Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Πάντως απο το Fb αργεί αλλα το εμφανίζει μετά απο κάποιες ώρες..Μπορεί να μην φαίνετε οτι έχει ποσταρηθεί..αλλά μέτα φαίνετε κομπλέ!

τα ανέβασε τα βίντεο εγώ τα βλέπω και κάποιοι άλλοι γιατί έχουν κάνει και like(δεν νομίζω να έκαναν στο κενό)...κάποιοι όμως αναφέρουν πως τους εμφανίζει:ο διακομιστής έκλεισε την σύνδεση πριν ολοκληρωθεί η αποστολή δεδομένων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 8/5 το βράδυ στις 23:00 θα υπάρξει ένα downtime unavailability λόγω εργασιών αναβάθμισης.
Ελπίζουμε στην κατανόηση σας,

Η διαχειριστική ομάδα του HuntersLife.gr

Κύριοι μια πρόταση να κάνω που θεωρώ ότι είναι χρήισμο και εύκολο να γίνει. Μπορούμε να προσθέσουμε ένα κουμπάκι τύπου βελάκι κάτω δεξιά το οποίο θα με επαφέρει στην αρχή ενός thread; Ξέρετε τύπου hyperlink για το πάνω μέρος της σελίδα στο οποίο βρίσκομαι... Θα με βόλευε αν π.χ. διάβαζα ένα θέμα που έχει φτάσει αρκετά κάτω και ήθελα να πάω γρήγορα ψηλά στη σελίδα για να πατήσω το "Νέες δημοσιεύσεις" ξέρω γω. Εκτός κι αν υπάρχει κάπου και δεν το έχω δει o_O

Κύριοι μια πρόταση να κάνω που θεωρώ ότι είναι χρήισμο και εύκολο να γίνει. Μπορούμε να προσθέσουμε ένα κουμπάκι τύπου βελάκι κάτω δεξιά το οποίο θα με επαφέρει στην αρχή ενός thread; Ξέρετε τύπου hyperlink για το πάνω μέρος της σελίδα στο οποίο βρίσκομαι... Θα με βόλευε αν π.χ. διάβαζα ένα θέμα που έχει φτάσει αρκετά κάτω και ήθελα να πάω γρήγορα ψηλά στη σελίδα για να πατήσω το "Νέες δημοσιεύσεις" ξέρω γω. Εκτός κι αν υπάρχει κάπου και δεν το έχω δει o_O
Άκυρο μόλις είδα το "Top" κάτω δεξιά... Το είχατε καλά κρυμμένο .yelling.

Παιδια ξέρει κάποιος πως αλλάζω την ρύθμιση του λογαριασμού μου ωστε να μην λαμβανω εμαιλ καθε φορα που γίνετε καινούργιο ποστ σε καποιο θεμα?

Μπηκα σημερα στο μειλ κ ηταν γεματο.

Γινετε?

Χρύσανθε πήγαινε στο μήνυμα που σου έχει έρθει στο mail σου απο το φόρουμ και κάτω δεξιά θα βρεις την ρύθμιση για να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις.

Σου έκανα και μια επιπλέον ρύθμιση .....
Ενημέρωσε μας αν είσαι οκ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί μια νέα δυνατότητα για τα μέλη του Forum. Με την ενεργοποίηση αυτής της επιλογής μπορείτε να εξάγετε πληροφορίες που εσείς επιθυμείτε από κάποιο θέμα και να τις αποθηκεύσετε ή να τις στείλετε με email σε τρίτους ή ακόμα και να τις εκτυπώσετε. Η επιλογή λέγεται export thread και θα την βρείτε στα thread tools ενός θέματος. Είναι πολλές οι φορές που διαβάζουμε κάτι ενδιαφέρον που θα θέλαμε πολύ να το αποθηκεύσουμε ή να το εκτυπώσουμε για μελλοντική μας χρήση. Τώρα με μερικά κλικ είναι πανεύκολο κάνοντας copy-paste την πληροφορία μεταφέροντας την σε κάποιον editor, email, κτλ... πραγματικά πολύ χρηστικό εργαλείο.
Καλή συνέχεια...

