Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αγαπητοί Φίλοι Καλησπέρα

Επισυνάπτω τις προηγούμενες αναρτήσεις μου , από την απαγόρευση του Κυνηγίου με τις οποίες προσπάθησα με σύντομη Ιστορική-Κοινωνική ανάλυση να ερμηνεύσω την σημερινή κατάσταση και πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Συνέχεια εκείνων των σκέψεων και συνέπεια της αηδίας και της οργής που έχει συσσωρευτεί μέσα μου από τις τελευταίες εξελίξεις τόσο για την μη επανέναρξη του Κυνηγίου αλλά και της Μπόχας που αναδύεται από την Πολιτική -Πολιτισμική Ζωή του Τόπου, είναι αυτά που θα γράψω παρακάτω!!!

Όλο αυτό το διάστημα διάβασα τα σχόλια σας με προσοχή και μεγάλο σεβασμό .
Με ορισμένους διαφωνώ αλλά με τους περισσότερους συμφωνώ και με ορισμένους σχεδόν ταυτίζομαι όπως Αρης Καλαμάτα, Μονήρης, Γιάννης Κυνηγός .

Επιτρέψτε μου να επισημάνω ορισμένες αλήθειες για να μην ξεχνιόμαστε.

1.Κοινωνική Εξέλιξη ( με αρνητικό για εμάς πρόσημο) στην Ελλάδα

Κάθε Οργανωμένο Σύνολο - Κοινωνία υιοθετεί , ενστερνίζεται , αναπαράγει και προστατεύει ότι "νοιώθει " ότι χρειάζεται , ότι ταυτίζεται , εκφράζεται, ανέχεται ή φοβάται να απορρίψει. Αντιθέτως περιθωριοποιεί , στοχοποιεί, κατηγορεί καταδικάζει, αποκόπτει, τιμωρεί ότι θεωρεί αρνητικό , ξένο , μη ανεχτό και εν δυνάμει επικίνδυνο για αυτήν.


Όπως καταλαβαίνετε βρισκόμαστε για τους λόγους που προσπάθησα να εξηγήσω σε προηγούμενες αναρτήσεις, στην Οδυνηρή Θέση της Περιθωριοποίησης και αρχίζουμε να βιώνουμε την Απόρριψη την Τιμωρία . Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε όταν αντιληφθήκαμε την στοχοποίηση και αδιαφορήσαμε για την αποξένωση , κοιτάξαμε ΤΟΤΕ το ΣΗΜΕΡΑ -που μπορεί να ήταν οι Πέρδικες που από 4 έγιναν 2- και δεν είδαμε το ΑΥΡΙΟ - αυτό που ζούμε σήμερα.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.
Η εχθρική μειοψηφία του χθες έγινε η τιμωρητική πλειοψηφία του σήμερα και δεν αναφέρομαι σε αριθμούς με την στενή έννοια αλλά σε Κοινωνική Ενέργεια- Δύναμη και Αποτέλεσμα

2.Πολιτικό Σύστημα- Κόμματα


Ζούμε σε μια Ελλάδα που έχουμε μάθει να κατηγορούμε και να ρίχνουμε ευθύνες στους άλλους και ποτέ στον εαυτό μας. Σε μια Ελλάδα που οι Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται σχεδόν ποτέ και οι υπεύθυνοι αναζητούνται μόνο όταν ανακύψουν προβλήματα ή συμβούν ατυχήματα. ( Πυρκαγιές -Πλημμύρες- Σεισμοί- Χιονοπτώσεις κλπ.)
Σε μια Δημοκρατία που στηρίζεται στην "Εξυπηρέτηση" και στις Πελατειακές Σχέσεις , σε ένα ΑΕΝΑΟ -ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ μεταξύ αυτών που βαφτίζονται Ειδικοί-Ιθύνοντες - Επαΐοντες και "Σωτήρες" μας και σε αυτών που τους στηρίζουν με πολλαπλούς τρόπους.

Οι πρώτοι απολαμβάνουν την αυθαιρεσία και αλαζονεία της εξουσίας και ότι αυτό συνεπάγεται και οι δεύτεροι κάθε λογής αναξιοκρατική απολαβή από Διορισμούς και νομιμοποίηση αυθαιρέτων, μέχρι ακύρωση Νομικών αποφάσεων και άρση ποινών που επιβλήθηκαν για σοβαρές αξιόποινες πράξεις που έχουν τελέσει.

Τα δύο πιό προσοδοφόρα επαγγέλματα στην χώρα μας είναι δυστυχώς ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Ο ένας στηρίζει τον άλλο και οι δύο μαζί ασελγούν επί των υπολοίπων. Κα επειδή ποντάρουν στην αποχή και στην απαξίωση του εκλέγειν, το ποσοστό που οδηγεί στην εξουσία αποτελεί ελάχιστο ποσοστό του εκλογικού σώματος.

