Φελουδακι;Να βάλουμε;
76mm/cal.12 CX2000 GUALANDI SUPER G MAGNUM H13 1,95 42 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ 6Χ (64mm)
Τσου φελλούς λησμονησες ρε καψερέ...
76mm/cal.12 CX2000 GUALANDI SUPER G MAGNUM H13 1,95 42 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ 6Χ (64mm)
Πιο κάτω ήτανΠερί τα 900 baria...
Στον Ναυπλιώτη πήρες; Αν θυμάμαι καλά πέρυσι διαφήμιζαν μέτρηση για ιδιώτες στον βλητικο σταθμό τους έναντι κάποιας αμοιβής.Γιάννη τους έχω ρωτήσει όλους για μέτρηση πιέσεων, μέχρι και μέσον έβαλα, κανείς δεν δέχεται. Μάλλον τα έχουν παροπλισμενα ή φοβούνται μην τα μολυνουμε.
(Από 840-911 αν θυμάμαι)Cip δεν παίρνεις που να χτυπιέσαι...Πιο κάτω ήταν
Γιάννη εσύ;(Από 840-911 αν θυμάμαι)Cip δεν παίρνεις που να χτυπιέσαι...
Ειπαμεεε..Με λένε Πάρη κι είμαι καλά!Γιάννη εσύ;![]()
Είναι γραμμένο αυτό με AO αν θυμάμαι καλά την είχα αντιγράψει για το βάλτο φοβερό με sg magnumΦιρι φιρι το πας να σου πω και τη συνταγή![]()
Η συγκεκριμένη συνταγή είχε γραφτεί από τον Λεωνίδα το διάστημα 2010-2011 οπότε αφορά lot εκείνης της περιόδου. Επίσης είχε γράψει ρητά "Η συνταγή των 42 γραμ. να χρησιμοποιέιται μόνο σε όπλα σε καλή κατάσταση και με magnum θαλάμη και μόνο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες", κοινώς αφορά πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.Να πούμε το εξής. Το συγκεκριμένο set-up είναι με sg magnum,το οποίο έχει ελάχιστο αμορτισέρ,όπως επίσης με αρκετά παλαιότερη παραγωγή πυρίτιδας.Ειναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ να αντιγραφει![]()
Ήμασταν επιμελείς μαθητές εκείνη την περίοδο....Κατα τ'αλλα κατηγορουμε τον ακατανομαστο για υποκλοπές![]()
Εμένα μου την είπε ο Γιάννης.Πλακα κάνω.Απο δημοσίευση δοκιμών στην Ιταλία.Ήμασταν επιμελείς μαθητές εκείνη την περίοδο....![]()
Στα 45 μέτρα ήταν όλη μέσα στον πίνακα με LM, σκάγια νο 4. 391 Optima.H συγκέντρωση που βγάζατε με τον SG πόση ήταν ; ... πλησίαζε τα long beard (97% στα 36,5m) ή κάνα τέτοιο αλλόκοτο διαστημικό φυσίγγι που έχει βαρέσει ο κρητικός στα 50μ με 95% συγκέντρωση στα μέτρα αυτά ?
Για να σας συντονίσω λιγάκι ...
View attachment 60732
Ήταν επαναλήψιμο ?Στα 45 μέτρα ήταν όλη μέσα στον πίνακα με LM, σκάγια νο 4. 391 Optima.
Γεια σου Παρη!Ειπαμεεε..Με λένε Πάρη κι είμαι καλά!