sakis pointer 4 Νοεμβρίου 2019 #12.844 χρονιαααα πολλααααα και καλα παιδεςςς,,και φυσικα στον φιλομου kostas bak πιτσιρηκοοοοοοο μεγαλωνης σιγα σιγα
χρονιαααα πολλααααα και καλα παιδεςςς,,και φυσικα στον φιλομου kostas bak πιτσιρηκοοοοοοο μεγαλωνης σιγα σιγα
Manos Staff member 4 Νοεμβρίου 2019 #12.847 Παλικάρια σας ευχαριστούμε εγώ και ο αδερφός μου για τις ευχές, υγεία εύχομαι σε όλους! Κώστα πολύχρονος φίλε μου, ότι επιθυμείς!
Παλικάρια σας ευχαριστούμε εγώ και ο αδερφός μου για τις ευχές, υγεία εύχομαι σε όλους! Κώστα πολύχρονος φίλε μου, ότι επιθυμείς!
george k 4 Νοεμβρίου 2019 #12.850 Κώστα χρόνια πολλά! Χιλιόχρονα και τα αδέρφια του forum! Ο,τι καλύτερο εύχομαι!
kostasbak 4 Νοεμβρίου 2019 #12.852 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές και ανταποδίδω,τα χρόνια μου πολλά και στα υπόλοιπα παιδιά που γιορτάζουν!!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές και ανταποδίδω,τα χρόνια μου πολλά και στα υπόλοιπα παιδιά που γιορτάζουν!!
Aristos 4 Νοεμβρίου 2019 #12.856 Πολύχρονοι με υγεία @kostasbak , @Vasilis , @Manos ! Εύχομαι ότι καλύτερο!
Vasilis 4 Νοεμβρίου 2019 #12.857 Σας ευχαριστω θερμά όλους για τις ευχές σας. Να ανταποδώσω ευχές για υγεία και τύχη.
outlander 5 Νοεμβρίου 2019 #12.858 ηγειται του κυνου ,κυρμητσος και αλεξανδρος ,χρονια πολλα παντα με υγεια.
dim63 5 Νοεμβρίου 2019 #12.860 Πολύχρονοι παλικάρια,οτι επιθυμειτε ,πάντα γεροί και με τις κάνες "ντουρες;"