Δυστυχώς αν αρχίσουμε να λογαριάζουμε με αφετηρία το 1974 ( Μεταπολίτευση) σήμερα έχουμε να κάνουμε με τα εγγόνια των πρώτων από αυτούς. Το 1974 άρχισαν να διορίζονται οι Παππούδες αυτών που διορίζονται σήμερα, από τους Παππούδες αυτών που διορίζουν σήμερα. Έτσι διορίσθηκαν τα "Γαλάζια Παιδιά" σε όλες τις αποχρώσεις του Μπλέ, τα "Πράσινα Παιδιά" , τα Κόκκινα Παιδιά" αλλά και τα "Ψεκασμένα Παιδιά" Κάθε Διοικητική Θέση έγινε Κομματική για να ελέγχονται όλα. Δεν είναι λίγοι όλοι αυτοί και αν ψαχτούμε όλοι μας , αν δεν είμαστε οι ίδιοι ίσως είναι κάποιος συγγενής ή φίλος.

Γιατί χρειάζεται να το διαιωνίζουμε αυτό το σύστημα ????????, γιατί να γίνουμε άλλο ένα ακόμα κομμάτι του??????????

Γιατί χρειάζεται να πέσουμε στην παγίδα αυτού του συστήματος που σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις Πολιτική Δύναμη επειδή θα ψηφίσεις ή όχι. Εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη απάτη και εκεί ποντάρουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΜΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Η Πολιτική Δύναμη είναι και Κοινωνική Δύναμη και η Κοινωνική Δύναμη και Πολιτική Δύναμη.

Παραδείγματα κάποιων Ομάδων που απολαμβάνουν προνόμια με κάθε εξουσία είτε την ψηφίσουν είτε όχι:


1. ΡΟΜΑ, ναι αυτοί που κάποτε τους φωνάζαμε αλλιώς και τώρα αν τους αποκαλέσεις με το αυτό το όνομα, θα τιμωρηθείς με τον Ρατσιστικό Νόμο.

2 ΛΑΘΡΟ- Μετανάστες, ακόμα και αυτό το έκαναν Παράτυποι Μετανάστες, γιατί αποφεύγουμε τις λέξεις που εκφράζουν την αλήθεια.
Και η πραγματική αλήθεια πονάει .

3 Κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ , ναι αυτό που καταλάβατε, τυχαίο που ο Baiden μόλις σχημάτισε Κυβέρνησε διόρισε άτομο αυτής της Ομάδας Υφυπουργό ( Γυναίκα Τρανς) και το αυτό έπραξε αμέσως και ο Κυριάκος με διορισμό μελών της ΛΟΑΤΚΙ στον ανασχηματισμό που έκανε, και πριν με επικεφαλής του γραφείου του. Τυχαίο δεν νομίζω.
Το διαφημίζουν και το πουλάνε προς τα έξω γιατί αυτό "πουλάει"

Δεν θέλω να γράψω περισσότερα για τους παραπάνω , όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει . Πρόσφατα ο Κούγιας για τον οποίο δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση τόλμησε να ξεστομίσει μια μεγάλη αλήθεια, ότι βρισκόμαστε σε μια τυραννία από την Δικτατορία των Ιδιαιτεροτήτων.

Σε αυτή την Δικτατορία αυτών των Ιδιαιτεροτήτων ανήκουν και οι άλλες μορφές της ανωμαλίας : Ψευτο-Οικολόγοι για την Κονόμα , οι Vegan και τώρα τελευταία προστέθηκε και το Βαρύ Πυροβολικό οι Σπισιστές από το Spieces.


Σε μια Κοινωνία που οι Δημοσιογράφοι του Κίτρινου Τύπου έχουν γίνει οι Ιερές της Αγελάδες , οι παρουσιαστές από τα πρωινάδικα και άλλες τραγικά μορφώματα που προβάλλονται από τα ΜΜΕ όλη την ημέρα εγκαλούν -δικάζουν και καταδικάζουν ότι τους ενοχλεί ή έχουν πληρωθεί να το κάνουν.
Όλα ενορχηστρωμένα εναντίον μας για να μην υπάρχουμε και να μην ασκείται το Ελεύθερο Κυνήγι.

Δεν αμφισβητώ τον Covid 19 , δυστυχώς γνωρίζω αρκετούς που έχουν νοσήσει και άλλους που έχουν χάσει την ζωή τους, είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνομωσίας και δεν είμαι ψεκασμένος αλλά πραγματικά φοβάμαι όταν ακούω τον Bill Gates να μας προτρέπει να αρχίσουμε να καταναλώνουμε συνθετικό τεχνητό κρέας!!!!!!!!!!
 
Στον Δον Κιχωτικό κόσμο που έχω φτιάξει στο μυαλό μου θέλω ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ, Ο ΠΟΛΑΚΗΣ, Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΙ.

