Σωστα...Μεγαλη Παρασκευη.Με τον επιταφιο μαζι.Εγώ για Παρασκευή το βλέπω ... Μακάρι να πέσω έξω, αλλά ...![]()
Σωστα...Μεγαλη Παρασκευη.Με τον επιταφιο μαζι.Εγώ για Παρασκευή το βλέπω ... Μακάρι να πέσω έξω, αλλά ...![]()
Τώρα έχει πόστο που επηρεάζει και το κυνήγι αυτό άλλαξεΤο παραξενο είναι ότι την περίοδο του Σαμαρά όπως και επί Καραμανλή δήλωνε φιλοκυνηγος, έθνος κυνήγι, ελ. Τυπος κ. α. Τί άλλαξε τώρα;
Τον τσαμπουκα μας σπανε,εχουν τους καταλληλους επανω.Τώρα έχει πόστο που επηρεάζει και το κυνήγι αυτό άλλαξε
Και όπως μπορεί να το έπαιζε φιλαράκι σε εμάς μπορεί να το παίζει και στους απέναντι
Μπορεί και να χαλάμε την σούπα και σε ορισμένους που θέλουν να γεμίσουν ανεμογεννήτριες όλα τα βουνά ποιός ξέρει ακριβώς τι γίνεται;
Μας τιμωρούν;
Δεν ξέρω πλέον τι να πω έχω απελπιστεί
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε όσο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και όπως το βλέπω δεν θα πέσουν ούτε τον Ιανουάριο η καραντίνα δεν βλέπω να αποδίδει πρέπει να βρουν άλλη λύση....Δεν προκετε να ανηξουν τιποτα ...παιδες .. μην κανουμε όνειρα θερινής νυκτός ....αυτοι δεν κανουν πισο
Καραντηνα εχουν μονο οι κυνηγοί...ολλοι οι αλλοι στελνουν οσα μηνηματα θελουν και πανε οπου θελουν.....στον δρομο γηναιτε της π@@@@## απο κόσμοΘα συμφωνήσω μαζί σου φίλε όσο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και όπως το βλέπω δεν θα πέσουν ούτε τον Ιανουάριο η καραντίνα δεν βλέπω να αποδίδει πρέπει να βρουν άλλη λύση....
Γενικά ο κόσμος ψάχνει ευκαιρία να βγει και θα κάνει τα πάντα έτσι μάθαμε.....Καραντηνα εχουν μονο οι κυνηγοί...ολλοι οι αλλοι στελνουν οσα μηνηματα θελουν και πανε οπου θελουν.....στον δρομο γηναιτε της π@@@@## απο κόσμο
Τι άλλο να κάνουν ρε Τέλη ;Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε όσο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και όπως το βλέπω δεν θα πέσουν ούτε τον Ιανουάριο η καραντίνα δεν βλέπω να αποδίδει πρέπει να βρουν άλλη λύση....
Δεν ξέρω φίλε μου αλλά αυτό δεν αποδίδει....Τι άλλο να κάνουν ρε Τέλη ;
Το επόμενο βήμα είναι να θανατωσουν όσους είναι από 65 και πάνω μήπως γλυτώσουν και τις συντάξεις
Πώς να αποδόσει εγώ εσύ και καμία δεκαριά χιλιάδες ακόμα πρέπει να το τηρούμεΔεν ξέρω φίλε μου αλλά αυτό δεν αποδίδει....
Οπως τα λες Ηλια!Ολοι ειναι εξω,καμια σχεση με την ανοιξη που δεν κυκλοφορουσε τπτ.Με τους κυνηγους τα εχουν βαλει και φοβαμαι οτι το πραμα θα παει ετσι και δεν θα μας ανοιξουν συντομα.Τα μετρα δεν αποδιδουν,τα κρουσματα δεν πεφτουν κι εμεις καθομαστε μεσα και βραζουμε στο ζουμι μας!Καραντηνα εχουν μονο οι κυνηγοί...ολλοι οι αλλοι στελνουν οσα μηνηματα θελουν και πανε οπου θελουν.....στον δρομο γηναιτε της π@@@@## απο κόσμο
Θα συμφωνήσω οι περισσότεροι δεν το τηρούν αλλά πρέπει να βρεθεί λύση γιατί αν περιμένουμε το εμβόλιο μέχρι τότε δυστυχώς που το λέω και το βλέπω έτσι τα κρούσματα και οι θάνατοι θα είναι πάρα πολλά....Πώς να αποδόσει εγώ εσύ και καμία δεκαριά χιλιάδες ακόμα πρέπει να το τηρούμε
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δείχνει τον δρομο....... Εκεί να κυνηγάνε αραγε;;;Τι άλλο να κάνουν ρε Τέλη ;
Το επόμενο βήμα είναι να θανατωσουν όσους είναι από 65 και πάνω μήπως γλυτώσουν και τις συντάξεις
Πώς να αποδόσει εγώ εσύ και καμία δεκαριά χιλιάδες ακόμα πρέπει να το τηρούμε
Οπως τα λες Ηλια!Ολοι ειναι εξω,καμια σχεση με την ανοιξη που δεν κυκλοφορουσε τπτ.Με τους κυνηγους τα εχουν βαλει και φοβαμαι οτι το πραμα θα παει ετσι και δεν θα μας ανοιξουν συντομα.Τα μετρα δεν αποδιδουν,τα κρουσματα δεν πεφτουν κι εμεις καθομαστε μεσα και βραζουμε στο ζουμι μας!
Θα συμφωνήσω οι περισσότεροι δεν το τηρούν αλλά πρέπει να βρεθεί λύση γιατί αν περιμένουμε το εμβόλιο μέχρι τότε δυστυχώς που το λέω και το βλέπω έτσι τα κρούσματα και οι θάνατοι θα είναι πάρα πολλά....
Πήγαινε πες ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον παίρνει να δεις κυνήγι που έχει να πέσειΟ Κιμ Γιονγκ Ουν δείχνει τον δρομο....... Εκεί να κυνηγάνε αραγε;;;
Τα κρουσματα παραμενουν ψηλα γτ τα παρτι γινονται στις πλατειες στα σουπερ μαρκετ στις τραπεζες αντι να σκοτωσουν τον συνωστισμο αυτοι κυνηγανε κυνηγους ψαραδες και sms. Με λαθος μετρα πως να πεσουν τα κρουσματαΘα συμφωνήσω μαζί σου φίλε όσο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και όπως το βλέπω δεν θα πέσουν ούτε τον Ιανουάριο η καραντίνα δεν βλέπω να αποδίδει πρέπει να βρουν άλλη λύση....