το ζβολιαζμα της Τecna είναι ισχυρό,δηλαδή γίνεται τσιμέντο.Απο την φωτογραφία που βλέπω, αυτό το ζβολιασμα δεν είναι από Τecna.

View attachment 75279
Νίκο το βουναλάκι αυτό είναι σκληρό ή όχι; Δηλαδή αν το πατήσεις ελαφρά με το δάχτυλο σου θα σκορπίσει αμέσως ή όχι;

Νίκο το βουναλάκι αυτό είναι σκληρό ή όχι; Δηλαδή αν το πατήσεις ελαφρά με το δάχτυλο σου θα σκορπίσει αμέσως ή όχι;
Μιας μέρας φυσιγγι είναι κλειστό δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό το θέμα είναι ότι σβολιασει και είναι διβασικη.

Ποια πυρίτιδα θα επιλέγατε για βαριές γομώσεις 36-40γρ από τις παρακάτω τις οποίες μπορώ να βρω στο εμπόριο; ΜΒ36, m92s και psb special.
Τα 36-40 ειναι μεσαιες γομωσεις Βασιλη !! Μβ36 και μετα psb sp η οποια γεμιζεται απο 36 μεχρι 42 !!

Το ποσο θα σφιξει η πυριτιδα ( οταν ειναι διβασικη ) ειναι θεμα χρονου Θαλη μου !!!
Εαν ειναι μιας ημερας σπαει ευκολα...Εαν ειναι 1-2 χρονια θελει κατσαβιδι φιλε!!!;)

ΥΓ. Ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις απαντησεις σας....Πηγα για δοκιμες...και εβγαλα ακρη..
Τελικα ΤΕΚΝΑ...και ''γαμηστερή'' ΤΕΚΝΑ !!!
Συνεχεια στις βλητικες δοκιμες...:)

Status
Not open for further replies.
Back