πρόταση

το tapatalk φαντάζομαι το γνωρίζετε ,θα ήταν καλό να προστεθεί και το forum εκεί ώστε να γίνεται η ανάγνωση του από συσκευές android πιο εύκολη

πρόταση

το tapatalk φαντάζομαι το γνωρίζετε ,θα ήταν καλό να προστεθεί και το forum εκεί ώστε να γίνεται η ανάγνωση του από συσκευές android πιο εύκολη
Παυλο το θεμα ειναι υπο συζητηση εδω και καιρο και το μελεταμε.
Προσπαθουμε μηπως το αποφυγουμε και το κανουμε πιο επισημο.
Ευχαριστουμε για τις προτασεις και τις θελουμε....congrats.
Να εισαι καλα....cool.

Παιδιά θέλω όσοι έχετε άποψη να την παραθέσετε με σκοπό να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Το λογισμικό που επάνω είναι χτισμένο το forum έχει εγκατεστημένο το λεγόμενο Responsive View, σύμφωνα με το οποίο ανταποκρίνεται-προσαρμόζεται το lay out του ιστότοπου στις mobile μικρότερες συσκευές. Υπάρχει γενικά μια διχογνωμία στον χώρο των σχεδιαστών που αναφέρει ότι αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα π.χ Tapatalk χαλάει αυτό το interface που έχουν συνηθίσει οι χρήστες, με αποτέλεσμα να ξενίζει και να μην υπάρχει αυτός ο "ενθουσιασμός" που υπάρχει σε κάποιον όταν μπαίνει από ένα mobile device. Θέλω λοιπόν να μας πείτε την γνώμη σας, όσοι έχετε εμπειρία από τέτοιες εφαρμογές, αν τα οφέλη θα είναι τόσο περισσότερα από ότι τώρα σε βαθμό που να αξίζει να γίνει μια τέτοια κίνηση. Εγώ που τελευταία μπαίνω από ένα κινητό android δεν έχω δυσκολευτεί σε κάτι. Μου είπαν ότι με αυτές τις εφαρμογές είναι πολύ εύκολο να ανεβάσεις φωτογραφία ενώ από το κινητό δεν είναι, αξίζει λέτε για αυτό να γίνει μια τέτοια αλλαγή. Πρόσφατα πάντως που μίλαγα με έναν developer του λογισμικού μου πρότεινε επι λέξη " i strongly recommend not to use tapatalk" για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

σε όλα τα forum που διαβάζω χρησιμοποιώ αποκλειστικά tapatalk και δεν συνάντησα ποτέ κανένα πρόβλημα - δεν ξέρω ποιά είναι η διαδικασία ώστε να ενσωματωθεί και το hunterslife αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι το χρονοβόρο

με τις συσκεύες και τους διάφορους browser που έχουν ( dolphin - puffin - boat - opera - chrome - firefox κ.α ) υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν υποστηρίζεται java flash, ώστε να μην εμφανίζει περιεχόμενο που χρειάζεται τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, όχι πάντα αλλά υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο

με το tapatalk είνια όλα τακτοποιημένα χωρίς άσκοπα γραφικά, χωρίς αυτό να μην σου επιτρέπει να δεις περιεχόμενο,δεν χρειάζεσαι flash/java,είναι πανάλαφρο και έχεις όλες τις δυνατότητες του φόρουμ και ακόμα παραπάνω γιατί υπάρχουν και οι επιλογές του tapatalk

ας γίνει μια δοκιμή,αν δεν δουλέψει καλά roll back

Θέλω να μου στείλεις με ένα πμ τα forum που μπαίνεις για να δω τι λογισμικό χρησιμοποιούν, αν χρησιμοποιούν v-bulletin τότε μπορεί το tapatalk να βοηθάει. Για στείλε μου να ρίξω μια ματιά.

Παύλο όπως το είχα φανταστεί, πρόκειται ή για παλιάς τεχνολογίας λογισμικά (με ειδικά παλιά releases) που δεν συμβαδίζουν σωστά με τις εφαρμογές των καινούριων mobile devices ή για forums, ακόμα και e-shops, που εμπεριέχονται μέσα σε sites. Εκεί όντως βρίσκει εφαρμογή το tapatalk διότι η πληροφορία είναι τεράστια και δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί στην μικρή οθόνη μιας φορητής συσκευής. To λoγισμικό που είναι χτισμένο το HuntersLife εμπεριέχει (built in) την δυνατότητα προσαρμογής.
Ωστόσο επεξεργαζόμαστε μια επιλογή που θα μας δώσει την δυνατότητα από την μια να ελαφρύνουμε το lay out αλλά από την άλλη δεν θα αλλιωθεί και η υπάρχουσα φυσιογνωμία του forum. Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό.
Λίγη υπομονή ... :)

Back