Κάποτε λέγαμε την έκφραση "Ε ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!" Ε λοιπόν τουλάχιστον για εμάς ο κόσμος μας χάλασε, και μας τον χάλασαν αυτοί επειδή το επιτρέψαμε. Το επιτρέψαμε ενεργώντας αρνητικά με όλα τα λάθη που έγιναν και παθητικά με την αδιαφορία μας.
Σε μια χώρα που στην διάρκεια της Κατοχής είχε τους περισσότερους προδότες και Δωσίλογους από τις υπόλοιπες υπο Κατοχή χώρες της Ευρώπης να μην απορούμε για το ρόλο κάποιων πουλημένων Κυνηγοπατέρων.

Αυτοί που μας συστήνανε να κάτσουμε ήσυχα να διατηρούμε χαμηλά τους τόνους και να μην φωνάζουμε είναι οι ίδιοι που λιβανίζουν μέσα από τα έντυπα τους και τον ραδιοφωνικό τους λόγο την κάθε εξουσία και έχουν τους λόγους τους.
Είναι το ιδιο καρτέλ που δεν έχει κάνει ποτέ μειώσεις στις τιμές των όπλων ή ενδυμάτων/υποδημάτων στην Ελλάδα ενώ παγκοσμίως γίνονται φθηνότερα και δεν αλλάζουν ποτέ τις τιμές των φυσιγγιών παρά μόνο προς τα πάνω , ακόμη και όταν ο μόλυβδος γίνεται φθηνότερος.

Όταν μας κουνάνε το δάχτυλο και μας "Νουθετούν " ηθελημένα ή άθελα τους παίζουν το παιχνίδι των ορκισμένων εχθρών μας.
Δεν έχω λογαριασμό στο FB και ούτε πρόκειται , και καταδικάζω τις φωτογραφίες με τις Υπερβολές, τους Ράμπο και τα αίματα.

Όμως το Κυνήγι είναι μια Νόμιμη Θεσμοθετημένη δραστηριότητα και πρέπει σαν τέτοια να προβάλλεται με φωτογραφίες με άνδρες -γυναίκες- παιδιά -οικογένειες και φυσικά ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ . Ωραίες φωτογραφίες που να αναδεικνύουν το Κυνήγι και να μη δίνουν λαβές για επικρίσεις.

Ναι γνωρίζω ότι και μια τσίχλα τους ενοχλεί, αλλά αν θέλουν να ανέχομαι τον/ την κάθε μια με τις "Ιδιαιτερότητες " η να τους τρώω στη μάπα όταν ανοίγω τηλεόραση ή βγαίνω για βόλτα με το παιδί μου , και να μην ξερνάω , να το βουλώσουν και να αποδεχθούν -ανεχτούν κατά το ίδιο τρόπο εμένα χωρίς να με κατηγορούν.


Αν αρχίσουμε να υποκείπτουμε στις φωνές αυτές που θέλουν να μας εξαφανίσουν και να καυχώνται για αυτό, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΜΕ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
ΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΤΟΎΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ/ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 

ΦΕΚ : Παράταση στη θήρα του αγριόχοιρου μέχρι τις 31 Μαρτίου​

Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Αμυρά παραστείνεται η θήρα του αγριόχοιρου μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Είναι μια απόφαση που μόνο γέλιο προκαλεί αφού η μετακίνηση για το κυνήγι απαγορεύεται σε όλη τη χώρα εκτός από τη Θράκη.
Στην κανονική σεζόν δεν επιτρεπόταν και τώρα που τους έβαλε χέρι ΕΕ τρέχουν να προλάβουν.
 

ΦΕΚ : Παράταση στη θήρα του αγριόχοιρου μέχρι τις 31 Μαρτίου​

Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Αμυρά παραστείνεται η θήρα του αγριόχοιρου μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Είναι μια απόφαση που μόνο γέλιο προκαλεί αφού η μετακίνηση για το κυνήγι απαγορεύεται σε όλη τη χώρα εκτός από τη Θράκη.
Στην κανονική σεζόν δεν επιτρεπόταν και τώρα που τους έβαλε χέρι ΕΕ τρέχουν να προλάβουν.
Ντροπή και ακόμα μεγαλύτερη σε όσους εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και βγούνε να κυνηγήσουν. Τέτοια εποχή το κυνήγι του αγριογούρουνου είναι δολοφονία.
 
Ντροπή και ακόμα μεγαλύτερη σε όσους εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και βγούνε να κυνηγήσουν. Τέτοια εποχή το κυνήγι του αγριογούρουνου είναι δολοφονία.
Όλοι θα πάνε φίλοι μου εδώ σε εμάς έσκασαν που τελείωσε προχτές ήθελαν και άλλο ακόμα δεν χόρτασαν... Εγώ αυτούς τους λέω κρεαταδες και όχι κυνηγούς...Αυτοί δεν κάνουν διαχείριση δεν σκέφτονται για του χρόνου τι θα κυνηγισουνε
 
Όλοι θα πάνε φίλοι μου εδώ σε εμάς έσκασαν που τελείωσε προχτές ήθελαν και άλλο ακόμα δεν χόρτασαν... Εγώ αυτούς τους λέω κρεαταδες και όχι κυνηγούς...Αυτοί δεν κάνουν διαχείριση δεν σκέφτονται για του χρόνου τι θα κυνηγισουνε
Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις έτσι είναι.
 

