Διάφορα ιδιογομωτικά θέματα

Status
Not open for further replies.
ΔΗΛΑΔΗ για να καταλαβω τι θελεις να πεις!!Κλεινοντας ερμητικα την μπαρουτη κανοντας οποιο ρελο γουσταρεις,χωρις να την πατησης,λες οτι ετσι ειναι το σωστο????Η μπαρουτη για να δωσει την προοθητικη της ενεργεια δεν θελει κενο ,θελει πιεση!!! αυτο ειναι νομος!!!!!
Στη 2η περίπτωση ..... όχι πιέσεις στο βύσμα, χαμηλότερο ρέλιασμα για καλύτερη καύση της πυρίτιδας, με μεγαλύτερη ελαστικότητα βύσματος και θάλαμο καύσης, ίσως μικρή διαφορά ταχύτητας κρούσης μπορεί και ανοδική!!
Βιάζεσαι και δε διάβασες καλά το πόστ συνονόματε!!

άσε να βάλει κανα Βαρδάρη, γιατί ο Γαρμπής και ο Λεβάντες χαλάει τη διάθεση και τα νεύρα ,Θέλει και διβασικές να πάνε τα σκάγια !!Κατάλαβα από το ΠΜ που πήρα το πρωί τι παίζει να γίνει!!

Βιάζεσαι και δε διάβασες καλά το πόστ συνονόματε!!
ΔΗΛΑΔΗ κανοντας ενα ρελο 4 mm βαθος,γινομαι υπερβολικος για να το καταλαβουμε καλυτερα ολοι μας,χωρις να πιεσουμε το βυσμα γιατι εχουμε χρησιμοποιηση ενα αρκετα χαμηλο ,πιστευεις οτι ειναι το ρελο αυτο που θα κανει την σωστη καυση?????στην μπαρουτη!!!!

άσε να βάλει κανα Βαρδάρη, γιατί ο Γαρμπής και ο Λεβάντες χαλάει τη διάθεση και τα νεύρα ,Θέλει και διβασικές να πάνε τα σκάγια !!Κατάλαβα από το ΠΜ που πήρα το πρωί τι παίζει να γίνει!!
Δεν απαντας φιλε, το μετεωρολογο μου παριστανεις!!!!

Δεν απαντας φιλε, το μετεωρολογο μου παριστανεις!!!!
ευχαριστώ δε θα πάρω από το μ΄νμ που μου έστειλες το πρωί κατάλαβα ότι ψάχνεσαι τελικά εσύ και όχι ο Γιάννης ,Κώστας ,Νίκος που έχεις στείλει το ίδιο μνμ όπως και σε μένα!!!!;).well done.

ευχαριστώ δε θα πάρω από το μ΄νμ που μου έστειλες το πρωί κατάλαβα ότι ψάχνεσαι τελικά εσύ και όχι ο Γιάννης ,Κώστας ,Νίκος που έχεις στείλει το ίδιο μνμ όπως και σε μένα!!!!;).well done.
ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ να το διαβασει ολο το φορουμ!!!!!ανιδιοτελεις αληθειες σου εγραψα αλλα δεν εκτιμησα σωστα τα πραγματα.Δεν πειραζει ........συνεχιζουμε!!!!!!!

Παλικάρια νομίζω πως είναι αρκετά όλο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Οποιος δεν μπορεί να σεβαστεί τους κανόνες του φόρουμ και τα μέλη του καλύτερα να αποχωρήσει από το φόρουμ. Χωρίς παρεξήγηση αλλά μετά από τόσες ευκαιρίες που δώσαμε είναι ώρα να προστατεύσουμε το φόρουμ και αυτούς που έχουν μάθει να σέβονται.

Να γράφετε εσείς ότι σας αρέσει μιας και τα δικά μας γραφόμενα ενοχλούν κάποιους . :mad:
Λυπάμαι κύριοι αλλά οι αλήθειες πρέπει να γράφονται. Όπιο κόστος κι΄ αν έχουν.
Και ποιος σου είπε ότι γράφουμε ότι θέλουμε? Ή ότι μας συμφέρει? Το θέμα λέγεται συμβουλές και συνταγές ιδιογομωσης και όχι αν κλείνει ο τάδε πεντασταδιακο ή με μεκ . Επειδή βλέπω ότι σε εκνεύρισαν τα γραφόμενα μου και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο , είπα ότι άνοιξα ένα άλλο θέμα για να συζητήσετε εκεί αυτές τις διαφορές των πεντασταδιακων με άλλους τρόπους κλεισίματος και αν διάβαζες καλύτερα το μήνυμα μου θα καταλάβαινες ότι αυτό λέει . Και να στο πω και πιο απλά στα παλαιότερα των υποδημάτων μας οι κόντρες που έχετε μεταξύ σας κάποιοι ή με άλλο σάιτ. Να συμπληρώσω επίσης ότι ήταν προσωπική μου πρωτοβουλία το άνοιγμα διαφόρων θεμάτων στα θέματα ιδιογομωσης ,χωρίς να ρωτήσω τα υπόλοιπα μέλη της διαχείρισης (Μην τα παίρνει και αυτά η μπάλα άδικα) όπως και αυτού τώρα για την αποφόρτιση τους ενός και μοναδικού θέματος εξού και ο χαρακτήρισμος αχταρμάς.

Status
Not open for further replies.
Back