
Ενα κιλό κρέας απο Ελάφι .
Τρεις μέτριες πατάτες .
Δυο καρότα.
Χυμός τομάτας.
Ενα κρεμμύδι ξερό.
Φύλλα δάφνης/δεντρολίβανο/πιπέρι/αλάτι/τριμμένο θυμάρι .
Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με νερό για 20 περιπου λεπτά
Αφαιρουμε το νερό και το κρεας το ξεπλενουμε με τρεχούμενο νερό .
Στην κατσαρόλα βάζουμε τα υλικα μας και προσθέτουμε λαδι και νερό .
Βαζουμε την γάστρα κλεισμένη με το καπάκι στον φουρνο στους 210 βαθμους κελσίου για μιαμιση τουλαχιστον ώρα περίπου .( ελέγχουμε ανά διαστήματα )