Γιατί τον πιάσανε? Ξέρουμε?
Ειναι ο ιδιος που εστειλε τα παιδια στον καρδαρα???Να σου εγω φιλε μου . Γιατι εαν βρεθει ενας κερατας.... ρουφιανος.... καριολης.... και πει οτι βαζω κρεας
στον κ@λο μου.....αντε μετα εγω να αποδειξω οτι δεν τον παιρνω.!!! Συμφεροντα φιλε μου....μερικοι
θελουν να το εχουν μονοπωλιο....απο τους μεγαλοκαρχαριες ξεκιναει το κακο...και το οτι δεν εχει
θηραματα.....μειωθηκαν τα εσοδα....να φανε τις σαρκες των ''μικρων''....καταλαβες γιατι τον επιασαν ???![]()
Γιατί όμως τον κλαίγανε κ τν μυρολογούσανε...Γιατί τον πιάσανε? Ξέρουμε?
Τόλη το ΝΤΟΥ έρχεται από δύο ή τρεις κατευθύνσεις του ελλαδικού χώρου....μην τα ξανά λέμε....το ποιός έστειλε ποιόν και που, παράτατο......σημασία έχει πως οι μεγάλοι καρχαρίες πρέπει να επιζήσουν.......παλιότερα έκλεισαν κ το Στόκα..........γιατί άραγε;;;Ειναι ο ιδιος που εστειλε τα παιδια στον καρδαρα???
H speedex είναι η χειρότερη εταιρεία κούριερ, μακριά μακριά μακριά.
Τους ανέθεσαν και διανομή ορισμένων φοιτητικών συγγραμμάτων και δεν τα παρέδωσαν σε κανέναν φοιτητή, σου έστελναν μηνύματα να πας εσύ να τα παραλάβεις από τα κατά τόπους καταστήματα τους.
Τα λεφτά απ' το κράτος όμως τα πήραν για να μας τα φέρουν σπίτια μας.
Μακριά και ούτε αγαπημένοι
Από τότε που άρχισε η ιστορία με τον κορονοιο κάνει χοντρές πατάτες η εν λόγω courier Νικο.Προς ενημερωση ολων των φιλων και συναδελφων....σας λεω το εξης.
Εκανα παραγγελια στον Αντωνη ( ΦΑΝΤΟΜ ) στις 3/7. Ο Αντωνης μου εστειλε μηνυμα στο κινητο μου
4/7 τον αριθμο αποστολης με την ''ΚΟΥΡΙΕΡ'' Speedex . Αυτη παντα κατα την γνωμη μου....δεν
ταχυμεταφορικη....ενα μπουρδελο ειναι....που θελει να αυτοαποκαλειται ταχυμεταφορικη...
Σημερα εχουμε 14/7 και το δεμα δεν το εχω παραλαβει ακομα!!!
Τα συμπερασματα δικα σας.
ΥΓ. Οχι τιποτε αλλο....αλλα πληρωνω κουριερ...για εχω το δεμα γρηγορα....η κορο'ι'δια στο επακρον!!!!
ΥΓ,2 Δεν ευθυνεται ο Αντωνης για αυτην την καταντια....αλλα πρεπει να γνωριζει με ποιους πρεπει
να συνεργαζεται.![]()
Από τότε που άρχισε η ιστορία με τον κορονοιο κάνει χοντρές πατάτες η εν λόγω courier Νικο.
Πιο πριν παλευοταν κάπως η κατάσταση...
Εμένα μου έστειλε τη περίοδο της καραντίνας κάποια πράγματα που είχα παραγγείλει και έκαναν 15 μέρες να φύγουν από πύργο...ενώ ο Αντωνης μου είχε στείλει το νούμερο της αποστολής την επομένη της παραγγελίας...
Όταν ρώτησα τον οδηγο γιατί καθυστέρησε η παράδοση μου είπε ότι γίνετε ο χαμός....
Προφανώς έιχε κάνει συμφωνία με την courier για πιο φτηνά μεταφορικά αλλά που να το περιμένει ότι θα γίνει αυτό το πράγμα... Σε καμία περιπτωση πάντως δε φταίει το κατάστημα.
Πιστεύω ότι αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν πολλοί σταθμοί μετάφόρτωσης και εκει χάνουν τη μπάλα... Ειδικά εμείς που μένουμε σε νησιά είμαστε πιο "άτυχοι". Και η ACS καμία φορά καθυστερεί... Τέλος πάντων την υγεία μας να έχουμε και για όλα τα άλλα θα βρούμε χρόνο...Στρατο...δικαιολογιες....Σαφως και δεν το λεω για σενα....αλλα γι'αυτους...
