Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα!!!. Κατ΄ αρχάς να σας κάνω γνωστό ότι είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα, αφού πρώτα σας χαιρετίσω, να μου πείτε, εάν φυσικά γνωρίζεται, για τα φυσίγγια Clever της ιταλικής εταιρίας mirage, στα 30.5 γραμ. και στα 32.0 γραμ, τα φυσίγγια τα φέρνει ο Αλαμάνος στην Αθήνα!. Τα έχει ρίξει κάποιος? Σε τηλ επικοινωνία που είχα μαζί του δεν γνώριζε να μου πεί τι μπαρούτι έχουν μέσα γιατί λέει μπορεί ανά παρτίδα το εργοστάσιο να την αλλάξει!, ωστόσο οι πιέσεις (450) και η ταχύτητα 350v μου είπε δεν αλλάζουν!. Ενδιαφέρομαι να πάρω κανά 6άρι κούτες για τσιχλοκότσυφα και ψάχνομαι!. Βέβαια στην αρχή θα πάρω λίγα για δοκιμή, αλλά σας ρωτάω εάν αξίζει να ασχοληθώ!. Σας ευχαριστώ!.

Εμένα πάντως άμα μου έλεγε κάποιος ότι ένα φυσίγγι ευρείας κατανάλωσης για το σκοπό του, αλλάζει συνταγή ανά παρτίδα μάλλον θα το απέφευγα. Νομίζω φέτος ήρθαν στην Ελλάδα και καθότι ακόμα δεν έχουμε κάνει πολλά κυνήγια οι δοκιμές είναι περιορισμένες.
 
Καλημερα παιδια!! Αγορασα ενα κουτακι Dorkas διασπορας 32γρ. Νο.9...και εσφαξα ενα.... .big smile.!!
Μεταλλο 12mm, διαμετρος σκαγιων 2.1mm, βαρος σκαγιων 31.68γρ. - 557 σκαγια, βαρος πυριτιδας 1.74γρ. Στρογγυλα, Γυαλισμενα, καθαρα σκαγια!! Ξερουμε ποια πυριτιδα ειναι αυτη?
Χωρίς να είμαι πολύ γνωστής φαίνεται ποιοτικό
 
Αυτο Γιωργο που οφειλεται? Σε λαθος κλεισιμο? Υπερβολικη πυριτιδα? Κακη παρτιδα καλυκων?
Πολλά μπορεί να φταίνε...
Το κυριότερο υπερβολικές πιέσεις
Άμα οι κάλυκες είναι fiem συχνό φαινόμενο
Μπορεί να κάηκε η στεφανι από το στροφειο..
Αστοχία υλικού και και και
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top