Θα ήθελα να ζευγαρώσω την σκύλα μου με τον πατέρα της. Να το κάνω η θα έχω θέματα λόγω αιμομιξίας
Σε ευχαριστώ πολυ.Στην κλειστή αναπαραγωγή,οι πιθανότητες να πάρεις τα ελαττώματα,των σκύλων και των προγόνων τους,από το ζευγάρωμα που θα κάνεις,είναι περισσότερες από το να πάρεις τα προτερήματα τους.
Βέβαια, υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις,αλλά αυτό θέλει,καλή γνώση του pedigree και των δύο σκύλων.
Πάντα με ρίσκο βέβαια.
Σε ευχαριστώ πολύ.Να μην το κάνεις. Θα πρέπει να ξέρεις αρκετές γενιές πίσω ότι κανένα σκυλί δεν έχει θέματα
Επίσης απαραίτητα πρέπει να κρατήσεις και να αξιολογήσεις πολύ αυστηρά όλη τη γέννα εσύ!Να μην το κάνεις. Θα πρέπει να ξέρεις αρκετές γενιές πίσω ότι κανένα σκυλί δεν έχει θέματα
Πολύ σωστάΕπίσης απαραίτητα πρέπει να κρατήσεις και να αξιολογήσεις πολύ αυστηρά όλη τη γέννα εσύ!
Παναγιώτη σε ευχαριστώ για το μυνημα. Επειδή έχω ακούσει για τις κλείστες αναπαραγωγές και επειδή έχω κατά την γνώμη μου δυο καλά σκυλια που θα ήθελα μια γέννα από αυτά για αυτό ρώτησα.Υπάρχουν πολλά αξία σκυλιά να ζευγαρωσεις!
Είμαι κάθετα αντιυετος στις αιμομιξιες!!
κάντο λιανάΚαλημέρα σε όλους σας μια ερώτηση θέλω να κάνω . Μπορεί να ζευγαρώνουν από τον ίδιο πατέρα αλλά από διαφορετικές μητέρες ; Η θα είναι αιμομιξία; Θα έχουν πρόβλημα τα κουτάβια;
Εννοώ Οτι μπορώ να το κάνω; Η όχι.κάντο λιανά
![]()
Μάριε λόγικα τα σκυλιά που θέλουν να βάλουν είναι ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είναι από την ίδια γέννα, ούτε από διαφορετική γεννα του ίδιου ζευγαριού. Είναι παιδιά του ίδιου επιβήτορα με διαφορετικές σκύλες. Και ο συνάδελφος λόγω αυτής της συγγενιας αναρωτιέται για το αν μπορεί να γίνει το ζευγαρωμακάντο λιανά
![]()
Σε ευχαριστώ αυτό εννοώ.Μάριε λόγικα τα σκυλιά που θέλουν να βάλουν είναι ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είναι από την ίδια γέννα, ούτε από διαφορετική γεννα του ίδιου ζευγαριού. Είναι παιδιά του ίδιου επιβήτορα με διαφορετικές σκύλες. Και ο συνάδελφος λόγω αυτής της συγγενιας αναρωτιέται για το αν μπορεί να γίνει το ζευγαρωμα
Λογικά ναι εξαρτάται αν έχουν πίσω άλλη αιμομιξια .Μπορώ να ζευγαρωσω την σκύλα μου με τον αδερφό της που είναι από τον ίδιο πατέρα αλλά από διαφορετικές μητέρες;
Όχι δεν έχουν . Γιατί είναι ο πατέρας από άλλου και οι μάνες Απού άλλου.Λογικά ναι εξαρτάται αν έχουν πίσω άλλη αιμομιξια .