ΚΣΕ : Έλλειψη συντονισμού μεταξύ των αρμοδίων η παράταση της θήρας του αγριόχοιρου​

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας πληροφορήθηκε σήμερα από το Φύλλο της Κυβερνήσεως την παράταση της περιόδου θήρας του αγριόχοιρου σε όλη την επικράτεια έως τις 31 Μαρτίου 2021. Ενημερώνουμε τους κυνηγούς ότι η εν λόγω παράταση δεν προκλήθηκε από εισήγηση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και δεν προηγήθηκε για την έκδοσή της καμία διαβούλευση ή έστω ενημέρωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.
Δεν κατανοούμε τη σκοπιμότητα έκδοσης της εν λόγω παράτασης όταν ήδη βρίσκεται σε ισχύ και ανανεώνεται συνεχώς η απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών για την άσκηση θήρας, δυνάμει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του Κορωνοϊού.
Δεν κατανοούμε τη σκοπιμότητα έκδοσης της παράτασης όταν για την πρόληψη της Αφρικανικής Πανώλης έχει εκδοθεί και βρίσκεται εν ισχύ Κοινή Υπουργική Απόφαση που επιτρέπει τη θήρα του αγριόχοιρου σε ολόκληρη τη χώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από ομάδες κυνηγών ή συνεργεία δίωξης κυνηγών, η οποία επίσης δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί λόγω των περιορισμών στη μετακίνηση των κυνηγών.
Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας σε καμία περίπτωση δε θεωρεί ότι η παράταση της θήρας του αγριόχοιρου, η οποία επαναλαμβάνουμε καθίσταται κενή περιεχομένου, μπορεί να εξευμενίσει έστω και στο ελάχιστο στα μάτια των κυνηγών την άδικη, ατεκμηρίωτη και αντίθετη με τη διεθνή πρακτική, απαγόρευση της μετακίνησης των κυνηγών και ουσιαστικά την απαγόρευση άσκησης της θήρας για το τελευταίο διάστημα των 3,5 μηνών.
Απλά καταδεικνύει την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των αρμοδίων για μία δραστηριότητα που αφορά 180.000 κυνηγούς, 700 εργαζόμενους στις Κυνηγετικές Οργανώσεις, 7.000 εργαζόμενους σε επιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης κυνηγετικών ειδών, που προσφέρουν πάνω από 1 δις ευρώ ετησίως στην πραγματική οικονομία.
Η έλλειψη συντονισμού, πέρα από τα ανωτέρω, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην προστασία της βιοποικιλότητας και στην προστασία της δημόσιας υγείας, γιατί όπως είναι γνωστό και αναγνωρισμένο, τόσο από την εθνική, όσο και από την κοινοτική νομοθεσία, το κυνήγι λειτουργεί ως μέσο διαχείρισης των οικοσυστημάτων και οι Κυνηγετικές Οργανώσεις επιτελούν ρόλο δημοσίου συμφέροντος.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κυνηγούς ότι με βάση τις αντικρουόμενες διοικητικές πράξεις που εκδόθηκαν πρόσφατα χωρίς τη συμμετοχή της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας, θεωρητικά επιτρέπεται η μετακίνηση για τη θήρα αγριόχοιρου στις 3 Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης κατόπιν βεβαίωσης του οικείου Κυνηγετικού Συλλόγου και ομάδας κυνηγών έως 4 άτομα. Σε όλη την υπόλοιπη χώρα επιτρέπεται η θήρα του αγριόχοιρου ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ! Επίσης, αδιευκρίνιστη παραμένει η δυνατότητα χρήσης σκύλων δίωξης για το κυνήγι του αγριόχοιρου, καθώς και η ασφαλιστική κάλυψη των κυνηγών κατά την άσκηση της θήρας στα πλαίσια της παράτασης.
Τέλος, οι αρμόδιοι προέβλεψαν ότι οι κυνηγοί που παραβαίνουν τα ανωτέρω αντικρουόμενα μέτρα τιμωρούνται με 500€ πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση και στέρηση της άδειας θήρας για 3 χρόνια!
 
Στον Δον Κιχωτικό κόσμο που έχω φτιάξει στο μυαλό μου θέλω ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ, Ο ΠΟΛΑΚΗΣ, Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΙ.

