Ιδιογόμωση cal 20

MG2- MB36 - SIPE N
Τέλος αυτές είναι οι μπαρουτες για το εικοσαρι
Και η TECNA αν ποτέ βρεθεί.
Αυτή η MB36 στα 25-26 γραμμαρια είναι καταστροφή
Ο μεγάλος μπεκατσοφαγος είναι sipe άμα της το βρεις δύσκολα θα σου φυγή μπεκάτσα φτάνει να τα στείλεις εκεί που πρέπει τα σκάγια.
ΜG2 τι να πεις τι να περιγράψεις
Δεν λες τίποτα γιατί δεν θα σε πιστεύουνε, κάνε την δουλειά σου και μην μιλάς καθόλου.
Συμφωνώ απόλυτα και θα συμπλήρωνα και την MB 32, βγάζει υπέροχα φυσίγγια στα 25 και 26 γραμμάρια.

εγω που εχω μια παλια ΜΒ36 δεν ειδα καλο σεταπ , ποιο καλο εχω δει με την ΜΒ32 , μηπος φταιει που εχω παλια παρτηδα ΜΒ36

Πάμε σιγά σιγά με καινούργια παιχνιδάκια
Να γεμίσουμε MG2 150X27 για τα άγριο περιστερά Αν και από δυο επισκέψεις που έκανα τα πράγματα δεν είναι και πολύ Ενθαρρυντικά
Εδώ έχει αρκετά Νικόλα! Αλλά λίγοι ασχολούνται και αυτοί μόνο αν περάσουν από πάνω τους όταν είναι στο καρτέρι για τρυγόνια ή φάσσες.

Εγώ εδώ παίζει να είμαι ο μόνος που τα κυνηγάω συστηματικά πάνω στα περάσματα τους.
Και εδώ έχει πολλά αλλά σε κάποια κοματια έχει λιγότερα από άλλες χρονιες

Παίδες πουλάω τα υλικα cal20 που έχω θα δοθούν όλα μαζη όχι ξεχωριστά για τους κάλυκες 10 € η συγκετροτιρες 2 € είναι gualandi 21 ναι ζ2μ21 και μισό τάπες2,50€ …..+καμία 150ρια διάσπορας μαλυνες και τάπες θα δοθούν δώρο!!!! Θα γραψω αναλητικα τι ακρηβως ειναι χοντρικά καμία 600αρια κάλυκες και 16/17 σακουλάκια ταπες

Παίδες πουλάω τα υλικα cal20 που έχω θα δοθούν όλα μαζη όχι ξεχωριστά για τους κάλυκες 10 € η συγκετροτιρες 2 € είναι gualandi 21 ναι ζ2μ21 και μισό τάπες2,50€ …..+καμία 150ρια διάσπορας μαλυνες και τάπες θα δοθούν δώρο!!!! Θα γραψω αναλητικα τι ακρηβως ειναι χοντρικά καμία 600αρια κάλυκες και 16/17 σακουλάκια ταπες
Στηλε μου τηλέφωνο να σε πάρω

Back