Εξωτερικά τσοκ από τον Ήφαιστο

Βαγγέλη έχω και εγώ ένα σε(***) όπως είπαν τα παιδιά σου δίνει μεγαλύτερη περιφέρεια που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε σε σχέση με το μαμά γιατί προτιμώ σε μεσαία και φουλ τσοκ τα κέντρα, τώρα όσο αφορά την αναπηδηση την μειώνει λόγω του porting και είναι καλά και για τα λεφτά τους. Θα σου τα πρότεινα σε μια ανοιχτή σύσφιξη.
 
Τα χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια σε μια BREDA ASTRO , απλα εξαιρετικα !!!
Τελειες κατανομες , μειωση αναπηδησης στομιου , μειωση του ηχου με ενα χαρακτηριστικο "σφυριγμα" , το εχουν και δυο φιλοι , σε μια Remington 1100 και σε μια Beretta 302 και οταν τους ακουω να ριχνουν στο λαγο φτιαχνομαι !!!
Οσο για τα εντονα κεντρα , μιας και ασχολουμαι με την ιδιογομωση , εχει να κανει με τα φυσιγγια και μονο.
Αυτο που με προβληματισε τοτε μιας και δεν ηταν χρωμιομενα και ειχαν και τις οπες εκτονωσης μηπως ειχα προβληματα σκουριας , σας διαβεβαιω δεν εχουν παθει τιποτα.
Ο συδυασμος BREDA ASTRO και HYPER CHOKE απλα ξυριζει !!!
 
Last edited:
Και κατι αλλο , ποτε μου δεν εριξα φυσιγγι γεμισμενο με Gualandi Super G που δεν ειχα διαχωρισει τα πεταλα του απο πριν , και να βρω εστω και ενα κολημενο .
Ισως η περιοχη του Porting να λειτουργει και σαν φρενο.
Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν ειχαν καλυτερη λειανση εσωτερικα , ποια διαφορα αποδοσης θα ειχαν . .hunter.
 
Καλημερα κύριοι όσοι έχουν τα συγκεκριμένα τσοκ του κ. Κωνσταντίνου και θέλουν ας πουν την γνώμη τους και την εμπειρία τους απο δοκιμές. Ευχαριστω.
 
Back
Top