Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άμα θες σετ απ, να σου γράψω..sarcastic.

Μην γελας....και δωσε....Ειλικρινα μου εδωσες ιδεα....!!!!
Δεν την εχω δοκιμασει στα 24 γραμμαρια και στα 26 σε νορμαλ καλυκα ( 68,5 ) παρα μονο σε ''νανακια'' .
Τωρα θα μου πεις....24 γραμμαρια σκοπευτικο με sipe....ok . Υπερβολη...η μηπως κανω λαθος ??:oops:

Ναι Βασιλη , αστερι εγινε....Και εχω την εντυπωση....οτι εχει λιγο ποιο ''ξερη'' τουφεκια απο την
προηγουμενη συσκευασια!!!
Δλδ πλησιασε λιγο την αισθηση της τουφεκιας που δινει η ς4.....κοφτη τουφεκια....και απο μυρωδια....αστα...!!!!
Μυρωδατο αφρατο κεικ με SIPE!!! .big smile.

ΥΓ. Θα την δοκιμασω και λιγο ποιο χαμηλα δλδ στο 1,35χ28 - και 1,40χ30 και θα σας πω αποτελεσματα
φιλε !!! :)
Για εσένα ήταν το αστέρι :) :) :)

Ναι Βασιλη , αστερι εγινε....Και εχω την εντυπωση....οτι εχει λιγο ποιο ''ξερη'' τουφεκια απο την
προηγουμενη συσκευασια!!!
Δλδ πλησιασε λιγο την αισθηση της τουφεκιας που δινει η ς4.....κοφτη τουφεκια....και απο μυρωδια....αστα...!!!!
Μυρωδατο αφρατο κεικ με SIPE!!! .big smile.

ΥΓ. Θα την δοκιμασω και λιγο ποιο χαμηλα δλδ στο 1,35χ28 - και 1,40χ30 και θα σας πω αποτελεσματα
φιλε !!! :)
Που να την φας σουπα,τυφλα ναχει ο πατσας .big smile.

Βαλτης 688 και διανα.αλιος δησκολα θα δουλεψη στα 24γρ

Βρε κουζουλε....για πολυ ''καστανά'' με εχεις !!!! :D
688 εβαλα....δεν θελω ντιανα....για σκοπευτικο θελω να δοκιμασω με βυσμα....ετσι απο περιεργεια!!! :)

ΥΓ, Θα την κανω να δουλεψει.....φιλε !!! ;)

Εγω σε κοντρα δοση.ταχιτητα 478 αλα τουφεκια χαλια.τα σκαγια πιασανε 8 στρεματα .very funny. πληρης καυση της μπαρουτης ομως .big smile.

...θέλω να πιστεύω οτι δεν βόλεψε το διαμέτρημα, ίσως .... δες παρακάτω και τελευταία δόση στο 16αρι από 31 γρ (36 στο 12αρι) πάει στα 25 γρ (30 στο 12αρι), με 0,05 μόνο πάνω πυρίτιδα. Θα την δοκιμάσω γιατί πιστεύω οτι αυτή θα κάμει "σφιχτή" τουφεκιά, και μαλακιά!

1648385456544.jpeg

Εκει μπορει να δουλεψη.ταχιτητες ομως????
...δίνει η 1η γόμωση 410 μ/δλ(είναι V 2,5 μέτρα(!)) με 512 bar....

η "τετράγωνη" γόμωση στο 16αρι είναι 26,5 γρ, αυτή είναι 25 γρ.(πιο κοντή κολόνα σκαγιών ακόμα), μια κανονική ριξιά 20αριου σε μεγαλύτερο αυλό, με οτι αυτο συνεπάγεται, αλλα αν δε δοκιμάσω δε λέω... ;)

Status
Not open for further replies.
Back