Κάποτε λέγαμε την έκφραση "Ε ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!" Ε λοιπόν τουλάχιστον για εμάς ο κόσμος μας χάλασε, και μας τον χάλασαν αυτοί επειδή το επιτρέψαμε. Το επιτρέψαμε ενεργώντας αρνητικά με όλα τα λάθη που έγιναν και παθητικά με την αδιαφορία μας.
Σε μια χώρα που στην διάρκεια της Κατοχής είχε τους περισσότερους προδότες και Δωσίλογους από τις υπόλοιπες υπο Κατοχή χώρες της Ευρώπης να μην απορούμε για το ρόλο κάποιων πουλημένων Κυνηγοπατέρων.

Αυτοί που μας συστήνανε να κάτσουμε ήσυχα να διατηρούμε χαμηλά τους τόνους και να μην φωνάζουμε είναι οι ίδιοι που λιβανίζουν μέσα από τα έντυπα τους και τον ραδιοφωνικό τους λόγο την κάθε εξουσία και έχουν τους λόγους τους.
Είναι το ιδιο καρτέλ που δεν έχει κάνει ποτέ μειώσεις στις τιμές των όπλων ή ενδυμάτων/υποδημάτων στην Ελλάδα ενώ παγκοσμίως γίνονται φθηνότερα και δεν αλλάζουν ποτέ τις τιμές των φυσιγγιών παρά μόνο προς τα πάνω , ακόμη και όταν ο μόλυβδος γίνεται φθηνότερος.

Όταν μας κουνάνε το δάχτυλο και μας "Νουθετούν " ηθελημένα ή άθελα τους παίζουν το παιχνίδι των ορκισμένων εχθρών μας.
Δεν έχω λογαριασμό στο FB και ούτε πρόκειται , και καταδικάζω τις φωτογραφίες με τις Υπερβολές, τους Ράμπο και τα αίματα.

Όμως το Κυνήγι είναι μια Νόμιμη Θεσμοθετημένη δραστηριότητα και πρέπει σαν τέτοια να προβάλλεται με φωτογραφίες με άνδρες -γυναίκες- παιδιά -οικογένειες και φυσικά ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ . Ωραίες φωτογραφίες που να αναδεικνύουν το Κυνήγι και να μη δίνουν λαβές για επικρίσεις.

Ναι γνωρίζω ότι και μια τσίχλα τους ενοχλεί, αλλά αν θέλουν να ανέχομαι τον/ την κάθε μια με τις "Ιδιαιτερότητες " η να τους τρώω στη μάπα όταν ανοίγω τηλεόραση ή βγαίνω για βόλτα με το παιδί μου , και να μην ξερνάω , να το βουλώσουν και να αποδεχθούν -ανεχτούν κατά το ίδιο τρόπο εμένα χωρίς να με κατηγορούν.


Αν αρχίσουμε να υποκείπτουμε στις φωνές αυτές που θέλουν να μας εξαφανίσουν και να καυχώνται για αυτό, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΜΕ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
ΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΤΟΎΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ/ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Αν και διαφωνω με το μεγαλυτερο μερος των αποψεων , θα συμφωνησω με τα κεφαλαια γραμματα του τελους. Πρεπει να φαινομαστε. Με τις στολες μας και με τα ολα μας. Ηδη θα εξαφανιστουμε απο τους δρομους , γιατι δεν θα υπαρχουν σκυλοκουτα στα αυτοκινητα.
Ειναι αντιφατικο να ειμαστε εναντιων των μειονοτητων , ενω ειμαστε αυτο ακριβως. Μια γραφικη μειονοτητα. Να κανουμε και ετησια παρελαση Hunter Pride (κατι τετοιο ηταν η Εκθεση καθε Μαρτη ).
Οσο για το "δε χαλασε ο κοσμος, και ναι ο κοσμος μας χαλασε" συμφωνω, αλλα οι κοσμοι ποτε δεν χαλανε. Χαλανε οι Παλιοι Κοσμοι και γενιουνται παντα καινουργιοι. Ο καινουργιος,μας εχει μεσα σαν μειονοτητα, που δεν εχει αυτονοητα δικαιωματα , παρα μονο αυτα που διεκδικει. Ετσι ειναι η μοιρα των μειονοτητων.
 

ΚΣΕ : Έλλειψη συντονισμού μεταξύ των αρμοδίων η παράταση της θήρας του αγριόχοιρου​

