Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα γίνει έναρξη κατά βούληση!
Μάλλον έτσι θα γινει και θα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Είπαμε ειναι ένας έμμεσος τρόπος να κόψεις το τρυγονι ή τουλάχιστον να το περιορισεις.

Μην λησμονούμε πως ένα μεγάλος μέρος των κυνηγών είναι από αστικά κέντρα και η έναρξη είναι μια μαζική μετακίνηση και έξοδος. Μετά μόνο καμιά Κυριακή ή ΣΚ την καλύτερη.

Μάλλον έτσι θα γινει και θα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Είπαμε ειναι ένας έμμεσος τρόπος να κόψεις το τρυγονι ή τουλάχιστον να το περιορισεις.

Μην λησμονούμε πως ένα μεγάλος μέρος των κυνηγών είναι από αστικά κέντρα και η έναρξη είναι μια μαζική μετακίνηση και έξοδος. Μετά μόνο καμιά Κυριακή ή ΣΚ την καλύτερη.
Η κυβέρνηση κάνει πράξη προεκλογικές υποσχέσεις στα λιγοταρια που μάζεψε από τον ΣΥΡΙΖΑ (παλιοπου-τες ψευτοοικολογους και ΣΙΑ) εμάς έτσι κι αλλιώς μιας έχουν δεδομένους .RESPECT.

Αν μας κόψουν μέρες κανενας μα κανενας γουρούνας δεν πρέπει να Πιαση οπλο να τους πνίξουν τα γουρούνια!!!
Μην περιμένεις να γίνει αυτό Ηλία. Νομίζω ότι όλοι θα πάνε κανονικά για γουρούνι, είτε κοπούν μέρες για το τρυγόνι είτε όχι. Το γουρούνι πλέον, αφήνει χρήμα σε πολλούς γουρουνάδες.

Θα γίνει έναρξη κατά βούληση!

Αν μας κόψουν μέρες κανενας μα κανενας γουρούνας δεν πρέπει να Πιαση οπλο να τους πνίξουν τα γουρούνια!!!
Ναι καλα Ηλια. Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να σταματησουν.

Η κυβέρνηση κάνει πράξη προεκλογικές υποσχέσεις στα λιγοταρια που μάζεψε από τον ΣΥΡΙΖΑ (παλιοπου-τες ψευτοοικολογους και ΣΙΑ) εμάς έτσι κι αλλιώς μιας έχουν δεδομένους .RESPECT.
Έχει αρκετά δικά της Τάκη και δεν χρειάζεται να μαζέψει από αλλού. Στα δικά της προεξοφλεί γραμμάτια. ;)

Σοβαρη απαντηση σοβαρου φορεα...

Καλα ας πληρωσω και μου δωσουν αποδειξη και ας ερθει ο θηροκομαντο να μου πει τιποτα. Ετσι κι αλλιως και δεκα μερες μπροστα να πας το βιβλιαρακι θα το παρεις τελος Αυγουστου. Ο Δασαρχης πνιγεται μαλλον και δεν προλαβαινει να βαλει υπογραφες

Ο συλλογος με λιγα λογια λοιπον εχει ενημερωση και η ΞΕ οχι. Μας κλαινε οι ρεγγες....
Εγώ πάντα με απόδειξη κυνηγάω πρώτη μέρα.
Αφού συνήθως είμαι σε άδεια.
Ρε δεν γ@μιούνται, αφού έχω πληρώσει.

Πάντως είναι αδιανόητο, να θες να σκάσεις τα ωραία σου λεφτά, να θες να είσαι νόμιμος( Όχι μόνο με την απόδειξη, αλλά και την άδεια στην τσέπη) ,να θες να κάνεις τον προγραμματισμό σου για την έναρξη ( ταξίδι, διαμονή = κι άλλα έξοδα) και να σου πρήζουν τα ούμπαλα!!!

Υπομονηηηηη.big smile.
Ολα θα πανε καλά. Θα υπογραφεί και θα τα ξεχάσουμε ολα .
20 του μηνα γουρουνάδες και τρυγονάδες μαλλιά κουβάρια.
Ω ρε φιλε και να γινει καμια στραβη..... Θα φταινε παλι οι κατσαπλιαδες με τα τουφεκια αλλα οχι ο αρχιμαλακας που θα βαλει γουρουναδες και ολους τους αλλους μαζι σε περιορισμενες περιοχες.

Εγώ πάντα με απόδειξη κυνηγάω πρώτη μέρα.
Αφού συνήθως είμαι σε άδεια.
Ρε δεν γ@μιούνται, αφού έχω πληρώσει.
Μα ρε φιλε ειτε στις 8 παω του Αυγουστου ειτε στις 18 μετα τις 25 ερθει το βιβλιαρακι θεωρημενο. Θελουν το χρημα και να καθισω μεσα? Πριτς.....

Πάντως είναι αδιανόητο, να θες να σκάσεις τα ωραία σου λεφτά, να θες να είσαι νόμιμος( Όχι μόνο με την απόδειξη, αλλά και την άδεια στην τσέπη) ,να θες να κάνεις τον προγραμματισμό σου για την έναρξη ( ταξίδι, διαμονή = κι άλλα έξοδα) και να σου πρήζουν τα ούμπαλα!!!
Είναι η πάγια τακτική του ελληνικού κράτους που στο τέλος σε θέλει να λες και ευχάριστο και να σκύβεις και το κεφάλι.

Back