Στη πλατεία Συντάγματος να πάμε αν θέλαμε να κυνηγάμε παράνομα δεν θα βγάζαμε άδεια.Πλάκα πλάκα, αν μαζευτούμε αύριο εκατό αυτοκίνητα και πάμε για κυνήγι τί νομίζεις ότι θα σου κάνουν;
Στη πλατεία Συντάγματος να πάμε αν θέλαμε να κυνηγάμε παράνομα δεν θα βγάζαμε άδεια.Πλάκα πλάκα, αν μαζευτούμε αύριο εκατό αυτοκίνητα και πάμε για κυνήγι τί νομίζεις ότι θα σου κάνουν;
Σωστό κι αυτό. Περιμένω επίσημη πρόσκληση από τα όργανα που με εκπροσωπούν....*Στη πλατεία Συντάγματος να πάμε αν θέλαμε να κυνηγάμε παράνομα δεν θα βγάζαμε άδεια.
Όταν διάβαζα το παραπάνω ποστ ακριβώς το ίδιο ήθελα να απαντησω. Τα λεφτά ας τα βάλουν στον κωλο τους , δεν τα θέλω πισω. Με 50-60 € ούτε θα πιο πλούσιος ούτε πιο φτωχός θα γινω.Δεν θέλουμε τα λεφτά πίσω ...Να κυνηγήσουμε θέλουμε ...
Ωραια ιδεα,εχει και κατι φασσες πολυχρωμες εκει.Στη πλατεία Συντάγματος να πάμε αν θέλαμε να κυνηγάμε παράνομα δεν θα βγάζαμε άδεια.
Βρεγμένα σπίρτα.Η κσε λέει ότι άμα συνεχιστεί ο εμπαιγμός της κυβέρνησης τα αποτελέσματα δεν θα της αρέσουν ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?
Μαζί σου και εγώ αδερφέΔεν θέλουμε τα λεφτά πίσω ...Να κυνηγήσουμε θέλουμε ...
So what? Ο συντάκτης του κειμένου με τις εντυπωσιακές περγαμηνές δεν μας λέει όμως αν μια προσφυγή στο ΣτΕ θα δικαιωνε την υπόθεση μα
Αστους αυτους καπνηζουν το καλητερο χαρμανη και εχουν παρενεργειεςΗ κσε λέει ότι άμα συνεχιστεί ο εμπαιγμός της κυβέρνησης τα αποτελέσματα δεν θα της αρέσουν ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?
Ναι μου είπε ότι έγινε προσφυγή στο ΣτΕ και ίσως πάρουμε τα χρήματα πίσω δεν είναι σίγουρο όμως ξαναλέωΠοιος σου το είπε αυτό φίλε Ο Λαμπρό Νακης
Μαζί σας και εγώ να κυνηγήσουμε θέλουμεΌταν διάβαζα το παραπάνω ποστ ακριβώς το ίδιο ήθελα να απαντησω. Τα λεφτά ας τα βάλουν στον κωλο τους , δεν τα θέλω πισω. Με 50-60 € ούτε θα πιο πλούσιος ούτε πιο φτωχός θα γινω.
Γιατι Κώστα ,εχει βαση αυτο που ειπε για την οικονομία ; Υπάρχει τόσος κόσμος που ζει απ αυτες τις δραστηριότητες ,Εισαγωγείς ,βιοτεχνες ,καταστήματα, μεταφορείς ,βενζιναδικα ,κλπ Ο τζίρος ειναι τεραστιος.Καμια σχέση με την πραγματικότητα απο κάθε πλευρά.Δημήτρη , αν η απάντηση του ήταν αυτή, τότε δεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας αλλά για την οικονομία και μόνο
Nαι..... δέν θα της ξάναμιλήσει.Η κσε λέει ότι άμα συνεχιστεί ο εμπαιγμός της κυβέρνησης τα αποτελέσματα δεν θα της αρέσουν ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?
Απόλυτα εύστοχος συνονοματε! Και τα βόδια τα έβαζαν στο αλέτρι και δεν κοβαν ούτε δεξιά ούτε αριστερα. Όπου βαραγε η λουρα εκεί τραβαγαν. Έτσι και οι εκπρόσωποι του λαου! Θυμάστε πριν αρκετό καιρό που μαλωσε ο Κουλης βουλευτές του που ρώτησαν για το κυνηγι? Μαστίγιο και καρότο τους έχει ο δρακουμελ τζουνιορ και αυτούς και στην τελική και εμας.Γιατι Κώστα ,εχει βαση αυτο που ειπε για την οικονομία ; Υπάρχει τόσος κόσμος που ζει απ αυτες τις δραστηριότητες ,Εισαγωγείς ,βιοτεχνες ,καταστήματα, μεταφορείς ,βενζιναδικα ,κλπ Ο τζίρος ειναι τεραστιος.Καμια σχέση με την πραγματικότητα απο κάθε πλευρά.
Απλά οι άνθρωποι εινι ΧΑΙΒΑΝΙΑ. Σκυμμένο το κεφάλι ,βούληση καμία και ακολουθούνε πιστά ότι λένε οι κεφαλές του κόμματος .
Ανθρωπάκια ή μάλλον νουμεράκια για να ψηφίζουν απλά και συμπληρώνεται το ανω των 151 βοοειδών !
Αυτό ακριβώς.Δεν θέλουμε τα λεφτά πίσω ...Να κυνηγήσουμε θέλουμε ...
Γενική αφαίμαξη θα πάει το τρακοσαρι γονα από τα καλά παιδιά.Πλάκα πλάκα, αν μαζευτούμε αύριο εκατό αυτοκίνητα και πάμε για κυνήγι τί νομίζεις ότι θα σου κάνουν;