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας πληροφορήθηκε σήμερα από το Φύλλο της Κυβερνήσεως την παράταση της περιόδου θήρας του αγριόχοιρου σε όλη την επικράτεια έως τις 31 Μαρτίου 2021. Ενημερώνουμε τους κυνηγούς ότι η εν λόγω παράταση δεν προκλήθηκε από εισήγηση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και δεν προηγήθηκε για την έκδοσή της καμία διαβούλευση ή έστω ενημέρωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.
Δεν κατανοούμε τη σκοπιμότητα έκδοσης της εν λόγω παράτασης όταν ήδη βρίσκεται σε ισχύ και ανανεώνεται συνεχώς η απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών για την άσκηση θήρας, δυνάμει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του Κορωνοϊού.
Δεν κατανοούμε τη σκοπιμότητα έκδοσης της παράτασης όταν για την πρόληψη της Αφρικανικής Πανώλης έχει εκδοθεί και βρίσκεται εν ισχύ Κοινή Υπουργική Απόφαση που επιτρέπει τη θήρα του αγριόχοιρου σε ολόκληρη τη χώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από ομάδες κυνηγών ή συνεργεία δίωξης κυνηγών, η οποία επίσης δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί λόγω των περιορισμών στη μετακίνηση των κυνηγών.
Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας σε καμία περίπτωση δε θεωρεί ότι η παράταση της θήρας του αγριόχοιρου, η οποία επαναλαμβάνουμε καθίσταται κενή περιεχομένου, μπορεί να εξευμενίσει έστω και στο ελάχιστο στα μάτια των κυνηγών την άδικη, ατεκμηρίωτη και αντίθετη με τη διεθνή πρακτική, απαγόρευση της μετακίνησης των κυνηγών και ουσιαστικά την απαγόρευση άσκησης της θήρας για το τελευταίο διάστημα των 3,5 μηνών.
Απλά καταδεικνύει την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των αρμοδίων για μία δραστηριότητα που αφορά 180.000 κυνηγούς, 700 εργαζόμενους στις Κυνηγετικές Οργανώσεις, 7.000 εργαζόμενους σε επιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης κυνηγετικών ειδών, που προσφέρουν πάνω από 1 δις ευρώ ετησίως στην πραγματική οικονομία.
Η έλλειψη συντονισμού, πέρα από τα ανωτέρω, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην προστασία της βιοποικιλότητας και στην προστασία της δημόσιας υγείας, γιατί όπως είναι γνωστό και αναγνωρισμένο, τόσο από την εθνική, όσο και από την κοινοτική νομοθεσία, το κυνήγι λειτουργεί ως μέσο διαχείρισης των οικοσυστημάτων και οι Κυνηγετικές Οργανώσεις επιτελούν ρόλο δημοσίου συμφέροντος.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κυνηγούς ότι με βάση τις αντικρουόμενες διοικητικές πράξεις που εκδόθηκαν πρόσφατα χωρίς τη συμμετοχή της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας, θεωρητικά επιτρέπεται η μετακίνηση για τη θήρα αγριόχοιρου στις 3 Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης κατόπιν βεβαίωσης του οικείου Κυνηγετικού Συλλόγου και ομάδας κυνηγών έως 4 άτομα. Σε όλη την υπόλοιπη χώρα επιτρέπεται η θήρα του αγριόχοιρου ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ! Επίσης, αδιευκρίνιστη παραμένει η δυνατότητα χρήσης σκύλων δίωξης για το κυνήγι του αγριόχοιρου, καθώς και η ασφαλιστική κάλυψη των κυνηγών κατά την άσκηση της θήρας στα πλαίσια της παράτασης.
Τέλος, οι αρμόδιοι προέβλεψαν ότι οι κυνηγοί που παραβαίνουν τα ανωτέρω αντικρουόμενα μέτρα τιμωρούνται με 500€ πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση και στέρηση της άδειας θήρας για 3 χρόνια!
Καλητερα να το βουλοσουν παρα να βγαζουν ανακηνοσης....ΑΙΣΧΟΣ /ΠΑΡΑΚΜΗ
 
Το χειροτερο που συμβαίνει ειναι οτι ειμαστε παρα πλλοι και συναμα για να εχουμε ελιπιβαρη ηγεσια δεν φαινομαστε σχεδον καθολου οσο για όσα ανεφερε ο φιλος παραπάνω στη μακροσκελη ανάρτηση με βρισκουν συμ φφωνω και συμπληρώνω τα χειρότερα παντα ερχονται απο εξω και απλα ότι κοροιδευουμε λουζομαστε η αποχή από τις εκλογες ειναι σαν να δινεις δυναμη σε αυτον που μισεις η που σε ανγκασε να λειτουργησεις έτσι οι αλαγες ερψονται με δυο τρπους ειτε κανεις επανασταση και διαλυεις τη χώρα ειτε ψηφιζεις αλλες κυβερνησεις απο τις υπαρχουσες δεν εχετε καταλαβει οτι αυτο ειναι κολπο που καλα κρατεί το εχουν πετυχει στην αμερικη πρωτοι με 35% εβγαζαν πλανητάρχη των ψηφοφόρων ετσι ειναι και εδω μην ακουτε τι λενε ααν ψηφιζε 10% των ελληνων οι πολτικοι θα κανναν γιορτη γιτιθα βγαιναν μονιμα οσο για τα νεα δεδομενα και τα διαφορα λομπι ειναι θεμα αρχων και παιδειας του καθε λαου εμεις που απο πρωτοι γιναμε τελευταιοι οπως καταντησαμε για να παρακαλαμε να ερθουν διακοπες να μαζεψουμε τα σκτα και τα αποφογια τους ετσι αποδεχομαστε και συνηγορουμε στη καθε νεα μαλακια γιατι πρεπει να ειμαστε φιλελευθερο μπουρδελο οσο για του ρομα αδελφε τους φοβουνται και θελουν να τους εχουν φιλους εμας μας γραφουνε ειτε γιατι ειμαστε δεδομενοι ψηφοι ειτε σου λέει οι 4στους 10 δε ψηφιζουν στα παπαρια τους αρα μια αυτονον 10 εμας απλα αδιαφορουν τους αδιφορους δεν τους φοβαται κανεις να ξερετε βουτηρο στο ψωμι τους η αποχή
 
