Ερμάριο ασφαλείας όπλων

Μου εδωσε χαρτι πιστοποιησης το καταστημα μαζι με το τιμολογιο.
Και πηγα στο Τ.Α και ζητησα να το βαλουν στον φακελο μου και μου ειπαν οχι.
Απο εκει προκυπτουν και ολα τα παραπανω που εγραψα.
Αυτα τα χαρτια τα προσκομιζεις στο δικαστηριο αν ο μη γενετο γινει καμια στραβη.

Από τη στιγμή που δεν ορίζεται νομικά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΜΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ, είναι λογικό να μη δέχεται η αστυνομία ένα χαρτί "πιστοποίησης",και μάλιστα από μη αναγνωρισμένο,από το κράτος φορέα.
Πιασ τ αυγό και ξάσε το!!!
Και ντουλάπα από τα λιντλ τσίγκινη με κλειδαριά δηλαδή... νομικά μας κάνει!

Υ.Γ. Στη στραβή, ότι και να έχεις... κατηγορούμενος ΘΑ ΠΑΣ, και θα περιμένεις(ελπίζεις) για την αναγνώριση της αθωότητα σου, στο δικαστήριο!
Δεν ειναι το ιδιο, αλλο να δειξεις στο δικαστηριο οτι ειχες παρει μετρα ασφαλειας (και τι μετρα) κι'αλλο οτι το ειχες χυμα.

Και ντουλάπα από τα λιντλ τσίγκινη με κλειδαριά δηλαδή... νομικά μας κάνει!
Το χειμώνα είχα μπει στου Μιχελάκη να πάρω φυσίγγια, και πήρε το μάτι μου αυτό:
https://www.ehunter.gr/ntoulapa-oplokivotio-150gc3726-gia-5-opla-p-5600.html
μάρκας BARSKA (δεν την είχα ξαναδεί) στα 260€, και με την ευκαιρία του ζήτησα να το δω και να μου πει λεπτομέρειες γενικά. Πάντως μου φάνηκε τελείως ντενεκές, πολύ λεπτή λαμαρίνα, βάρος 20 κιλά, αλλά και η μπάρα που ασφαλίζει την πόρτα (πάνω και κάτω) πολύ λεπτή, όσο ένα στυλό bic ίσως και λεπτότερη. Τον ρώτησα αν είσαι καλυμμένος νομικά με ένα τέτοιο, και μου είπε ναι, δεν έχεις πρόβλημα !!! Του ζήτησα να δω και κάτι άλλο λίγο καλύτερο και μου έδειξε σε ένα κατάλογο το παρακάτω, που δεν το είχε στο μαγαζί αλλά θα μπορούσα να το παραγγείλω να μου το φέρει αν ήθελα, στα 360€.
https://www.ehunter.gr/ntoulapa-1450bk-6-2-oplokivotio-p-5000.html
Αυτό είναι γύρω στα 45-50 κιλά, ίδια μάρκα, αλλά δεν μου πολυάρεσε που έχει 2 κλειδαριές. Έτσι δεν το αποφάσισα, και πέρασε ο καιρός χωρίς να πάρω τίποτα ακόμα ...

Δεν ειναι το ιδιο, αλλο να δειξεις στο δικαστηριο οτι ειχες παρει μετρα ασφαλειας (και τι μετρα) κι'αλλο οτι το ειχες χυμα.
Φαντάζομαι πως ναι! Δεν είναι το ίδιο...
Απλα έπιασα το θέμα,τι εννοεί ο νομοθέτης, ασφαλές ερμάριο.
Και μη παρεξηγηθω,δε προτείνω να βάλεις το-τα όπλα σε "τενεκέ"!
Απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω τις "γραφές"!

