Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ισχύει ότι τα φτιάχνουν στην ΡΟΥΜΑΝΊΑ τα Nobel sport

Δεν ξερω που κατασκευαζεται,,,,,,Ξερω οτι και τα δυο μισοκιλα ειναι 4/17....και το ενα με το αλλο ειναι
η νυχτα με την ημερα...Γι΄'αυτον τον λογο εγραψα τα αλλα νουμερα...
Ψαχνω το συγκεκριμενο λοτ και νουμερο...11067 Νικολα !!

Δεν ξερω που κατασκευαζεται,,,,,,Ξερω οτι και τα δυο μισοκιλα ειναι 4/17....και το ενα με το αλλο ειναι
η νυχτα με την ημερα...Γι΄'αυτον τον λογο εγραψα τα αλλα νουμερα...
Ψαχνω το συγκεκριμενο λοτ και νουμερο...11067 Νικολα !!
Επιδει τις λενε ρουμανες την s4.n sipe.n tekna.n και έχουν τα πάνω κάτω όπως είπε και ο @pit1982 η τεκνα ούτε στο 2.10χ36 μια χρονιά δεν σκότωνε.

Επιδει τις λενε ρουμανες την s4.n sipe.n tekna.n και έχουν τα πάνω κάτω όπως είπε και ο @pit1982 η τεκνα ούτε στο 2.10χ36 μια χρονιά δεν σκότωνε.
Παρτίδα του 14 μάλλον. Έχω 9μιση πακέτα super caccia μ αυτή κ θα πάνε για σφάξιμο να κρατήσω σκάγια- συγκεντρωτηρες. Έσφαξα κ δοκίμασα με αναπτήρα κ η φλόγα που δίνει είναι πολύ πιο αδύναμη από tekna του 2017.
Παίζει να έχουν φτιαχτεί κ φυσιγγια στη Ρουμανία αυτή την περίοδο για λογαριασμο της nsi. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι ήταν χάλια κ οι κάλυκες-συγκεντρωτηρες αυτής της παρτίδας κ τα φυσιγγια ήταν αρελιαστα τελείως.

Αυτο δεν μαρεση καθολου:mad::mad:στα ποσα γρ και τη καψηλι Νικο δεν κεγοτανε???

Δεν καιγεται κουζουλε....uee - cx2000 -1,40x30-ΤΑΣΚΩΦ 24 Ν8,5 = V1,5-386m/s και η καννη πεντακαθαρη!!
Σημερινη δοκιμη το ιδιο σεταπ...V1,5 -335m/s ...ΚΑΙ η καννη μπουρδελο...Τεραστιες διαφορές...
Φοβαμαι μηπως πηρε υγρασια....Την εχω ομως μαζι με ολες τις αλλες πυριτιδες και αφυγραντικο
στο ντουλαπι !!!

Παρτίδα του 14 μάλλον. Έχω 9μιση πακέτα super caccia μ αυτή κ θα πάνε για σφάξιμο να κρατήσω σκάγια- συγκεντρωτηρες. Έσφαξα κ δοκίμασα με αναπτήρα κ η φλόγα που δίνει είναι πολύ πιο αδύναμη από tekna του 2017.
Παίζει να έχουν φτιαχτεί κ φυσιγγια στη Ρουμανία αυτή την περίοδο για λογαριασμο της nsi. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι ήταν χάλια κ οι κάλυκες-συγκεντρωτηρες αυτής της παρτίδας κ τα φυσιγγια ήταν αρελιαστα τελείως.

Σφαξε ΕΝΑ Στελιο....Βγαλε ογκομετρια και ρελιασε τα χαμηλοτερα !!!
Θα δουλεψουν εαν δεν εχουν τραβηξει υγρασια φιλε !!!

Τσεχία φτιάχνονται, και έχουν καλή τεχνογνωσία δεν έχει να κάνει τίποτα με τις αλλαγές λοτ.

Τα φυσίγγια ή τις πυρίτιδες ;
Γενικά η εταιρεία είναι στην Ρουμανία εδω και χρόνια το διαβάζω στο face πολλά παράπονα από ιδιογωμοση και από φυσίγγια.. μια φταίει η βαρελίσια μια η χυμα μια φταίει σε κουτί το τάδε λοτ δεν είναι πρώτη φορά.