Δεν γνωριζω ποιος ειναι ο μπρεχας αλλα αν ηγηθει κόμματος κυνηγων ια τον στηριξω ειμαστε πολλοί μεγαλυτερο λπι απο ολα και πρεπει να αποκτησουμε φωνη ταχοστα γιατι θα χτυπησουμε το χερι στο τρπεχι για πολλα θεματα οχι για να μη τρωτε μοσχαρια η γιατι δεν γενησσε η χελωνα αυγα φετος ουτε γιατιε ειπες πουστη και οχι ηκει και προσβληθηκα δεν εχω τιποτα με κανενα απο τα παταπανω τρια λομπι που ανεφερα και δενε ενδιαφερουν αποκτω ομως οταν εχουν ιεματα αυτοι με εμενα και με. κυνηγουν σαν κυνηγο η ψαρα ο νοων νοητο δε θα σηκωθει κανενα αγγουρι να βαρεσει το μανάβη
 
Αν και διαφωνω με το μεγαλυτερο μερος των αποψεων , θα συμφωνησω με τα κεφαλαια γραμματα του τελους. Πρεπει να φαινομαστε. Με τις στολες μας και με τα ολα μας. Ηδη θα εξαφανιστουμε απο τους δρομους , γιατι δεν θα υπαρχουν σκυλοκουτα στα αυτοκινητα.
Ειναι αντιφατικο να ειμαστε εναντιων των μειονοτητων , ενω ειμαστε αυτο ακριβως. Μια γραφικη μειονοτητα. Να κανουμε και ετησια παρελαση Hunter Pride (κατι τετοιο ηταν η Εκθεση καθε Μαρτη ).
Οσο για το "δε χαλασε ο κοσμος, και ναι ο κοσμος μας χαλασε" συμφωνω, αλλα οι κοσμοι ποτε δεν χαλανε. Χαλανε οι Παλιοι Κοσμοι και γενιουνται παντα καινουργιοι. Ο καινουργιος,μας εχει μεσα σαν μειονοτητα, που δεν εχει αυτονοητα δικαιωματα , παρα μονο αυτα που διεκδικει. Ετσι ειναι η μοιρα των μειονοτητων.
Καλησπέρα σε όλους
Δεν είμαι εναντίων καμίας μειονότητας εφόσον δεν δρα κατά των υπολοίπων και αποδέχεται πλήρως τους Κοινωνικούς Κανόνες της " Συμβίωσης"
Αυτό που με έμαθαν οι γονείς μου και κάποιοι καλοί δάσκαλοι είναι ότι η Ελευθερία μου σταματά εκεί που αρχίζει Η Ελευθερία του άλλου.

Πληθυσμιακά είμαστε πάντα μειονότητα αλλά επειδή η δραστηριότητα που ασκούμε , μας προσδίδει ιδιότητες αλλά ασκείται με χρονικούς προσδιορισμούς, με Κοινωνιολογικούς όρους δεν ανήκουμε σε αυτό που θεωρούμε Μειονότητα κατ' απόλυτη τιμή.

Το Κυνήγι και η Αλιεία ασκούνται εντός χρονικών ορίων και η άσκηση τους δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα Κοινωνικά μας γνωρίσματα.
Δεν είμαστε Ινδιάνικα Χωριά με ιθαγενείς ΤΡΟΦΟ συλλέκτες και δεν κάνουμε αυτό που κάνουμε 24/7 Day In- Day Out ,all Year Round. ( όλο το 24 ωρο και όλο τον χρόνο) Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εμάς θα θέλαμε .......

1. Εστω και σαν πληθυσμιακή μειονότητα ουδέποτε προσπαθήσαμε να προσηλυτίσουμε και να επιβάλουμε τις απόψεις μας σε άλλους ή να προβούμε σε βίαιες ενέργειες.