ένα απλό ερμάριο είναι υπέρ αρκετό για να έχεις τα όπλα σου μαζεμένα και μακριά απο τα παιδιά ..
έαν το κάνεις για τους κλέυτες κλαύτα ...
αυτοί θα μπούν σπίτι με ανυχνευτή μετάλων και το μονο που τους νοιάζει είναι ο χρυσος και εάν είναι τυχεροι θα βρούν κοντά και το μαρούλι.
εμένα μπηκαν στου πατέρα μου πέρυση το καλοκαίρι μπηκαν αμέσος στη κρεβατοκάμαρα και ανοιξαν τη τουλάπα με τα κοσμηματα πειραν τα χρυσαφικά και την έκαναν ...
2 όπλα κρεμόντουσαν στο καλόγερο δίπλα στο κρεβάτι και ένα ρολόι αρκετα καλο στο κομοδίνο ...δε τα πείραξαν καθόλου

ένα απλό ερμάριο είναι υπέρ αρκετό για να έχεις τα όπλα σου μαζεμένα και μακριά απο τα παιδιά ..
αυτοί θα μπούν σπίτι με ανυχνευτή μετάλων και το μονο που τους νοιάζει είναι ο χρυσος και εάν είναι τυχεροι θα βρούν κοντά και το μαρούλι.
εμένα μπηκαν στου πατέρα μου πέρυση το καλοκαίρι μπηκαν αμέσος στη κρεβατοκάμαρα και ανοιξαν τη τουλάπα με τα κοσμηματα πειραν τα χρυσαφικά και την έκαναν ...
2 όπλα κρεμόντουσαν στο καλόγερο δίπλα στο κρεβάτι και ένα ρολόι αρκετα καλο στο κομοδίνο ...δε τα πείραξαν καθόλου
Αυτοί που κλέβουν όπλα συνηθως ειναι οι γύφτοι. Ο επαγγελματίας κλέφτης δεν κλέβει αντικείμενα που μπορούν να ταυτοποιηθουν και να τον συνδέσουν με την κλοπή , εκτός και αν είναι μεγάλης αξίας .

Αυτοί που κλέβουν όπλα συνηθως ειναι οι γύφτοι. Ο επαγγελματίας κλέφτης δεν κλέβει αντικείμενα που μπορούν να ταυτοποιηθουν και να τον συνδέσουν με την κλοπή , εκτός και αν είναι μεγάλης αξίας .
τις ευπαθείς ομάδες λες,,,,,,
ε ρε ξύλο που πρέπει μα πέσει ...

Ήταν εκλεκτικοί κλεφταράδες φαίνεται...

δυστυχως χασαμε μια φτηνη λύση...
View attachment 94341
Update
Σε mail μου είχαν απαντήσει ότι δε θα το ξαναφέρουν αλλά είχα προσέξει ότι δεν είχαν καταργήσει την σελίδα, οπότε και την επισκεπτόμουν όποτε θυμόμουν
Αποτέλεσμα σήμερα να βρω ένα διαθέσιμο κομμάτι και να το παραγγείλω.
Οπότε εν κάποιος θέλει μια φτηνή λύση ας το παρακολουθήσει.

Last edited:
Update
Σε mail μου είχαν απαντήσει ότι δε θα το ξαναφέρουν αλλά είχα προσέξει ότι δεν είχαν καταργήσει την σελίδα, οπότε και την επισκεπτόμουν όποτε θυμόμουν
Αποτέλεσμα σήμερα να βρω ένα διαθέσιμο κομμάτι και να το παραγγείλω.
Οπότε εν κάποιος θέλει μια φτηνή λύση ας το παρακολουθήσει.
Προσεγμένο είναι και ωραίο. Καλορίζικο.

Σε επικοινωνία που είχα με το leroy για την διαθεσιμότητα του μου είχαν πει ότι καταργείται εκείνο των 5 όπλων όπου και αφαιρέθηκε από το site τους. Το άλλο των 3 όπλων το φέρνουν κανονικά. Πείρα και εγώ ένα των 3 όπλων πριν κανένα μήνα. Μια χαρά είναι. Και στην τιμή που στοιχίζει ένα των 5 όπλων παίρνεις 2 των τριών όπλων και πάλι σου κατεβαίνει πιο φτηνά.

Back