Καραμπινα.

Status
Not open for further replies.
Σας παρακαλω πολυ συναδελφοι
Δεν το εβγαλα για on line εκτιμηση!
Φιλε κανεις δεν εκανε εκτιμηση απλα ανεφερα καπια πληρογορια για το μοντελο Η ροτβαιλ ποτε δεν εβγαλε οπλα και ο @maniakos αυτο πηγε να σου πει να βοηθισουμε θελουμε δε πειραζει να σε καλα

Για ανταλλακτικά είναι μια χαρά.

Έχω φίλο που έχει μια του κουτιού πραγματικά πολύ όμορφο οπλο
Την 67G την έχει αγορασμενη στα μέσα της δεκαετίας του '80 γνωστός μου παλιός λαγοκυνηγος, 76cm, full, 70 θαλαμη...
Μέχρι και σήμερα(συνταξιουχος πλέον) δεν την έχει αφήσει από τα χέρια του,
Και τρεις φορές την εβδομάδα ειναι βουνό....
Και αν έχει φάει αυτιάδες αυτό το όπλο....

Μάλιστα τον είχα ρωτήσει γιατί επέλεξε τότε αυτό το όπλο κ οχι κάποιο όνομα πιο "βαρυ"...
Και μου είπε ότι ήταν επηρεασμένος από τα rottweil semi Magnum που εριχνε τότε στον λαγό, και είχε κολλήσει στο όνομα....

ΥΓ Μην χαλάω την Αγγελία του Σωτηρη, αλλά αυτό το όπλο κάτι μου θυμισε......

Τολη
Και δικαννα ειχε βγαλει η Ροτβαιλ
Εχω δει στο παρελθον και εχεραν ψηλης εκτιμησης
Δεν ξερω με ποιους ειχε συνεργαστει για την κατασκευη τους τοτε οταν τα παρουσιασε ομως ηταν καλα οπλα
Αν θυμαμαι καλα ειχαν παρουσιαστει την ιδια εποχη που ειχε παρουσιασει και ενα δικαννο η ρεμινκτον( μαυρες ολοκληρες διακοσμητικες πλακες και υπερυψωμενη αεριζομενη ριγα)

Δεν καταλαβα γιατι ο συναδερφος το δινει τοσο φτηνα το οπλο, ισως αγνοω καποια νομοθεσια εκει

Καλοπουλητο
Αυτος ξερει καλυτερα!

Ποτε δεν αμφισβητησα την καλη προθεση σχολιων με ελαχιστες εξεραισεις.

Εχω υπαρξει σε πολλα φορουμ, στα οποια υπαρχει (πολυ σωστα κατ εμε) απαγορευση σχολιων στις πωλησεις.

Ο λογος απλος και λογικος.
Το να φαινεται το αντικειμενο και οι φωτο ,ωστε να μην χρειαζεται ο πωλητης να κανει συνεχεια Up ,αλλα και ο ενδιαφερομενος να μην χρειαζετσι να διαβαζει σελιδες επι σελιδων.

Το οπλο ειναι λειτουργικοτατο, και αν σας πειραζει η τιμη με την λογικη του οτι το ακριβο ειναι και καλο, και το φτηνο αχρηστο, μπορειτε να δωσετε περισσοτερα.

Υ..Σ

Θσ το αφησω λιγες μερες, και το αποσυρω να παει σε αλλη σελιδα γενικων πωλησεων.

Ευχαριστω

Θελω να ξεφορτωθω μια καραμπινα Rottweil λειτουργικη σε συμβολικη τιμη ,λογω μεγαλου αριθμου οπλων .
Αν κανειςτην θελει για ανταλλακτικα ή οτι, ας επικοινωνησει σε πμ.
Ευχαριστω
Το όπλο είναι ακόμα διαθέσιμο?

Status
Not open for further replies.
Back