2. Κάποιες άλλες μειονότητες δρώντας με αθέμιτους τρόπους μας αναγκάζουν να φτάσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα, που έχουν σχέση με την ελεύθερη άσκηση μιας θεσμοθετημένης δραστηριότητας . Εμένα τουλάχιστον αυτό με ενοχλεί και για να μιλήσω λίγο και με όρους μηχανικής , γιατί αρκετά το έριξα στην Κοινωνιολογία επειδή είμαι στην ηλικία που είμαι. έχει επέλθει κόπωση στο μέταλλο , και κατά συνέπεια δεν έχει πολλές ανοχές και αν ζορισθεί δεν έχει πολύ τζόγο -ΣΠΑΕΙ.
Δηλαδή με ενοχλεί που κάποιοι αμφισβητούν τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής μου , το κυνήγι ήταν για εμένα οικογενειακό κεκτημένο , κληρονομική και όχι επίκτητη ιδιότητα όπως η αγάπη για την ζωή στην φύση και τα όπλα. Αν γεννήθηκε ένας νέος καινούργιος κόσμος με οπλόφοβους και όλους αυτούς που στο τέλος θα είναι στα διαμερίσματα τους με μια τηλεόραση μαστουρωμένοι και ζώντας με Delivery , σίγουρα δεν έχω θέση όπως και αυτοί στον δικό μου κόσμο. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αν είσαι από 50 και άνω ίσως πρόλαβες στην παιδική σου ηλικία τον παλιό περήφανο κυνηγετικό κόσμο.

3. Οι παρελάσεις που αναφέρεσαι και ξεκίνησαν από την Νεα Υόρκη , έγιναν για να νιώσουν περήφανοι όλοι αυτοί που πριν λίγα χρόνια έκρυβαν την ιδιαιτερότητα τους και τώρα την έκαναν σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Δεν θα καταντήσω εκεί - ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΛΆΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΜΑΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ
 
Το ΚΕΚ όμως θα κληθεί να πάρει θέσει όταν μπουν ζητήματα για αύξηση φόρων, ίδρυση του οικολογικού κράτους, δωρεάν ιατρική εξέταση των SUV, πλειστηριασμούς καλυβιών, αποστρατικοποίησης νησιών, μείωση συντάξεων, κλπ. κλπ.

Αυτά είναι τα θέματα που έχουν για μένα μεγαλύτερη αξία από την δυνατότητα να μπορώ να τουφεκάω ανεξέλεγκτα στα βουνά και στα λαγκάδια ή το αν θα με κατηγορούν ή με κοιτούν λοξά οι λωτοφάγοι. Και για αυτά τα σημαντικά θέματα θέλω να ξέρω πώς τα αντιμετωπίζει το κόμμα που θα πάρει το ψηφουλάκι μου. Το κυνήγι είναι ένα από τα σημαντικά θέματα, αλλά δεν είναι το μοναδικό.

Δεν θέλω επ'ουδενί λόγω να μειώσω τον ενθουσιασμό αυτών που θέλουν κάτι καινούργιο. Απλά το ΚΕΚ(α) δεν είναι καινούργιο, απλά αναπαράγει το παλιό - και πολύ φοβάμαι, θα είναι και ένα δεκανίκι του παλιού!
Επειδή υπονοεις μειωτικά ότι το ΚΕΚ δεν θα μπορέσει να πάρει θέση για τέτοια θέματα ... για πες την θέση των κομμάτων πού ψηφίζες μέχρι τώρα στα θέματα πού αναφέρεις και εάν είσαι ευχαριστημένος με αυτά!
 
Οι πράσινοι οικολόγοι έχουν πρόγραμμα για την οικονομία ,υγεία , άμυνα; Πόλεμο κατά του κυνηγιού κάνουν δεν θα πρέπει να έχουν αντίπαλο;Και εμείς είμαστε πραγματικοί οικολόγοι κυνηγοί, αυτό πρέπει να δείξουμε.
 
Επειδή υπονοεις μειωτικά ότι το ΚΕΚ δεν θα μπορέσει να πάρει θέση για τέτοια θέματα ... για πες την θέση των κομμάτων πού ψηφίζες μέχρι τώρα στα θέματα πού αναφέρεις και εάν είσαι ευχαριστημένος με αυτά!
Φίλτατε,

καταρχάς δεν υπονοώ τίποτα - και από τα γραφόμενά μου θέλει πολύ φαντασία για να δει κάποιος αυτό που ισχυρίζεσαι, απλά
  1. θέλω να ξέρω τις προθέσεις αυτών που αποφασίζουν για μένα και την οικογένειά μου,
  2. δεν παρασύρομαι από τον θυμό μου ή από σωτήρες ή από εκδικητικά ένστικτα, αλλά δίνω προτεραιότητα στο μυαλό μου
  3. και βασικά δεν μου αρέσει να αγοράζω γουρούνι στο σακκί.
Η ερώτησή μου παραμένει: πού μπορώ να βρώ το καταστατικό ή την ιδρυτική διακήρυξη με τις θέσεις του ΚΕΚ;

Πάντα φιλικά και εν ηρεμία.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top