giannis corfu 20 Οκτωβρίου 2017 #7.201 Μάκης New Today's Birthdays Κώστα και Βαγγέλη πολυχρονοι με υγεία.
giannis corfu 20 Οκτωβρίου 2017 #7.202 Today's Birthdays Πολύχρονοι παλικάρια. Γρηγόρη υγεία για σένα και τους αγαπημένους σου. Γερασιμε χρονια πολλά με υγεία.
Today's Birthdays Πολύχρονοι παλικάρια. Γρηγόρη υγεία για σένα και τους αγαπημένους σου. Γερασιμε χρονια πολλά με υγεία.
BeReT aKa RoBo aKa 1% 20 Οκτωβρίου 2017 #7.203 evripidis302 said: Χρονια πολλα και στον guest star του φορουμε γερασιμο με υγεια και πολλές επιτυχιες Click to expand... Ναι εγω και ο Σπαλιάρας ο σφάχτης της καρύδας Αχαχα σας ευχαριστώ όλους.victory.
evripidis302 said: Χρονια πολλα και στον guest star του φορουμε γερασιμο με υγεια και πολλές επιτυχιες Click to expand... Ναι εγω και ο Σπαλιάρας ο σφάχτης της καρύδας Αχαχα σας ευχαριστώ όλους.victory.
dim63 20 Οκτωβρίου 2017 #7.207 Τις ευχές μου σε όλους τους εορτάζοντες Γεράσιμου και ειδικά στο φιλαράκι τον Gerry .Υγεία ,χαμόγελα και .....κάνες σηκωμένες. Επίσης τα χρόνια πολλά στους γεννεθλιάζοντες Στέφανο και Γρηγόρη.Υγεία ευτυχια και ότι επιθυμείτε λεβεντιές. Last edited: 20 Οκτωβρίου 2017
Τις ευχές μου σε όλους τους εορτάζοντες Γεράσιμου και ειδικά στο φιλαράκι τον Gerry .Υγεία ,χαμόγελα και .....κάνες σηκωμένες. Επίσης τα χρόνια πολλά στους γεννεθλιάζοντες Στέφανο και Γρηγόρη.Υγεία ευτυχια και ότι επιθυμείτε λεβεντιές.
Freeman.1989 20 Οκτωβρίου 2017 #7.209 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στους έχοντας γενέθλια. Υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε.
Vasilis 21 Οκτωβρίου 2017 #7.212 Πολύχρονοι παλικάρια αν και καθυστερημένα! Γρηγόρη και Γεράσιμε υγεία εύχομαι
Μάκης Banned 21 Οκτωβρίου 2017 #7.213 Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία Σπύρο ότι επιθυμείς και καλή τσιχλοχρονιά
Aristos 21 Οκτωβρίου 2017 #7.214 Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία Σπύρο ότι επιθυμείς και καλή τσιχλοχρονιά Click to expand... Πολύχρονοι λεβέντες, υγεία και ότι καλύτερο!
Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία Σπύρο ότι επιθυμείς και καλή τσιχλοχρονιά Click to expand... Πολύχρονοι λεβέντες, υγεία και ότι καλύτερο!
Chris-Kaz 21 Οκτωβρίου 2017 #7.219 Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία Σπύρο ότι επιθυμείς και καλή τσιχλοχρονιά Click to expand... Πολύχρονοι με Υγεία!
Μάκης said: Today's Birthdays πολύχρονοι με υγεία Σπύρο ότι επιθυμείς και καλή τσιχλοχρονιά Click to expand... Πολύχρονοι με Υγεία!