Κάλυκες και καψύλια

Με csb 5 δράμια και μονόβολα; Και 32 γρ. ;;; Αυτή είναι σκοπευτική για 28 γρ. Πάει και μέχρι 30 ... για παραπάνω γρ. θες άλλη, π.χ. csb1...
Οχι βρε Στελιο για τα 32 με μαλλινη λεω τα δραμια και μονοβολα mb32 θα βαλω

Τόλη κανόνισε να κάνεις την 391 αρκεβουζιο και δεν είναι Μπενελιτσα, θα ψάχνεις κλείστρα και σιδηροδρόμους.yelling.
Αχ προχθες ενας κακουλης μου εδωσε ενα με psb2 sp στα 2.00×38 την ακουσα ασχημα πολυ δυνατο εψαχνα οπλα ομους ξανα δε βαζω τπτ που δεν ξερω

Η mb32 για ποσα γραμμαρια προοριζεται? Τα 32 γραμμαρια σκαγια ειναι το ιδιο με τα δραμια 32-33 γραμμαρια ή τα δραμια εχουν αλλη συμπεριφορα?
Από 32 -34 αστέρι και μέχρι 35-36 ρελιαστό, νομίζω. Με δράμια δεν έχω ασχοληθεί, δεν ξέρω, δεν απαντώ... ;) :cool:

Η mb32 για ποσα γραμμαρια προοριζεται? Τα 32 γραμμαρια σκαγια ειναι το ιδιο με τα δραμια 32-33 γραμμαρια ή τα δραμια εχουν αλλη συμπεριφορα?
Άλλη συμπεριφορά αλεξ!! Στα δράμια και στο μονοβολο ανεβάζουμε πυρίτιδα επειδή δεν έχουμε ακτινικες τριβές οπως με τα σκάγια που όσο πέφτουμε σε νούμερο και ανεβαίνουμε σε γραμμάρια αυξάνονται και οι τριβές αρα και οι πιέσεις.. εκεί βέβαια θελουμε και περισσότερη δύναμη για το θήραμα που προορίζονται...

Και τα 32 είναι πολλά για τη csb-5 ... Καλύτερα ΜΒ32 και για αυτά !!!
Δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου οποτε θα βαλω csb1 γτ η mb 32 μας τελιωνει
Μια χαρά θα είναι με τη CSB-1 !!! .well done.
Με την ευκαιρία, και εντελώς συμπτωματικά ... να τι έφτιαξα το απόγεμα πίνοντας το φραπέ μου ... με τη CSB-5 αλλά στα 28 γρ. Με κάλυκες που έκοψα στα 63,5 χιλ. να φύγουν οι έντονες πτυχές του αστεριού. Και συγκεντρωτήρες Giovanni 20άρηδες που μου είχε στείλει παλιά ο Κένταυρος κατά λάθος αντί 22άρηδες που του'χα παραγγείλει ... ;)
IMG_20200122_182325.jpg
Με αυτή την παλιά ρελιάστρα ... (αλλά με σύγχρονο στροφείο).
IMG_20171130_212754.jpg
Είχα ξαναφτιάξει λίγα το καλοκαίρι, δεν τα δοκίμασα στον πίνακα αλλά τα δισκάκια τα καπνίζανε! Να δούμε τώρα και σε καμιά τσίχλα τι κάνουνε ...:rolleyes:

Μια χαρά θα είναι με τη CSB-1 !!! .well done.
Με την ευκαιρία, και εντελώς συμπτωματικά ... να τι έφτιαξα το απόγεμα πίνοντας το φραπέ μου ... με τη CSB-5 αλλά στα 28 γρ. Με κάλυκες που έκοψα στα 63,5 χιλ. να φύγουν οι έντονες πτυχές του αστεριού. Και συγκεντρωτήρες Giovanni 20άρηδες που μου είχε στείλει παλιά ο Κένταυρος κατά λάθος αντί 22άρηδες που του'χα παραγγείλει ... ;)
View attachment 8678
Με αυτή την παλιά ρελιάστρα ... (αλλά με σύγχρονο στροφείο).
View attachment 8679
Είχα ξαναφτιάξει λίγα το καλοκαίρι, δεν τα δοκίμασα στον πίνακα αλλά τα δισκάκια τα καπνίζανε! Να δούμε τώρα και σε καμιά τσίχλα τι κάνουνε ...:rolleyes:
Πολυ ωραια εγω θελω διαφανες με μαλλινη να τα βγαζω απ την τσεπη να τα κοιταω και να μη χορταινω

Back