Με την ACS σε περιοδο καραντινας το οποιο δεμα σε 4 ημερες ηταν στα χερια μου....αλλα η ACS ειναι
σοβαρη εταιρεια.....δεν ειναι σαν την SPEEDEX.![]()
ΥΓ. Σιγουρα δεν φταιει ο Αντωνης....αλλα πρεπει να γνωριζει και αυτος τι γινεται.
Κύριε Νίκο μας διαβάζουν και παιδιά.Στρατο...Αρχιδιές φιλε και δικαιολογιες....Σαφως και δεν το λεω για σενα....αλλα γι'αυτους τους μαλακες...
Με την ACS σε περιοδο καραντινας το οποιο δεμα σε 4 ημερες ηταν στα χερια μου....αλλα η ACS ειναι
σοβαρη εταιρεια.....δεν ειναι μπουρδελο σαν την SPEEDEX.![]()
ΥΓ. Σιγουρα δεν φταιει ο Αντωνης....αλλα πρεπει να γνωριζει και αυτος τι γινεται.
Κύριε Νίκο μας διαβάζουν και παιδιά.
Σε ίδια παραγγελία πριν λίγο καιρό αντί για Γιάννενα, έστειλαν το δέμα στο Ρέθυμνο.Προς ενημερωση ολων των φιλων και συναδελφων....σας λεω το εξης.
Εκανα παραγγελια στον Αντωνη ( ΦΑΝΤΟΜ ) στις 3/7. Ο Αντωνης μου εστειλε μηνυμα στο κινητο μου
4/7 τον αριθμο αποστολης με την ''ΚΟΥΡΙΕΡ'' Speedex . Αυτη παντα κατα την γνωμη μου....δεν
ταχυμεταφορικη....ενα μπουρδελο ειναι....που θελει να αυτοαποκαλειται ταχυμεταφορικη...
Σημερα εχουμε 14/7 και το δεμα δεν το εχω παραλαβει ακομα!!!
Τα συμπερασματα δικα σας.
ΥΓ. Οχι τιποτε αλλο....αλλα πληρωνω κουριερ...για εχω το δεμα γρηγορα....η κορο'ι'δια στο επακρον!!!!
ΥΓ,2 Δεν ευθυνεται ο Αντωνης για αυτην την καταντια....αλλα πρεπει να γνωριζει με ποιους πρεπει
να συνεργαζεται.![]()
Ρε Μιχάλη λες να ειχανε μπερδέψει τη δικιά μου με τη δικιά σου;;;Σε ίδια παραγγελία πριν λίγο καιρό αντί για Γιάννενα, έστειλαν το δέμα στο Ρέθυμνο.Αποτέλεσμα ήταν να το παραλάβω μετά από 2 εβδομάδες
![]()
Χαχαχα φαντάζεσαι? Όλα πιθανά είναι. Έτοιμος ήμουν να πάρω το κολληταρι μου από κει να πάει να τα πάρειΡε Μιχάλη λες να ειχανε μπερδέψει τη δικιά μου με τη δικιά σου;;;
Μην παρασύρετε τον εαυτό σας από συναισθήματισμους αν ήταν φθηνός αν είχε καλό φυσίγγι η αν ήταν καλό παιδί η επαγγελματίας.Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την νομιμότητα δεν ζούμε σε ζούγκλα υπάρχουν κάποιοι νόμοι και αυτοί οι νόμοι αφορούν εκρηκτικές ύλες.Θα δίνατε στα παιδιά σας ποτέ ένα προϊόν διατροφής που θα ήταν ακατάλληλο η καλύτερα ένα προϊόν διατροφής παράνομα επεξεργασμένο Ωραία αυτά που λέγονται και εγώ συμφωνώ απόλυτα αλλά για την ζωή μου και την σωματική μου ακεραιότητα θα το ξανασκεφτούν να τα χρησιμοποιήσωΤόλη το ΝΤΟΥ έρχεται από δύο ή τρεις κατευθύνσεις του ελλαδικού χώρου....μην τα ξανά λέμε....το ποιός έστειλε ποιόν και που, παράτατο......σημασία έχει πως οι μεγάλοι καρχαρίες πρέπει να επιζήσουν.......παλιότερα έκλεισαν κ το Στόκα..........γιατί άραγε;;;
Επιδή λοιπόν κανείς έλληνας κυνηγός δν είναι χαζός, τότε ο κάθε ένας ξεχωριστά ας βάλει το μυαλό του να δουλέψει κ συλλογιστεί από
ποιόν/ποιούς έρχονται οι "τουφεκιές" ανά διαστήματα και αναλόγος να πράξει...