Mihos 13 Νοεμβρίου 2020 #14.684 Kostas_sp said: @michael , @Mihos Πολύχρονοι με υγεία !!! Click to expand... Ευχαριστώ πολύ
Φιλιππος 13 Νοεμβρίου 2020 #14.690 Χρονια πολλα παλικαρια κι οτι επιθυμητε. Ευχομαι υγεια, ευτυχια και να ειστε παντα χαμογελαστοι.
Kostas ContraDosi Moderator 14 Νοεμβρίου 2020 #14.691 Χρόνια πολλά στου χθεσινούς εορτάζοντες... Με υγεία κ υπομονή. @Φιλιππας @Φιλιππος να χαίρεσται το όνομά σας.....πάντα χαρές!!
Χρόνια πολλά στου χθεσινούς εορτάζοντες... Με υγεία κ υπομονή. @Φιλιππας @Φιλιππος να χαίρεσται το όνομά σας.....πάντα χαρές!!
yorgos 14 Νοεμβρίου 2020 #14.695 Εορτάζοντες @Φιλιππας @Φιλιππος και οι έχοντες γενέθλια χρόνια σας πολλά, να είστε γεροί, δυνατοί και τυχεροί σε όλα...
Εορτάζοντες @Φιλιππας @Φιλιππος και οι έχοντες γενέθλια χρόνια σας πολλά, να είστε γεροί, δυνατοί και τυχεροί σε όλα...
Π Παπ. Ν Banned 14 Νοεμβρίου 2020 #14.696 Χρονια Πολλα παλικαρια !!! Πολυχρονοι....και παντα με χαρα και υγεια!!! ΥΓ. Με λιγη καθηστερηση....αλλα στο χωριό μου οι ευχες ''κρατανε'' 40 μερες.!!!
Χρονια Πολλα παλικαρια !!! Πολυχρονοι....και παντα με χαρα και υγεια!!! ΥΓ. Με λιγη καθηστερηση....αλλα στο χωριό μου οι ευχες ''κρατανε'' 40 μερες.!!!
dim63 14 Νοεμβρίου 2020 #14.697 Τις ευχές μου στους εορταζομενους ,αλλα και στους έχοντες γενέθλια. Υγεια και οτι αγαπάτε παλικάρια .
Τις ευχές μου στους εορταζομενους ,αλλα και στους έχοντες γενέθλια. Υγεια και οτι αγαπάτε παλικάρια .
Φιλιππος 14 Νοεμβρίου 2020 #14.698 Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ. Να ειστε γεροι κι ευτυχισμενοι, εσεις και οι δικοι σας ανθρωποι. Παντα χαμογελαστοι. Τις θερμοτερες ευχες μου και στα παιδια που εχουν γενεθλια σημερα και στους υπολοιπους που γιορταζουν. Οτι καλυτερο λεβεντιες.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ. Να ειστε γεροι κι ευτυχισμενοι, εσεις και οι δικοι σας ανθρωποι. Παντα χαμογελαστοι. Τις θερμοτερες ευχες μου και στα παιδια που εχουν γενεθλια σημερα και στους υπολοιπους που γιορταζουν. Οτι καλυτερο λεβεντιες.
Aristos 14 Νοεμβρίου 2020 #14.699 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία! Πολυχρονοι και τα παιδια που έχουν γενεθλια!!!
Π Παπ. Ν Banned 15 Νοεμβρίου 2020 #14.700 Κυριακο Πολυχρονος φιλε.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...και πανω απο ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ και χαρα σε ολη την οικογενεια!!!! Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδια για τα γενεθλια τους ,με υγεια και χαρα !!!
Κυριακο Πολυχρονος φιλε.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...και πανω απο ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ και χαρα σε ολη την οικογενεια!!!! Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδια για τα γενεθλια τους ,με υγεια και χαρα !!!