ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΘΕΤΙΚΕΣ & ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣΚαλησπέρα στην παρέα. Εγώ θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο που αφορά τον Κο Σωτηροπουλο(BRAIN CHOKES). Έχω την Beretta 391 κ πέρσι παρέλαβα το choke TL. Τρομερές κατανομές σε μεγάλες αποστάσεις, δοκιμασμένο σε θήραμα κ πίνακα. Φοβερά τσοκ! Παρήγγειλα αλλά δύο το BL κ το TM. Συγχαρητήρια στον Κο Σωτηροπουλο για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων του!!!
 
Όνομα
Τολης
Υπάρχουν πιστεύω και "αργόσχολοι " περνάνε έξω από οπλοπωλεια, μπαίνουν, ρωτάνε και παραγγέλνουν χωρίς να έχουν καμία πρόθεση να αγοράσουν. Άσχετοι εντελώς που "σκοπεύουν " ΝΑ ασχοληθούν με το κυνήγι. Τους έχω ζήσει στον Καλκατζακο που Έχουμε πάρει τα όπλα μας όλοι της παρέας. Ένας έδωσε παραγγελία και μόλις του είπε "πολυ ωραία, θα πρέπει να δώσετε προκαταβολή " λέει :
"καλά θα το ξανασκεφτω" και φεύγει .
Καλα αυτοι ειναι περισωτεροι απ τους καλους ρε συ
 
Όνομα
Τολης
Συμφωνώ απόλυτα. Πήρα τον Δεκέμβριο του 19 το Baikal μου Καινούριο από τοπικό κατάστημα. Το ίδιο που πήρε Ο πατέρας μου πριν 10 χρόνια την sx3. Η τιμή που μας έκανε δεν περιγράφεται. 200 ευρώ κάτω από Την καλύτερη που βρήκα στο ίντερνετ και δώρο θήκη και φυσίγγια αδράνειας αλουμινίου. Το παίρνω όλα καλά. Δοκιμάζω το όπλο και μοου φουσκώνει τον παφυλα στον εξωκλεα, το πάω πίσω και επιτόπου περνάει την τον αντιπρόσωπο και του το στέλνει, το όπλο επιστρέφει σε εμένα σε 2 μέρες, πάλι το ίδιο πρόβλημα μέχρι που περνά ο καλυκας από τον εξωλκεα, ξανά πίσω στο μαγαζί, πάλι τηλέφωνο το κατάστημα στο μαγαζί, το τι άκουσε ο οπλουργος του αντιπροσωπου από καταστηματάρχη δεν λέγεται, ξανά το όπλο Θεσσαλονίκη και σε 2 μέρες το όπλο επιστρέφει, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει έλα να το δοκιμάσουμε, πάω και ρίχνουμε μαζί περίπου 100 φυσίγγια διαφορά, το περνω και τον ρωτάω τι χρωστάω τουλάχιστον για τα φυσίγγια και η απάντηση του ήταν "δεν χρωστάς τίποτα και χίλια συγγνώμη για την ταλαιπωρία " μετά πας ή δεν ξαναπάς σε αυτό μαγαζί;
Με χιλια φιλε ανθρωπος με κουτελο
 
Top