dim63 21 Μαϊου 2025 #25 Τις ευχές μου σε όλους τους εορταζόμενους της μεγάλης μας παρέας. νΝα είστε πάντα γεροί , χαρούμενοι και να ζείτε όπως θέλετε την κάθε στιγμή.
Τις ευχές μου σε όλους τους εορταζόμενους της μεγάλης μας παρέας. νΝα είστε πάντα γεροί , χαρούμενοι και να ζείτε όπως θέλετε την κάθε στιγμή.
Nick M. 21 Μαϊου 2025 #26 Benelli l.h. said: Nick M. χρόνια πολλά! Click to expand... Ευχαριστώ πολύ!
benelli77 21 Μαϊου 2025 #29 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Υγεία και χαρά να είναι η κάθε μέρα σας και όμορφες κυνηγετικές εξορμήσεις να έχετε. Ιδιαίτερα στην σειρά μου τον antares, με τα ωραία του κυνήγια.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Υγεία και χαρά να είναι η κάθε μέρα σας και όμορφες κυνηγετικές εξορμήσεις να έχετε. Ιδιαίτερα στην σειρά μου τον antares, με τα ωραία του κυνήγια.
DimDre 21 Μαϊου 2025 #30 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του φόρουμ. Και οι υπολοιποι να χαίρεστε όποιον έχετε.
Γ Γιώργος 1960 21 Μαϊου 2025 #31 Nick M. said: Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, με υγεία! Click to expand... Πολύχρονος με υγεία συνάδελφε!!!
Nick M. said: Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, με υγεία! Click to expand... Πολύχρονος με υγεία συνάδελφε!!!