Κλαψτα Χαράλαμπε.Ισχύει ότι τα φτιάχνουν στην ΡΟΥΜΑΝΊΑ τα Nobel sport
Κλαψτα Χαράλαμπε.Ισχύει ότι τα φτιάχνουν στην ΡΟΥΜΑΝΊΑ τα Nobel sport
Απο το 2014 και μετά αυτό παίζει και έχει πάρει κατιούσα...Κλαψτα Χαράλαμπε.
Ισχύει ότι τα φτιάχνουν στην ΡΟΥΜΑΝΊΑ τα Nobel sport
Απο το 2014 και μετά αυτό παίζει και έχει πάρει κατιούσα...
Επιδει τις λενε ρουμανες την s4.n sipe.n tekna.n και έχουν τα πάνω κάτω όπως είπε και ο @pit1982 η τεκνα ούτε στο 2.10χ36 μια χρονιά δεν σκότωνε.Δεν ξερω που κατασκευαζεται,,,,,,Ξερω οτι και τα δυο μισοκιλα ειναι 4/17....και το ενα με το αλλο ειναι
η νυχτα με την ημερα...Γι΄'αυτον τον λογο εγραψα τα αλλα νουμερα...
Ψαχνω το συγκεκριμενο λοτ και νουμερο...11067 Νικολα !!
Παρτίδα του 14 μάλλον. Έχω 9μιση πακέτα super caccia μ αυτή κ θα πάνε για σφάξιμο να κρατήσω σκάγια- συγκεντρωτηρες. Έσφαξα κ δοκίμασα με αναπτήρα κ η φλόγα που δίνει είναι πολύ πιο αδύναμη από tekna του 2017.Επιδει τις λενε ρουμανες την s4.n sipe.n tekna.n και έχουν τα πάνω κάτω όπως είπε και ο @pit1982 η τεκνα ούτε στο 2.10χ36 μια χρονιά δεν σκότωνε.
Αυτο δεν μαρεση καθολουστα ποσα γρ και τη καψηλι Νικο δεν κεγοτανε???
Τα φυσίγγια ή τις πυρίτιδες ;Ισχύει ότι τα φτιάχνουν στην ΡΟΥΜΑΝΊΑ τα Nobel sport
Παρτίδα του 14 μάλλον. Έχω 9μιση πακέτα super caccia μ αυτή κ θα πάνε για σφάξιμο να κρατήσω σκάγια- συγκεντρωτηρες. Έσφαξα κ δοκίμασα με αναπτήρα κ η φλόγα που δίνει είναι πολύ πιο αδύναμη από tekna του 2017.
Παίζει να έχουν φτιαχτεί κ φυσιγγια στη Ρουμανία αυτή την περίοδο για λογαριασμο της nsi. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι ήταν χάλια κ οι κάλυκες-συγκεντρωτηρες αυτής της παρτίδας κ τα φυσιγγια ήταν αρελιαστα τελείως.
Γιαννη άμα τη φουρνισει λες να καεί καλύτερα?Αυτο δεν μαρεση καθολουστα ποσα γρ και τη καψηλι Νικο δεν κεγοτανε???
Τσεχία φτιάχνονται, και έχουν καλή τεχνογνωσία δεν έχει να κάνει τίποτα με τις αλλαγές λοτ.Επιδει τις λενε ρουμανες την s4.n sipe.n tekna.n και έχουν τα πάνω κάτω όπως είπε και ο @pit1982 η τεκνα ούτε στο 2.10χ36 μια χρονιά δεν σκότωνε.
Γενικά η εταιρεία είναι στην Ρουμανία εδω και χρόνια το διαβάζω στο face πολλά παράπονα από ιδιογωμοση και από φυσίγγια.. μια φταίει η βαρελίσια μια η χυμα μια φταίει σε κουτί το τάδε λοτ δεν είναι πρώτη φορά.Τα φυσίγγια ή τις πυρίτιδες ;
Ρουμανία διαβάζω σε σχόλια.. τωρα λες Τσεχία εσυ για αυτό γράφει LOVEX SIPE.N..Τσεχία φτιάχνονται, και έχουν καλή τεχνογνωσία δεν έχει να κάνει τίποτα με τις αλλαγές λοτ.
Στο 11070 που γράφει έχει 2 αυτοκόλλητα για βγάλε το επανω και δες το κάτω τι γράφει; ;Καλησπερα παλικαρια....και SOS.....
View attachment 44349
Kαι τα δυο μισοκιλα αγοραστηκαν μαζι.....
Ανοιξα πρωτα και δουλεψα το 11070....η πυριτιδα γαζωνε....
Ανοιξα το 11067 και στα ΙΔΙΑ ΣΕΤΑΠ φλομωσα στα καταλοιπα !!!!
Οποιο παλικαρι εχει αυτο το ΛΟΤ...ας μου γραψει εαν θελει...τι συμπεριφορα εχει η πυριτιδα...η ακομα
καλυτερα ενα σεταπ που δεν του αφηνει καταλοιπα ....για να δω τι συμβαινει....δλδ εαν πηρε υγρασια
η πρεπει να τροποποιησω τα σεταπ μου....λογω ΛΟΤ !!!
Σας ευχαριστω παλικαρια !!!![]()