Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπομονη μεχρι το σαββατο το πρωι θα μας πει
Πήγε κανενός το μυαλό γιατί φαγώθηκαν να βάλουν αριθμούς στα κλειστρα των όπλων που στο κατω-Κάτω είναι λειοκανα ? Θα ήθελα να ακούσω καμμία άποψη .

ο ιορδανογλου με τον κοσκινα.

Συγνωμη αλλα επειδη το εχασα και δεν ειχα δει τι ειχε πει ο κυριος Τασος Hawkeye για τον λογο που μας εκλεισαν, αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις;Θυμαμαι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας που ειχε ανακοινωσει αλλα δεν ειδα τι ειχε πει για το οταν μας εκλεισαν
Νομίζω 9 υπέρ της άρσης και 4 η 5 κατα. Αυτά πριν τα Χριστούγεννα. Όταν μας έκλεισαν το Σάββατο είχε πει ότι είναι καθαρά πολιτική αποφαση.

Πήγε κανενός το μυαλό γιατί φαγώθηκαν να βάλουν αριθμούς στα κλειστρα των όπλων που στο κατω-Κάτω είναι λειοκανα ? Θα ήθελα να ακούσω καμμία άποψη .
Γιατί έτσι νομίζουν ότι θα κάνουν έλεγχο όπλων.Ρε καλοπαιδα που παίρνεται αποφάσεις ο παράνομος ούτως ή άλλως θα έχει και παράνομο και αδηλωτο όπλο και δεν θα πάει σε κανένα αστυνομικό τμήμα να το δηλωσει. Από τον νόμιμο κυνήγι κανένα δεν κινδυνεύει.

Δεν είναι τόσο απλό θα θέλουν και χαρτί από οπλουργο που το χτύπησε.
Πάντως με αριθμημένα κλειστρα σε κάνουν ότι θέλουν όσο δεν κυνηγάς και δεν δείχνουν και "χουντικοι" με σφράγισμα όπλων Η να σου πουν παρέδωσε το όπλο.
Λέω εγώ και μακάρι να κάνω λάθος.
Εκτός και αν δεν τους έχουμε ικανούς
Για τέτοια.Η βιασύνη είναι ύποπτη.

Αμα εχουν στο μυαλο τους να παρουν τα κλειστρα απο τα αυτογεμη για να τα αδρανοποιησουν
καπως βγαινει ακρη για την κρατηση-αρχειοθετηση τους.Στα δικανα τι σκεφτηκαν τα φιντανια?
Να χτυπήσουν S/N στις βελόνες

Αμα εχουν στο μυαλο τους να παρουν τα κλειστρα απο τα αυτογεμη για να τα αδρανοποιησουν
καπως βγαινει ακρη για την κρατηση-αρχειοθετηση τους.Στα δικανα τι σκεφτηκαν τα φιντανια?
Απλό.Ότι κάνουν οι οπλουργειο στα ντουλάπια τους.Τις πάπιες κρύβουν.
Σκέψεις είναι άλλα δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά και είμαστε καχύποπτοι.

Status
Not open for further replies.
Back