Καλησπερα Παλικαρε ,
Εχω ζησει και ξερω αρκετα καλα τα Γρεβενα , Κοζανη , Βεροια , Ναουσα , Αλεξανδρεια , Γιαννιτσα , Αλεξανδρουπολη , θεσαλλονικη και Κατερινη
Απο ολες αυτες τις πολεις θα επελεγα , δυο με γνομωνα παντα την οικογενεια και τα νεαρα μελη αυτης .
Η πρωτη επιλογη μου θα ηταν η Κατερινη . Κυνηγετικα ειναι ολα σε αποσταση 30 λεπτου με πληθωρα ολων των ειδων ανα περιοδους , ορεξη να εχεις και χρονο να πηγαινεις . Απο θεμα ψαρεματος ειναι μια μετρια περιοχη αλλα την αποδραση σου θα την κανεις και κανα ψαρακι θα φας . Σαβριδια, κοκκαλια , λουτσακια , μελανουρια , γοφαρια και λαυρακια θα τα παρεις . Οχι σε τρελη ποσοτητα αλλα να φαει η οικογενεια σιγουρα θα φτασουν .
Απο δημοσιες υπηρεσιες ως γνωστον δεν λειτουργουν ολα σωστα , οι δρομοι της ειναι μετρια κατασκευης με πολλα μπαλωματα . Το πιο χαζο στην πολη αυτην ειναι πως δεν ειναι "τετραγωνισμενη" . Αλλα το βολικο ειναι πως με ενα μηχανακι 250 κυβικα την γυριζεις ολη σε 15 λεπτα για πλακα . Τωρα απο θεμα υγειας οπως Νοσοκομειο και καλο δεν υπαρχει θεωρω σε καμια πολη στην βορεια Ελλαδα , εχει καλο προσωπικο αλλα δεν φτανει να εξυπηρετησει ολο τον κοσμο αυτον . Η προσβαση του ειναι ευκολη και ειναι περιπου 20 λεπτα .
Τα σχολεια της ειναι ολα αρκετα καλα οπως και οι παιδικοι σταθμοι , υπαρχουν πολλοι παιδοτοποι εξωτερικοι που μπορεις να απολαυσεις μια μπυριτσα εσυ και τα παιδια αυθονο παιχνιδι . Σε αποσταση αναπνοης η θαλλασα η οποια θα την ελεγα βρωμικη . Ωστοσο εχει μεριες που ειναι σαν πισινα αλλα δεν ειναι παντα ετσι , ομως εχεις την επιλογη στο 20 λεπτο να πας ,Γριτσα , Πλακα λιτοχωρου , Λεπτοκαρυα . Και λιγο πιο περα Σκοτινα και Πλαταμωνα που ειναι αρκετα καλες.
Νυχτερινη ζωη αν εισαι παντρεμενος μην ερθεις , θα χωρισεις αχαχαχαχ
Και προ παντων εχει τον Ολυμπο , δεν ξερω αν εχεις ανεβει σε αυτο το βουνο αλλα πιστεψε με δεν το χορταίνεις . Εχει και πηγές που πανε το καλοκαιρι για μπανιο , αλλη μια εμπειρια που δεν την συναντας ευκολα .
Τωρα εχεις στα 50 λεπτα την Θεσσαλονικη , η νυφη του βορρα . Με οτι αυτο συνεπαγεται πχ Νοσοκομεια και βολτα σε μια απο τις πιο ομορφες πολεις . Εισαι στο κεντρο της Ελλαδας και ταξιδευεις οδικα οπου θελεις . Ξεχασα να αναφερω πως η ιταλικη ομαδα δεν θα σου δημιουργησει ποτε προβλημα
Μετα θα επελεγα την δευτερη μου αγαπη την Αλεξανδρουπολη . Εχω χρονια να παω αλλα ειναι τα παντα αψογα θεωρω ,το μονο αρνητικο οτι εισαι πολυ μακρυα απο την υπολοιπη Ελλαδα. Ελπιζω να βοηθησα .
Καθε αρχη και δυσκολη , και να ξερεις χωρις καλους ανθρωπους πχ φιλους παντου σκ..α ειναι