Εκεινο που θα επρεπε να σε προβληματιση ειναι ....ποιος θα τις βοσκηση...Που να το βάλω ένα κοπάδι προβατίνες ρε Διονύση;![]()

Εκεινο που θα επρεπε να σε προβληματιση ειναι ....ποιος θα τις βοσκηση...Που να το βάλω ένα κοπάδι προβατίνες ρε Διονύση;![]()
Γιατί θα προλάβουν;Εκεινο που θα επρεπε να σε προβληματιση ειναι ....ποιος θα τις βοσκηση...![]()
Ψήνω και τον συνάδελφο να 'ρθει.
Και προβατομαχία θα κάνουμε και χοιρινομαχία και ότι άλλο θες φίλεΔΛΔ θα κανουμε και κυνηγι εκει προβατομαχια ε?
Οι γυναικες και τα σκυλια ειναι υπωχρεωτικα βασιλη;Αγαπητά μέλη η γιορτή λήξης της κυνηγετικής περιόδου θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 19.30-20.00 στην ταβέρνα "Ο Γιώργος" στην Νέα Μάκρη gmaps: https://goo.gl/maps/M6HvjBws9u22
Η μάζωξη θα γίνει οικογενειακώς με γυναίκες παιδιά και σκυλιά. Τα γατιά απογορεύονται μόνο!Η κλήρωση των δώρων θα γίνει τότε. Επίσης θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.
Λίστα συμμετοχής:
1. Vasilis
2. Manos
3. dionisis
4. τζιμης-τσαπ
5. Μάκης
6. vpentza
Εσυ αφου έχεις και γυναίκα και σκυλί είσαι ωραίος. .buy.Μεσα και εγω παιδια τωρα για ατομα δεν ξερω ακομα παιδια
Μα για αυτο το λεω δεν ξερω αν θα θελει η σκυλα να ερθει......απλα την ψηνω τωρα αλλα κανει οτι βαριεται ha haaaΕσυ αφου έχεις και γυναίκα και σκυλί είσαι ωραίος. .buy.
Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό φίλε.Οι γυναικες και τα σκυλια ειναι υπωχρεωτικα βασιλη;
Εγω που δεν εχω σταθερη γυναικα αλλα μονο σκυλι τι κανω; αχαχ αχσχαχαΕσυ αφου έχεις και γυναίκα και σκυλί είσαι ωραίος. .buy.
Φιλε εσυ δικαιούσαι πρωτο τραπέζι πίστα.Εγω που δεν εχω σταθερη γυναικα αλλα μονο σκυλι τι κανω; αχαχ αχσχαχα
Φιλε εσυ δικαιούσαι πρωτο τραπέζι πίστα.![]()