Πήγε κανενός το μυαλό γιατί φαγώθηκαν να βάλουν αριθμούς στα κλειστρα των όπλων που στο κατω-Κάτω είναι λειοκανα ? Θα ήθελα να ακούσω καμμία άποψη .
Έτσι έχω ενημερωθεί κ εγώ.Καλησπερα. Πριν λιγο ειδησης ολα πανε μια εβδομαδα μετα μακαρι να κανω λαθος.
Πήγε κανενός το μυαλό γιατί φαγώθηκαν να βάλουν αριθμούς στα κλειστρα των όπλων που στο κατω-Κάτω είναι λειοκανα ? Θα ήθελα να ακούσω καμμία άποψη .
Νομίζω 9 υπέρ της άρσης και 4 η 5 κατα. Αυτά πριν τα Χριστούγεννα. Όταν μας έκλεισαν το Σάββατο είχε πει ότι είναι καθαρά πολιτική αποφαση.Συγνωμη αλλα επειδη το εχασα και δεν ειχα δει τι ειχε πει ο κυριος Τασος Hawkeye για τον λογο που μας εκλεισαν, αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις;Θυμαμαι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας που ειχε ανακοινωσει αλλα δεν ειδα τι ειχε πει για το οταν μας εκλεισαν
Γιατί έτσι νομίζουν ότι θα κάνουν έλεγχο όπλων.Ρε καλοπαιδα που παίρνεται αποφάσεις ο παράνομος ούτως ή άλλως θα έχει και παράνομο και αδηλωτο όπλο και δεν θα πάει σε κανένα αστυνομικό τμήμα να το δηλωσει. Από τον νόμιμο κυνήγι κανένα δεν κινδυνεύει.Πήγε κανενός το μυαλό γιατί φαγώθηκαν να βάλουν αριθμούς στα κλειστρα των όπλων που στο κατω-Κάτω είναι λειοκανα ? Θα ήθελα να ακούσω καμμία άποψη .
Και σε μια φρεζα να φτιαξουμε κοτοπουλο με πατατες.σε έναν απλό τορνο μπορώ να χτυπήσω τον αριθμό του όπλου στο κλείστρο
Θέλω και μαρουλοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι παρακαλώ.Και σε μια φρεζα να φτιαξουμε κοτοπουλο με πατατες.
Θα χρειαστουμε τοτε και επιτραπεζιο δραπανοΘέλω και μαρουλοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι
Εδώ είναι το ζουμί και τα χρήματα ...Δεν είναι τόσο απλό θα θέλουν και χαρτί από οπλουργο που το χτύπησε
Να χτυπήσουν S/N στις βελόνεςΑμα εχουν στο μυαλο τους να παρουν τα κλειστρα απο τα αυτογεμη για να τα αδρανοποιησουν
καπως βγαινει ακρη για την κρατηση-αρχειοθετηση τους.Στα δικανα τι σκεφτηκαν τα φιντανια?
Απλό.Ότι κάνουν οι οπλουργειο στα ντουλάπια τους.Τις πάπιες κρύβουν.Αμα εχουν στο μυαλο τους να παρουν τα κλειστρα απο τα αυτογεμη για να τα αδρανοποιησουν
καπως βγαινει ακρη για την κρατηση-αρχειοθετηση τους.Στα δικανα τι σκεφτηκαν τα φιντανια?
Μην πιστεύετε ότι ακούτε.Ο Καλκαντζακος το είπε.