Είδη ρελιάσματος και η σημασία τους

Ο πατερας μου ρελιαζε με μια ρελιαστρα χειρος, σαν τη δικη σου...
(Sipe,Velox & Ideal)...ρελιαζε ή με χαρτακι ή κοβοντας δισκακια, απο φυλλο ακτινογραφιας.....καπου εχω ενα του φυσιγγι ακομη σε Νο5....αλλα ακομη κ τωρα να ρελιασεις ετσι, σιγουρα χρειαζεται λιγο φορτωμα επιπλεον λιγο μικρης αντιστασης ξερελιασματος...αν ειχα δικο μου ταχογραφο, θα πειραματιζομουν πολυ...
Κωστή Καλημέρα!:)

Την S4 n από 70αρι αστέρι σε 65αρι ρέλι την μετέφερα αυτούσια δόση ταμπέλας, και όταν στο τερέν καλή...

Υ.Γ: Aρχική πίεση στον συγκεντρωτήρα σχεδόν μηδενική, ίσα που βεβαιώθηκα ότι πάτησε στην πυρίτιδα. Ότι πήρε από το κλείσιμο, που νομίζω ήταν ελάχιστο, γιατί δεν έκλεισα στα standard του διαμετρήματος δηλ. 5 χιλ., αλλα περίπου 5,5 με 6 χιλ. με το δισκίο τοποθετημένο, με βάθος ρελιού ~2,9-3,1 χιλ. και φάρδος ~1,8 χιλ.

Καλημέρα Στεφανε
Το κομμάτι που έχω πάνω στον καλυκα μπαίνει κ εφαρμόζει πάνω στο κοπτικο που πρόσεξες (φιλάει) κ όλο μαζί μπαίνει κ βιδωνεται στο σωληνάκι δεξιά (οδηγός)
Είναι το κοπτικο της omv και αποτελείται από αυτά τα 3 κομμάτια.
Δεν πολυκατάλαβα έτσι όπως το είπες.
Μια φωτογραφία από μέσα κομπλέ με εκείνον τον κόφτη και το σωληνάκι, όπως τον δουλεύεις, θα μου έλυνε την απορία.
Όποτε έχεις χρόνο.

Καλησπέρα σε λοι την παρέα.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει για το στροφείο Ι2S τι διαφορές έχει από τους στροφιο του Κενταυρουυ η του Λαναρά δηλαδή πάχος Στεφανής βάθος στεφάνης πλάτος

Ευχαριστώ

Back