και λένε ότι η ΙΤΑΛΊΑ είναι Γενικά απάτη σε πολλά.. όπως και οι Έλληνες φέρνουν πράγματα από έξω που έχουν έδρα και τα λένε ελληνικά..

Last edited:
Τσεχία φτιάχνονται, και έχουν καλή τεχνογνωσία δεν έχει να κάνει τίποτα με τις αλλαγές λοτ.
Ρουμανία διαβάζω σε σχόλια.. τωρα λες Τσεχία εσυ για αυτό γράφει LOVEX SIPE.N..
ειναι της παλιάς LOVEX ( VELOX )
παντός ΙΤΑΛΊΑΣ δεν είναι σίγουρα και υπάρχουν πολλά παράπονα και σε φυσίγγια και πυρίτιδες..

Last edited:
Καλησπερα παλικαρια....και SOS.....

View attachment 44349

Kαι τα δυο μισοκιλα αγοραστηκαν μαζι.....
Ανοιξα πρωτα και δουλεψα το 11070....η πυριτιδα γαζωνε....
Ανοιξα το 11067 και στα ΙΔΙΑ ΣΕΤΑΠ φλομωσα στα καταλοιπα !!!! :confused:
Οποιο παλικαρι εχει αυτο το ΛΟΤ...ας μου γραψει εαν θελει...τι συμπεριφορα εχει η πυριτιδα...η ακομα
καλυτερα ενα σεταπ που δεν του αφηνει καταλοιπα ....για να δω τι συμβαινει....δλδ εαν πηρε υγρασια
η πρεπει να τροποποιησω τα σεταπ μου....λογω ΛΟΤ !!!
Σας ευχαριστω παλικαρια !!! :)
Στο 11070 που γράφει έχει 2 αυτοκόλλητα για βγάλε το επανω και δες το κάτω τι γράφει; ;

Την πυριτιδα ( sipe )....την ''μελετησα'' λιγο.....γεμισα δυο φυσιγγια κλασικα σεταπ....μπουκωσα
στα καταλοιπα....
Εστησα αλλα δυο....ειδα τα ''καμωματα'' της....και βρηκα τι ηθελε...
Στις επομενες δυο τουφεκιες στο σεταπ με Τασκωφ... απο V1,5-335m/s που εδωσε εχθες....Η πρωτη
σημερινη τουφεκια εδωσε V1,5-356m/s....με τροποποιηση στην δευτερη εδωσε V1,5-389m/s και με
καθαρη καννη!!!
Την γλυτωσε.....και δεν εγινε προσαναμμα !!! :)

Οι πιο έντιμοι σε φυσίγγια και όπλα από ολους είναι οι Αμερικάνοι απλά λόγο αποστάσεις τα φυσίγγια τα χρυσοπληρωσεις κάτι που δε γίνεται με τα όπλα περίεργο μάλλον πρέπει να μας το εξηγήσουν οι εισαγωγείς.Τα φυσίγγια δεν είναι ότι είναι κορυφή και δεν μπορείς να φτιάξεις καλύτερα απλά έχουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σταθερότητας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συμβαίνει στα ευρωπαϊκά ή και σε κάποια ελληνικά ακόμη.Παλαιοτερα κάποιοι κατασκευαστές το είχαν αυτό τώρα τελευταία πήγαν όλα για βρουβες .Διάβαζα εδώ την αλλαγή του περίφημου percorso που ακούω από συναδέλφους που δεν το έχω ρίξει ποτέ μου στην πυρίτιδα από tecna σε ΑΟ την οποία γνωρίζω έχω δουλέψει την τέκνα όχι .Διβαδικη στα καλά της με αλλαγή σε μονοβασική στα σχεδόν χαμηλά της πως θα βγάλεις το ίδιο φυσίγγι ,θα το βγάλεις αλλά θέλεις ιδιαίτερο στήσιμο θα το κάνουν οι Ιταλοί ή τους έρχεται φθηνότερα η AO και σου λέει δε γαμιεται ,κάτι παρόμοια έκανε και η πυρκαλ και υπήρχαν χρονιές που τα φυσίγγια σκιζανε και άλλες που σε σκιζανε.

Status
Not open for further replies.
Back