Πολυ καλεσ τιμεσ μπραβο στον Γιώργο .shake.
Μιχάλη σε ποια σελίδα αναφέρεσαι?τιιι έγεινε βρε παίδες η σελίδα; θα γίνει; πως το προβλέπετε.; γνωρίζετε;
Πάτα www.idiogomosi.com είναι η ιστισελίδα του κένταυρου.
Ευχομαι καλες δουλειές και να κρατησετε σταθερα την ποιοτητα σας!
Και την τιμη επίσηςΣυγχαρητήρια για το sporting σας.
Μαλακο, γρήγορο και οικονομικο.
Ευχομαι καλες δουλειές και να κρατησετε σταθερα την ποιοτητα σας!
Και παλι ομως 605 μπαρς νομιζω οτι θα εχει χαμηλο λακτισμα.Aνεβηκαν λιγο τα bar με το 8αρι βλεπω.
Ναι, αύξηση περίπου 30 bar κατά μέσον όρο (average) ή 5%, με αύξηση της αρχικής ταχύτητας μόλις κατά 2 m/s ή 0,5% σε σχέση με το 6αρι. Αναμενόμενο για μένα, το έχω ξαναπεί νομίζω, ότι με το να αυξήσουμε την μέγιστη πίεση (Pmax) σε μια συνταγή δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ανάλογη αύξηση της ταχύτητας.Aνεβηκαν λιγο τα bar με το 8αρι βλεπω.
Οχι δεν εχω ενημερωση. Θα τον ρωτησω ομως.Χαμηλες πιεσεις. Το λακτισμα δεν εχει να κανει με τις πιεσεις, αλλα με την ταχυτητα. Στην συγκεκριμενη συνταγη τα 380-390 μεσο ορο θεωρουνται νορμαλ ταχυτητα. Καψουλι δοκιμης ξερουμε, μαλλον ολοκληρωμενη συνταγη;
Μηπως εννοεις οτι η V2 μετριεται στα 2m?Ναι, αύξηση περίπου 30 bar κατά μέσον όρο (average) ή 5%, με αύξηση της αρχικής ταχύτητας μόλις κατά 2 m/s ή 0,5% σε σχέση με το 6αρι. Αναμενόμενο για μένα, το έχω ξαναπεί νομίζω, ότι με το να αυξήσουμε την μέγιστη πίεση (Pmax) σε μια συνταγή δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ανάλογη αύξηση της ταχύτητας.
Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί σε πολλές συζητήσεις παλιότερα είχε υποστηριχτεί ότι το 8αρι δίνει χαμηλότερες πιέσεις από το 6αρι.
Επίσης μου κάνει εντύπωση, και δεν μπορώ να το εξηγήσω, ότι ενώ οι αρχικές ταχύτητες (V1) είναι περίπου ίδιες, το 8αρι έδωσε αρκετά υψηλότερες μένουσες (V2) κατά 15 m/s average ... Πως γίνεται αυτό ;;; ... Δεν ξέρω και σε ποια απόσταση μετριέται η V2, υποθέτω στα 20 m ....xm.