Κυνήγι στην Αργεντινή

• Thread starter Thread starter milvus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
26 Ιουνίου με 1 Ιουλίου βρέθηκα πάλι στην Αργεντινή με δυο φίλους όπου και απολαύσαμε ένα αξέχαστο παπιοκυνηγι. Ο καιρός πολύ χειμωνιάτικος και ιστορικά χαμηλές θερμοκρασίες που έφταναν το πρωί τους μείον 7 βαθμούς. Το όπλο μου το ίδιο με πέρσι μια πολύ παλιά Benelli 121 με καννη St. Ettiene χωρις ριγα και τα φυσιγγια μας τα ιδια με περσι Stopping Power Aργεντινης 28 γρ Ν 7.5 μολυβι. Πολυ δυσκολο να περιγραψω τι ζησαμε, το επομενο λιγολεπτο βιντεακι περιγραφει καποια στιγμυοτυπα απο αυτο το κυνηγι. Καλο καλοκαιρι και καλη κυνηγετικη σαιζον να εχουμε https://vimeo.com/1099164667/a35963c8da?share=copy
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο... το φυσιγγι ειναι πραγματικα απιστευτο...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο... το φυσιγγι ειναι πραγματικα απιστευτο...
Tο φυσιγγι ηταν απο τα καλυτερα που εχω ριξει σε παπι. Δεν σου εδινε ποτε την αισθηση οτι τουφεκας 28 γρ Ν 7.5 ουτε σε περιοριζε στισ αποστασεις που πυροβολαγες. Το ειχα ριξει και περσι και το ηθελα πολυ και φετος, απο τους αλλους 2 ακουσα τα εξαμαξης μεχρι τελικα να το ριξουν. Τωρα στο κουτι το μονο που αναφερει ειναι οτι γεμιζεται με αμερικανικη διβασικη μπαρουτι, ουτε αν τα σκαγια ειναι αντιμονιουχα, ουτε αρχικες, ουτε τι βυσμα εχει. Ειπα στο διοργανωτη να ανοιξει ενα και να μου στειλει φωτογραφιες

26 Ιουνίου με 1 Ιουλίου βρέθηκα πάλι στην Αργεντινή με δυο φίλους όπου και απολαύσαμε ένα αξέχαστο παπιοκυνηγι. Ο καιρός πολύ χειμωνιάτικος και ιστορικά χαμηλές θερμοκρασίες που έφταναν το πρωί τους μείον 7 βαθμούς. Το όπλο μου το ίδιο με πέρσι μια πολύ παλιά Benelli 121 με καννη St. Ettiene χωρις ριγα και τα φυσιγγια μας τα ιδια με περσι Stopping Power Aργεντινης 28 γρ Ν 7.5 μολυβι. Πολυ δυσκολο να περιγραψω τι ζησαμε, το επομενο λιγολεπτο βιντεακι περιγραφει καποια στιγμυοτυπα απο αυτο το κυνηγι. Καλο καλοκαιρι και καλη κυνηγετικη σαιζον να εχουμε https://vimeo.com/1099164667/a35963c8da?share=cop
Φοβερό κυνήγι Παύλο μπράβο μπράβο σας , μου άρεσαν οι φάσεις που κρατάτε τα περισσότερα από αυτά που πιάνουν ,να ΣτΕ γέροι να το ξαναζήσετε.

Μετά από παρακλήσεις φίλων ιδιογομωτων και μη, εδώ ένα βιντεάκι με τα σωθικά του φυσιγγίου που ρίχναμε στα πάπια https://vimeo.com/1099554438/6d8424e36e?share=copy
Το μόνο άμεσα αναγνωρίσιμο (και μετά βεβαιότητος) υλικό είναι ο συγκεντρωτήρας: Gualandi Rex !!! 👍 Ιδιαίτερου τύπου (σχήματος) βύσμα, που δε νομίζω να έχει αντιγραφεί από άλλους, οπότε πιστεύω ότι είναι γνήσιος (φαίνεται εξάλλου καθαρά) ... Για 24 γρ. σκάγια, αλλά προφανώς με μικρού όγκου διβασική πυρίτιδα δέχεται και 28 γρ. (Τον είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα αρκετά, στα 24 γρ. με AQUILA SV και με CSB-6).

Last edited:
Το μόνο άμεσα αναγνωρίσιμο (και μετά βεβαιότητος) υλικό είναι ο συγκεντρωτήρας: Gualandi Rex !!! 👍 Ιδιαίτερου τύπου (σχήματος) βύσμα, που δε νομίζω να έχει αντιγραφεί από άλλους, οπότε πιστεύω ότι είναι γνήσιος (φαίνεται εξάλλου καθαρά) ... Για 24 γρ. σκάγια, αλλά προφανώς με μικρού όγκου διβασική πυρίτιδα δέχεται και 28 γρ. (Τον είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα αρκετά, στα 24 γρ. με AQUILA SV και με CSB-6).
Στέλιο αποτί έμαθα επίσης η πυρίτιδα είναι Winchester

Ο rex και ο spark είναι τρομερά βύσματα σε συνδιασμό με κληστα τσοκ γ@@## εκτός ορίων

Μετά από παρακλήσεις φίλων ιδιογομωτων και μη, εδώ ένα βιντεάκι με τα σωθικά του φυσιγγίου που ρίχναμε στα πάπια https://vimeo.com/1099554438/6d8424e36e?share=copy
Είναι παρόμοιο με Gamebore durkstorm 28gr όταν γεμιζόταν με F2 X32 1.65 .......
Mόνο με 32άρες πυρίτιδες τα 28άρια πιάνουν αυτές τίς επιδόσεις πού είδα σε τέτοιες
μάλιστα συνθήκες .

Back