Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το παραξενο είναι ότι την περίοδο του Σαμαρά όπως και επί Καραμανλή δήλωνε φιλοκυνηγος, έθνος κυνήγι, ελ. Τυπος κ. α. Τί άλλαξε τώρα;
Τώρα έχει πόστο που επηρεάζει και το κυνήγι αυτό άλλαξε
Και όπως μπορεί να το έπαιζε φιλαράκι σε εμάς μπορεί να το παίζει και στους απέναντι
Μπορεί και να χαλάμε την σούπα και σε ορισμένους που θέλουν να γεμίσουν ανεμογεννήτριες όλα τα βουνά ποιός ξέρει ακριβώς τι γίνεται;
Μας τιμωρούν;
Δεν ξέρω πλέον τι να πω έχω απελπιστεί

Τώρα έχει πόστο που επηρεάζει και το κυνήγι αυτό άλλαξε
Και όπως μπορεί να το έπαιζε φιλαράκι σε εμάς μπορεί να το παίζει και στους απέναντι
Μπορεί και να χαλάμε την σούπα και σε ορισμένους που θέλουν να γεμίσουν ανεμογεννήτριες όλα τα βουνά ποιός ξέρει ακριβώς τι γίνεται;
Μας τιμωρούν;
Δεν ξέρω πλέον τι να πω έχω απελπιστεί
Τον τσαμπουκα μας σπανε,εχουν τους καταλληλους επανω.
Τωρα που κανουμε προβα,θα ειναι πιο ευκολο αργοτερα.

Δεν προκετε να ανηξουν τιποτα ...παιδες .. μην κανουμε όνειρα θερινής νυκτός ....αυτοι δεν κανουν πισο
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε όσο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και όπως το βλέπω δεν θα πέσουν ούτε τον Ιανουάριο η καραντίνα δεν βλέπω να αποδίδει πρέπει να βρουν άλλη λύση....

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε όσο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και όπως το βλέπω δεν θα πέσουν ούτε τον Ιανουάριο η καραντίνα δεν βλέπω να αποδίδει πρέπει να βρουν άλλη λύση....
Καραντηνα εχουν μονο οι κυνηγοί...ολλοι οι αλλοι στελνουν οσα μηνηματα θελουν και πανε οπου θελουν.....στον δρομο γηναιτε της π@@@@## απο κόσμο

Καραντηνα εχουν μονο οι κυνηγοί...ολλοι οι αλλοι στελνουν οσα μηνηματα θελουν και πανε οπου θελουν.....στον δρομο γηναιτε της π@@@@## απο κόσμο
Γενικά ο κόσμος ψάχνει ευκαιρία να βγει και θα κάνει τα πάντα έτσι μάθαμε.....

Τι άλλο να κάνουν ρε Τέλη ;
Το επόμενο βήμα είναι να θανατωσουν όσους είναι από 65 και πάνω μήπως γλυτώσουν και τις συντάξεις

Οπως τα λες Ηλια!Ολοι ειναι εξω,καμια σχεση με την ανοιξη που δεν κυκλοφορουσε τπτ.Με τους κυνηγους τα εχουν βαλει και φοβαμαι οτι το πραμα θα παει ετσι και δεν θα μας ανοιξουν συντομα.Τα μετρα δεν αποδιδουν,τα κρουσματα δεν πεφτουν κι εμεις καθομαστε μεσα και βραζουμε στο ζουμι μας!

Πώς να αποδόσει εγώ εσύ και καμία δεκαριά χιλιάδες ακόμα πρέπει να το τηρούμε
Θα συμφωνήσω οι περισσότεροι δεν το τηρούν αλλά πρέπει να βρεθεί λύση γιατί αν περιμένουμε το εμβόλιο μέχρι τότε δυστυχώς που το λέω και το βλέπω έτσι τα κρούσματα και οι θάνατοι θα είναι πάρα πολλά....

Το πράγμα ξέφυγε και πλέον θα κάνει τον κύκλο του δεν γίνεται αλλιώς
Γιατί ξέφυγε είναι άλλη κουβέντα που στην τελική δεν έχει και σημασία γιατί ευθύνες δεν θα αποδοθούν σε κανέναν και ας αποδειχθεί ότι υπάρχουν ευθύνες για την όλη εξέλιξη πάντα έτσι γίνεται δυστυχώς

Πώς να αποδόσει εγώ εσύ και καμία δεκαριά χιλιάδες ακόμα πρέπει να το τηρούμε
Οπως τα λες Ηλια!Ολοι ειναι εξω,καμια σχεση με την ανοιξη που δεν κυκλοφορουσε τπτ.Με τους κυνηγους τα εχουν βαλει και φοβαμαι οτι το πραμα θα παει ετσι και δεν θα μας ανοιξουν συντομα.Τα μετρα δεν αποδιδουν,τα κρουσματα δεν πεφτουν κι εμεις καθομαστε μεσα και βραζουμε στο ζουμι μας!
Θα συμφωνήσω οι περισσότεροι δεν το τηρούν αλλά πρέπει να βρεθεί λύση γιατί αν περιμένουμε το εμβόλιο μέχρι τότε δυστυχώς που το λέω και το βλέπω έτσι τα κρούσματα και οι θάνατοι θα είναι πάρα πολλά....

Πως να αποδόσουν βρε παιδιά; ξεχνάτε πόσα έχουν συμβεί μέσα στον Νοέμβριο από διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις μέχρι πάρτυ στα σπίτια για γενέθλια αλλά και σαν μόδα! αντίσταση και καλά...φυσικά έχουν προηγηθεί διάφορες ετοιμασίες νύχια, μαλλιά κ.λ.π.
Το κακό είναι ότι έχουμε βρεθεί μες τη μέση και την πληρώνουμε τσάμπα...

Τα κρουσματα παραμενουν ψηλα γτ τα παρτι γινονται στις πλατειες στα σουπερ μαρκετ στις τραπεζες αντι να σκοτωσουν τον συνωστισμο αυτοι κυνηγανε κυνηγους ψαραδες και sms. Με λαθος μετρα πως να πεσουν τα κρουσματα

Οι ζωοφιλες θειτσες μαζεύονται διεκδικούν κερδίζουν ,οι γκέι το ίδιο, το ΠΆΜΕ το ίδιο.Εμεις αναμονή ,εκ τού αποτελέσματος φαίνεται ποιοι έχουν @....δι@.Εμας το είπαν καθαρά θα μας συμψηφισουν τα έξοδα της άδειας για του χρόνου.

Status
Not open for further replies.
Back