Π Παπ. Ν Banned 15 Δεκεμβρίου 2019 #13.261 Χρόνια πολλά σε ολους.....Σπυρους και Λευτερηδες.....Πολυχρονοι οσοι εχουν γενεθλια....παντα με υγεια και χαρα στα σπιτικά σας για όλους!!!!! ΥΓ. Στο ''χωριο'' μου οι ευχες κρατούν 40 μερες....
Χρόνια πολλά σε ολους.....Σπυρους και Λευτερηδες.....Πολυχρονοι οσοι εχουν γενεθλια....παντα με υγεια και χαρα στα σπιτικά σας για όλους!!!!! ΥΓ. Στο ''χωριο'' μου οι ευχες κρατούν 40 μερες....
dim63 15 Δεκεμβρίου 2019 #13.262 Χρονια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους Λευτέρηδες . Pain κλπ.... Τις ευχες μου και στον ILIAS1979 Πάντα χαρές και υγεία παλικάρια.
Χρονια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους Λευτέρηδες . Pain κλπ.... Τις ευχες μου και στον ILIAS1979 Πάντα χαρές και υγεία παλικάρια.
Aristos 15 Δεκεμβρίου 2019 #13.264 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία και οικογενειακή ευτυχία! Πολύχρονοι και τα παιδιά που έχουν γενέθλια!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία και οικογενειακή ευτυχία! Πολύχρονοι και τα παιδιά που έχουν γενέθλια!
Π Παπ. Ν Banned 17 Δεκεμβρίου 2019 #13.266 Χρονια πολλα στους Διονύσιους.....και σε ολους οσους γενεθλια.....πολυχρονοι παντα με υγεια και χαρα για ολους!!!!
Χρονια πολλα στους Διονύσιους.....και σε ολους οσους γενεθλια.....πολυχρονοι παντα με υγεια και χαρα για ολους!!!!
Kostas ContraDosi Moderator 19 Δεκεμβρίου 2019 #13.271 Βάγγο χρόνια πολλά φίλε. Υγεία κ χαρές πάντα.!!
B Berben 21 Δεκεμβρίου 2019 #13.278 Χρονια πολλα στον Σταματη και στον Μιχαλη! Υγεια, Ευτυχια και Καλα Κυνηγια να εχετε!