Μάλλον είμαστε από άλλο νομό...Από κει είσαι; Και στο δικό μου χωριό έτσι το λέμε

Μάλλον είμαστε από άλλο νομό...Από κει είσαι; Και στο δικό μου χωριό έτσι το λέμε
Ναι Βασίλη αν γίνεται ναι. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.Παιδιά θέλετε να στείλουμε και δεύτερο μέιλ με συμπληρωματική λίστα με επιπλέον ονόματα;;;;
Καλό θα είναι, αύριο να πάρει κάποιος τηλέφωνο και να τους ενημερώσει.Πάντως βλέποντας τις ανανεώσεις τις σελίδας της κσε δεν πρέπει να το χουν πολυ με τα social. Παίζει και να μη το δουν καθόλου
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!Παιδιά θέλετε να στείλουμε και δεύτερο μέιλ με συμπληρωματική λίστα με επιπλέον ονόματα;;;;
Ωραιος!Αν γινεται ναι,γιατι μερικοι το ειδαμε καθηστερημενα!Παιδιά θέλετε να στείλουμε και δεύτερο μέιλ με συμπληρωματική λίστα με επιπλέον ονόματα;;;;
Υπογραφτηκε η ρυθμιστικη,αλλα ρυθμιστικη δεν βλεπουμε...
Εδώ δεν ξέρει η ΚΣΕ ή ξέρει και δεν λέει, εσύ και εγώ θα ξέρουμεΤι να πώ ρε παιδιά, ούτε ξέρω!
Ευχαριστούμε!Παιδιά αύριο θα στείλω και συμπληρωματική λίστα με ονοματεπώνυμα.
Ο @GIANNHS έχει πιάσει το όριο μηνυμάτων δε μπορεί να σας απαντήσει στα ΠΜ.
Έχω κοινοποιήσει την επιστολή μας και σε Kynigesia, kynoclub. To ihunt δεν έχει δημοσιοποιημένο e-mail, μόνο μία πλατφόρμα επικοινωνίας που είναι δύσχρηστη για ογκώδη μηνύματα/ επιστολές.
Βασίλη στείλε και στο κυνηγός και φύσηΠαιδιά αύριο θα στείλω και συμπληρωματική λίστα με ονοματεπώνυμα.
Ο @GIANNHS έχει πιάσει το όριο μηνυμάτων δε μπορεί να σας απαντήσει στα ΠΜ.
Έχω κοινοποιήσει την επιστολή μας και σε Kynigesia, kynoclub. To ihunt δεν έχει δημοσιοποιημένο e-mail, μόνο μία πλατφόρμα επικοινωνίας που είναι δύσχρηστη για ογκώδη μηνύματα/ επιστολές.